SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
18. Květen 2025, 15:39

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak na e-mailovy SPAM
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Jak na e-mailovy SPAM  (Zobrazeno 2061 x)
tapta
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 23. Březen 2008, 09:41 »

zdravim, mam takovy problem, asi tak pred mesicem mi na telefon zacali chodit e-mailove spamy, pritom jsem se nikde neregistroval. Volal jsem na O2 linku, tam mi nepomohli tak to zkousim zde, existuje nejaka aplikace ktera by blokovala e-mailove zpravy?
uložena
Ales-X
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5, Ericsson T20e

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 23. Březen 2008, 10:28 »

Ja mam ucet u seznamu a pouzivam emailoveho klienta z W800i, take me zaclo asi prd pul rokem chodit more spamu. V telefonu jsme nenastavoval nic, ale na uctu u Seznamu jsem nastavil prisnejsi kriteria pro prijem posty a filtrovani spamu a od te doby mam pokoj ;-)
uložena

roxetak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 23. Březen 2008, 13:08 »

Odporucam radu Ales-Xa. Nastavit anti spam filter priamo v mailovej schranke, pripadne si daj zablokovat konto mail tak na mesiac a nepouzivaj ho a predpokladm, ze sa pocet mailov znizi, alebo si daj mailove schranky, z ktorych najcastejsie prichadza spam na blacklist. Pripadne si aktivuj schranku na gmail.com, nepoznam nic lepsie,
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
tapta
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 24. Březen 2008, 09:35 »

Ja ale nikde nemam aktivovane posilani tich e-mailu jako upozorneni na telefon.  Proste z niceho nic to zacalo chodit primo na telefon. Ale vypozoroval jsem jednu zajimavou vec dnes v noci, dyz pouziji oskarek pro odeslani sms tak tich spamu prijde najednou kolem 5. Takze odpoved je z casti jasna, nepouzivat ho, ale pak jeste doresit dalsi vec a to jak zabranit zbyvajicim e-mailum aby prichazeli.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak na e-mailovy SPAM
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.037 sekund, 14 dotazů.