SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 20:55

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: sony Ericsson G900 v redakci
Strana: 1 2 3 [4] 5 6
Poslat téma Tisk
Autor Téma: sony Ericsson G900 v redakci  (Zobrazeno 30413 x)
klinkii
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE P1i + 4GB SanDisk

Zobrazit profil
« Odpověď #45 v: 24. Červen 2008, 09:06 »

Nevite nekdo jestli bude O2 nabizet G900??? Pokud ano jaka bude cena??? Rozhoduji se stale jeste mezi G900 a P1i
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #46 v: 24. Červen 2008, 09:47 »

Temer jiste nebude, pouze G700. Za par mesicu se to zmenitmuze, ale je to nepravdepodobne.
uložena
klinkii
Uzivatel
Telefon: SE P1i + 4GB SanDisk

Zobrazit profil
« Odpověď #47 v: 24. Červen 2008, 11:15 »

diky tim padem je volba jasna a pujdu si pro P1i
uložena
YAMATO
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #48 v: 24. Červen 2008, 12:56 »

No ona je P1i beztak spise lepsi, QWERTY klavesnice je podstatne lepsi, vetsi display taky neni k zahozeni, hw je totozny, tech par sw uprav v G900 to zas tak nevytrhne. Ale jinak musim rict, ze se mi G900 i (G700) hodne libi, to jsou pristroje, ktere opravdu muzou konkurovat i nekterym Nokiim N-serie, skoda jen toho zastaraleho hw...pritom jak malo chybi.
uložena

Kdyz zmizis, tak budes zmizelej, jinak te zmizim ja.
^CHaoZY
Uzivatel
Telefon: SE G900

Zobrazit profil
« Odpověď #49 v: 17. Červenec 2008, 23:49 »

Rozhoduji se mezi C702 , C902 a G900  Sad . Ted mam "super" hloupy samsung  Roll Eyes. Co by byla nejlepsi volba ?? (je mi 13)   Undecided
uložena

Kdyz to neni rozbite, rozbij to. Potom to slep superlepidlem. Az to zaschne, dej to kamaradovi.
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #50 v: 18. Červenec 2008, 08:04 »

Rozhoduji se mezi C702 , C902 a G900  Sad . Ted mam "super" hloupy samsung  Roll Eyes. Co by byla nejlepsi volba ?? (je mi 13)   Undecided

nejlepsi volba? tenisky a jit ven a ne sedet u pc ;-)

jinak volba telefonu zalezi na pozadavcich. je potrebny symbian ci nikoliv?
uložena
^CHaoZY
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #51 v: 18. Červenec 2008, 09:20 »

Jo , ven chodim taky  Cheesy No, tak symbian se hodi , kvuli vselijakakym uzitecnym aplikacim . A take zjisÂťuji . ze se mi C702 moc nelibi , takze tu muzeme vyradit .  Roll Eyes Ale asi to vidim na G900:
1) Je levnejsi
2) Ma symbian
3) Ma taky 5 mpx foÂťak
4) Prijde mi , ze ma vetsi displej
uložena

Kdyz to neni rozbite, rozbij to. Potom to slep superlepidlem. Az to zaschne, dej to kamaradovi.
JURO8K
Uzivatel
Telefon: W890i Mocha Brown

Zobrazit profil
« Odpověď #52 v: 18. Červenec 2008, 22:41 »

No vidim, ze si rozsiril vyber, takze ti skusim napisat hlavne rozdieli medzi G900 a C902...  Smajlík

Vyhody G900:
  • vacsi displej + moze ti vyhovovat aj to, ze je dotykovy
  • dotykovy autofocus
  • Wi-Fi
  • organizacne funkcie
  • ,,otvorenost" operacneho systemu

Vyhody C902:
  • kompaktnejsie rozmery
  • rozsirenejsie funkcie fotaku (BestPic...) + krytka objektivu
  • EDGE + HSDPA
  • jemnejsi displej
  • zvukova stopa videi vo formate AAC (G900 ma AMR)

Za vyhodu C902 by som z mojho pohladu povazoval aj absenciu Symbianu (mobil bude rychlejsi) a design, ale to je zas subjektivne...  Roll Eyes Cenovy rozdiel je momentalne presne 900 Sk v prospech G900, ale osobne by som bral C902 (hlavne kvoli tomu Symbianu, ale tebe moze vyhovovat), takze rozhoduj...  Smajlík
uložena

^CHaoZY
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #53 v: 19. Červenec 2008, 11:17 »

