SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
18. Květen 2025, 05:27

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: problem s K750i
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: problem s K750i  (Zobrazeno 5513 x)
petrkov
Uzivatel
Telefon: SE K750i

Zobrazit profil
« v: 23. Březen 2008, 10:46 »

Moje K750i mi po 3 mesicich provozu hazi hlasku "zadny signal site". Nejde z ni volat ani prijimat hovory, ostatni funkce ( foÂťak, prehravac mp3 atd. ) jedou normalne. Zkousel jsem tam dat SIM z Vodafonu i z O2, ale vysledek porad stejny. Poradi mi nekdo, co se mohlo stat a jak to napravit ?
uložena
KRTEK
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: P990i, C702, P1i

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 23. Březen 2008, 10:54 »

hledal bych problem u anteny, tady asi prehrati softu nepomuze. U starych Ericssonu to byvala casta vec, ze odesel koncak, a pak uz to nechytalo signal...
uložena

Nebyt, nehrat, nefungovat...
Nejste-li si jisti gramatikou sveho prispevku, pouzijte Pravidla ceskeho pravopisu. Prispevek si po sobe pred odeslanim prectete, dobre podany dotaz se lepe a rychleji vyresi. Pouzivejte carky a tecky ve vetach! Dekuju Smajlík
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 23. Březen 2008, 14:52 »

Suhlasim s Krtkem, pravdepodobne ti odisla antena, odp. servis. Vymena zakl. dosky, alebo antenovej casti.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
petrkov
Uzivatel
Telefon: SE K750i

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 23. Březen 2008, 16:13 »

Diky za odpovedi, takze mi nezbyva nic jineho, nez vse zpatky zabalit a jit to reklamovat.
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #4 v: 23. Březen 2008, 16:43 »

2 roxetak : a kam by tak ta antena mohla odist ? keby bola chyba v "antene" preco vymena zakl. dosky ? antena je kusok plastu, na ktorom je nalepeny medeny tvar. ta ma kontakt cez dva alebo styri pruzne kontakty k zakl. doske.

2 KRTEK : u T39, prvni verze byl problem s VF (vysokofrekvencni)casti. ta casem "odesla" a mobil byl bud uplne bez signalu, nebo ho stracel. pak sem uz o tom neslysel. (mam dojem, ze se to pak jeste objevilo u prvnich R520, ale to uz si nejsem jist)

2 petrkov : pokud ses v mobilu nevrtal, (moznost stlacenych kontaktu a tim padem slaby nebo zadny kontakt mezi antenou a deskou), skusil bych MR. pokud ani potom by se to nezlepsilo a MT je v zaruce, tak reklamace.
« Poslední úprava: 23. Březen 2008, 17:07 od peterss » uložena
KRTEK
Uzivatel
Telefon: P990i, C702, P1i

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 23. Březen 2008, 19:54 »

peterss: presne tak, mam doma dve R520m, jedna (ta puvodni moje Mrknutí ) beha vicemene v pohode, ta druha signal nechyta presne z toho duvodu, jak pises
uložena

Nebyt, nehrat, nefungovat...
Nejste-li si jisti gramatikou sveho prispevku, pouzijte Pravidla ceskeho pravopisu. Prispevek si po sobe pred odeslanim prectete, dobre podany dotaz se lepe a rychleji vyresi. Pouzivejte carky a tecky ve vetach! Dekuju Smajlík
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 25. Březen 2008, 14:28 »

Sorry zle som sa vyjadril, predpokladal som zly kontakt medzi antenovou castou a zakl. doskou, ale kazdopadne je tam problem a vysledok je jeden reklamacia, alebo serevis.
uložena

Koprik10
Anonym
« Odpověď #7 v: 08. Duben 2008, 19:11 »

Ahoj mam problem se svym Sony Ericsson K750i kdyz ho chci zapnout tak se jen rosviti podsviceni displeje a nic vic nenabehne. v Servisu mi rekly ze to softwarem neni. Pomuze mi nekdo??
uložena
roxetak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 09. Duben 2008, 06:40 »

Pokial to nie je soft, tak je to hardware - hw, asi ju niekto topil.  Undecided Cry Tu pomoze vymena zakladnej dosky. Resp. ake riesenie ti v servise ponukli?
uložena

Adis
Anonym
« Odpověď #9 v: 31. Srpen 2008, 19:37 »

mam takovy problem s k 75oi spadl jsem s nim do vody na rybach a nevim jak ho rozdelat cely mobil je uz hned po vytazeni z kapsy vysusen jen dysplej se my zarosyl a zamlzil a portrebuji ho rozdelat abych ho utrel dekuji za rychlou odupoved
uložena
figycom
Anonym
« Odpověď #10 v: 31. Srpen 2008, 21:16 »

Tady to mas http://www.maulins.7x.cz/jak-rozebrat-k750i
« Poslední úprava: 31. Srpen 2008, 21:18 od figycom » uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: problem s K750i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 18 dotazů.