SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Červen 2025, 21:57

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Odstranenie klavesnice P910i - ma zmysel?
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 7
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Odstranenie klavesnice P910i - ma zmysel?  (Zobrazeno 28760 x)
MartinH
Anonym
« Odpověď #45 v: 22. Říjen 2005, 16:25 »

no ja bych si zase nenapsal poznamku jinak, nez stylusem. Kazdy dle sveho gusta.
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #46 v: 22. Říjen 2005, 16:28 »

no ja bych si zase nenapsal poznamku jinak, nez stylusem. Kazdy dle sveho gusta.
Stylusem je to zabavnejsi, ale normalni klavesnici se mi to zda rychlejsi.
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
MartinH
Anonym
« Odpověď #47 v: 22. Říjen 2005, 16:31 »

Stylusem je to zabavnejsi, ale normalni klavesnici se mi to zda rychlejsi.
tak nevim, co si predstavujes pod pojmem "zabavnejsi", ale zapisuji-li poznamku o triceti slovech, tak budu nekolikanasobne rychlejsi stylusem, nez na FC klavesnici. Nemam telefon na hrani, ale na praci, takze efektivita je pro mne velmi dulezita a tady u mne rozpoznavani pisma jasne vede.
uložena
ViÂťa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #48 v: 22. Říjen 2005, 16:34 »

Bral jsem to tak, ze pri rozpoznavani si s tim vic pohravas nez pri psani na klavesnici.
uložena

MartinH
Anonym
« Odpověď #49 v: 22. Říjen 2005, 16:38 »

Bral jsem to tak, ze pri rozpoznavani si s tim vic pohravas nez pri psani na klavesnici.
no to je prave ten rozdil, ja pouzivam grafitti uz tolik let, ze jsem skoro zapomnel normalne psat tiskacim:o) a pisu fakt rychle.
uložena
Golf
Uzivatel
Telefon: iPhone 3GS 32GB

Zobrazit profil
« Odpověď #50 v: 22. Říjen 2005, 16:40 »

Je to vec zvyku a nazoru, ale to psani stylusem mi taky vyhovuje nejvic. Da se na to velice rychle zvyknout a pak to fakt odsejpa... Takze bych rekl ze ne zabavnejsi ale praktictejsi a hlavne rychlejsi.
uložena

SE P910i  (2GB SonyMSPD HS & SanDisk MobileMateMS+ & HCB-300 & HBH-200) >>> HTC Polaris (Cruise) >>> iPhone 3G 16GB >>> iPhone 3GS 32GB
ViÂťa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #51 v: 22. Říjen 2005, 16:41 »

2Martin: taky jsem se naucil uz docela rychle, ale chvili mi to trvalo.
uložena

power
Redaktor
Telefon: W910i

Zobrazit profil
« Odpověď #52 v: 22. Říjen 2005, 18:11 »

BTW: kdysi jsem hazel do galerie fotky....

http://galerie.semania.com/thumbnails.php?album=115

Muj nazor: Bez flipu ani ranu a to uz jen kvuli ochrane displeje proti narazu...nikdy nevite Mrknutí
« Poslední úprava: 22. Říjen 2005, 18:15 od power » uložena

SE Phone: T610>P800>P900>P910i>K550i>W910i
Nyni-> Qtek 9100 + HBH 662 + W910i
Mr.Viki
Anonym
« Odpověď #53 v: 23. Říjen 2005, 09:14 »

Lidi proc pouzivate rozpoznavani pisma? Ja to nikdy nevyuzil, je to pomalejsi a hlavne se v tom udela dost chyb. Pri rozpoznani pisma se musi Âťuknout na plochu a kreslit, zatimco s virtualni klavesnickou staci jen Âťuknout a je to.
uložena
Golf
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #54 v: 23. Říjen 2005, 10:22 »

Lidi proc pouzivate rozpoznavani pisma? Ja to nikdy nevyuzil, je to pomalejsi a hlavne se v tom udela dost chyb. Pri rozpoznani pisma se musi Âťuknout na plochu a kreslit, zatimco s virtualni klavesnickou staci jen Âťuknout a je to.
Jo? Tak presne tohle jsem si naivne kdysi myslel taky....
uložena

SE P910i  (2GB SonyMSPD HS & SanDisk MobileMateMS+ & HCB-300 & HBH-200) >>> HTC Polaris (Cruise) >>> iPhone 3G 16GB >>> iPhone 3GS 32GB
MartinH
Anonym
« Odpověď #55 v: 23. Říjen 2005, 11:40 »

protoze to nekteri, narozdil od Tebe, umime. Uz jsem s takovym klavesnickarem zavodil a porazil ho na hlavu:o)
uložena
ViÂťa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #56 v: 23. Říjen 2005, 12:39 »

No to uz se mi na druhou stranu zda lepsi to rozpoznavani, protoze ta klavesnicka je mala a lehce se daji pismena splest.
uložena

Golf
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #57 v: 23. Říjen 2005, 13:05 »

Ono opravdu zalezi na tom, na co je kdo zvykly, jak se tu uz nekolikrat psalo. Jak se ale jednou naucis pouzivat psani na display, tak uz te nic nezastavi... Eas od casu si flip na pecko pridelam zpet, ale cca do tydne je zase dole. Takze jak pravi stare ceke prislovi o holkach a vdolcich (ja rad oboje...)
uložena

Mr.Viki
Anonym
« Odpověď #58 v: 23. Říjen 2005, 13:39 »

Zcela logicky, pri psani na klavesnicku jednou Âťuknu a je to napsano. Pri psani rozpoznavanym pismem jednou Âťuknu plus nejaky pohyb, ktery neni vzdy presne rozpoznan. Je jasne, ze klavesnicka je rychlejsi, ne?
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #59 v: 23. Říjen 2005, 14:21 »

Kdyz se to naucis chyby nejsou, nebo jsou minimalne. Ja pouzivam bez a vyhovuje mi to.  Mrknutí
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 7
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Odstranenie klavesnice P910i - ma zmysel?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 17 dotazů.