SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
10. Duben 2025, 08:05

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Tipy,triky (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: MyPhoneExplorer 1.6.6 jiz umi zobrazit kontakty z telefonu P1i
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: MyPhoneExplorer 1.6.6 jiz umi zobrazit kontakty z telefonu P1i  (Zobrazeno 27800 x)
Manas
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 26. Květen 2008, 10:14 »

Moc moc prosim o navod, jak to rozchodit na P990i, MPE mi telefon nechce rozpoznat a tim padem program s telefonem nekominukuje Sad

Program nejede pres COM m-Router conectivity port. Musis mit v programu nastaven COM Bluetooth Modem. Alespon u P1 to tak funguje.
uložena
svami
Anonym
« Odpověď #16 v: 27. Květen 2008, 15:17 »

Podarilo se mi propojit P1i s MyPhoneExplorerem pouze pres USB kabel. Nemate predstavu proc to nejde propojit pres Bluetooth. Drive jsem mel SE K750 a s programem jsem byl velmi spokojen. Delsi dobu jsem synchronizoval P1i pres dodavany program s Outlookem, ale trva to strasne dlouho - neni to prakticky...
(pro synchronizaci s Outlookem mam nainstalovany program  PC Suite pro SE 1.4.4. a m-Router)
uložena
CiraCZ
Anonym
« Odpověď #17 v: 28. Květen 2008, 01:33 »

Moc moc prosim o navod, jak to rozchodit na P990i, MPE mi telefon nechce rozpoznat a tim padem program s telefonem nekominukuje Sad

Program nejede pres COM m-Router conectivity port. Musis mit v programu nastaven COM Bluetooth Modem. Alespon u P1 to tak funguje.

Nejprve chci podekovat za reakci, diky moc a ted mam dalsi dotaz, co kdyz chci telefon pripojit pres USB kabel, jde to?nebo musim jen pres Blue?Co jsem cetl, melo by to jit i pres ten USB kabel, ne?

Diky za info
uložena
m3ph1st0
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W580i, Nokia N79+Koss Porta Pro

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #18 v: 28. Květen 2008, 05:22 »

Samozrejme ze to jde pres kabel.
uložena

VaRo
Anonym
« Odpověď #19 v: 28. Květen 2008, 06:43 »

Jinak pro majitele obyc Sony Ericssonu, kteri si zalohuji kontakty v mobilu na pameÂťovou kartu - pres MPE zazalohovane kontakty pak najdete zde:

uložena
Romaan
Anonym
« Odpověď #20 v: 28. Květen 2008, 16:53 »

Me taky nejde spojit P990 pres USB vubec ten telefon MPE nemuze najit co mam nastavit...??
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #21 v: 28. Květen 2008, 17:15 »

A mas, krom MPE 1.6.7, nainstalovan tento update pro smarty?:

http://www.fjsoft.at/files/MyPhoneExplorer_DebugUpdate.exe
uložena
m3ph1st0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #22 v: 28. Květen 2008, 18:32 »

A mas vubec ovladace?
uložena

CiraCZ
Anonym
« Odpověď #23 v: 30. Květen 2008, 02:17 »

update nainstalovany mam, ovladace mam standartni, co se nainstaluji pri instalaci PC Suite, mam nainstalovat nejake jine ovladace? jake, kde je sezenu? diky za info
uložena
m3ph1st0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #24 v: 30. Květen 2008, 05:17 »

Jine ne zkus reinstal PC suitu i MPE.
uložena

CiraCZ
Anonym
« Odpověď #25 v: 30. Květen 2008, 15:44 »

Super, reinstalace pomohla, ale nakonec asi nebyla nutna, cely problem byl v tom, ze jsem mel zakazan modem P990i v systemu, protoze mi delal neplechu s CDMA modemem a nemel jsem cas to nejak resit, ted jsem si ho udelal, problem vyresil a jakmile je modem P990i zapnuty, vse jede bez problemu. Diky za rady, moc mi pomohly  Mrknutí
uložena
m3ph1st0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #26 v: 30. Květen 2008, 18:15 »

Neni zac
uložena

svami
Anonym
« Odpověď #27 v: 03. Červen 2008, 07:22 »

Podarilo se mi propojit P1i s MyPhoneExplorereem pouze pres USB kabel. Nemate predstavu proc to nejde propojit pres Bluetooth. Drive jsem mel SE K750 a s programem jsem byl velmi spokojen. Delsi dobu jsem synchronizoval P1i pres dodavany program s Outlookem, ale trva to strasne dlouho - neni to prakticky...
(pro synchronizaci s Outlookem mam nainstalovany program  PC Suite pro SE 1.4.4. a m-Router)

Nevim jestli mne nekdo zaregistroval. Mnel jsem dotaz ohledne pripojeni P1i pres  Bluetooth k MyPhoneExploreru. Pres kabel se pripojuji brz problemu, ale pres Bluetooth to nejde. I kdyz restartuji PC a nebo vyndam baterie. Ikonka na P1i se na sekundu zobrazi, ze  komunikuje a nasledne  na PC naskoci chybova hlaska. Dokaze mi nekdo poradit.
uložena
Manas
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #28 v: 03. Červen 2008, 21:12 »

Zkontroluj, jestli jsi propojeny pres PC Suite. Pokud ano, Otevri si MPE a v nastaveni zadej cislo COM X Bluetooth Modem, potvrd a potom by melo pripojeni fungovat.
uložena
svami
Anonym
« Odpověď #29 v: 05. Červen 2008, 07:51 »

Tak bohuzel. I kdyz jsem pripojeny pres PC Suite a otevru si MPE a zadam Com pro pripojenipres Bluetooth, tak mi to mobil nenajde (jedna se o Bluetooth komunikacni port). Pri pripojovani se sice na chvilku na ikione zobrazi pripojeni, ale po vterine zhasne.  V MPE pot butonem telefon je hlaska, jako by byl mobil pripojeny (sviti hlaska "Odpojit F1"), ale pri snaze sychronizovat naskoci, ze spojeni s mobilem neni mozne. Asi budu muset zustat u pripojeni pres USB kolebku. Bohuzel je tam problem jak vzit hovor, zatim to resim  pomoci Bluetooth sluchatka....
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Tipy,triky (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: MyPhoneExplorer 1.6.6 jiz umi zobrazit kontakty z telefonu P1i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.049 sekund, 19 dotazů.