Nehci z toho zas delat chat , ale reagovat musim  Undecided . C902 : rozmery neresim , funkce fotaku , tak G900 ma symbina tak muzu stahovat aplikace , jemnejsi displej , no jelikoz jsem zvyklej na hrubsi taak t o nebude tak htozny . A zvukova stopa videi ? To taky neresim . Takze vezmu G900 , dik za pomoc .  Mrknutí Smajlík
uložena

^CHaoZY
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #54 v: 20. Červenec 2008, 11:07 »

Vim ze je silne neinteligentni otazka , ale zeptat se musim Embarrassed . Jak je to s wi-fi v telefonu ?? To jako kdyz mam doma vysilac , tak se muzu normalne zadarmo pripojit k NETu ?? Takze je to vlastne to stejny , jako kdyz mam v notebooku wi-fi  kartu ??
uložena

FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #55 v: 20. Červenec 2008, 11:09 »

Vim ze je silne neinteligentni otazka , ale zeptat se musim Embarrassed . Jak je to s wi-fi v telefonu ?? To jako kdyz mam doma vysilac , tak se muzu normalne zadarmo pripojit k NETu ?? Takze je to vlastne to stejny , jako kdyz mam v notebooku wi-fi  kartu ??

jiste. priste edituj prispevky!
uložena
SEG700*
Anonym
« Odpověď #56 v: 21. Červenec 2008, 08:56 »

Hehe - tak ja osobne bych v 13 sel naopak do C702. Je totiz odolna. Kdyz si vzpomenu, co jsem delal v 13, tak by to G900 nevydrzela. Mam uz tyden G700 a musim konstatovat, ze zpracovanim neni nejlepsi (u G900 to bude stejny). Zadni kryt u baterky povrzava (nevim, proc SE presel z klasickyho zasouvaciho patentu zadniho krytu k tomu tenouckymu nacvakavacimu...), tak mi vrze tlacitko 5/JKL. A displej je dost mekkej - myslim ten kryt (asi to bude tim, ze je dotykovej :-)).
Predtim jsem zil na Klarce (K750i) a musim rict, ze to byla takova cihlicka, s G700 si nedovolim ani pulku toho, co s K750i.

Takze si to jeste rozmysli Cheesy Koneckoncu - na UIQ3 zas tolik aplikaci neni (aÂť jiz legalnich, nebo warezovych). To jsem na nesymbianu nikdy neresil. Jsou toho mraky a treba hry maj docela slusnou grafiku. Vim, ze ji symb muze prekonat, ale zatim je na UIQ3 dost malo trhaku...

Omlouvam se, ze jsem OT
uložena
^CHaoZY
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #57 v: 21. Červenec 2008, 10:05 »

No me se moc nelibi ta C702 , ma takovej desne klasickej vzhled . Tak ja na nej budu urcite opatrnej , protoze budu rad , kdyz mi ho rodice koupi  Grin .
Jo , a taky tem "odolnym" telefonum neverim . Mel jsem siemens M65 (ten co mel byt odolnej proti padum) , byl odolny tak na to , aby se neposkrabal a neodpadla krytka baterky . Parkrat mi spadl (samozrejme omylem  Cheesy) a po case s nim byly problemy , tak jsme ho odnesli do obchodu na reklamaci . Tak jsme tam pro nej potom prisli a hadej , neco upadlo asi ze zakladky a ze nam tu reklamaci nevezmou = "odolnakum" neverim a nekupuju .  Undecided
« Poslední úprava: 21. Červenec 2008, 10:10 od ^CHaoZY » uložena

^CHaoZY
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #58 v: 22. Červenec 2008, 20:39 »

Jak je to s rychlosti founu ?? Shocked (vim ze treba nokia N73 je vcelku pomala) Huh Omlouvam se za zalozeni noveho prispevku  Roll Eyes
uložena

Golas01
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #59 v: 23. Červenec 2008, 08:18 »

Pokud jsou jiz nahrane vsechny aplikace v pameti, tak je stejne rychlej jako jakejkoliv "hloupej" SE. Jedine na co si vzdy musim pockat cca 2-3s je psani zprav, aplikace se vzdy otvira dlouho, ale jak je otevrena, tak odezva klavesnice je naopak zas rychlejsi nez u normalnich SE (porovnavam s W810i /K800i)....
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 3 [4] 5 6
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: sony Ericsson G900 v redakci
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.037 sekund, 19 dotazů.