SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Březen 2025, 08:33

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Odstranenie klavesnice P910i - ma zmysel?
Strana: 1 [2] 3 4 ... 7
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Odstranenie klavesnice P910i - ma zmysel?  (Zobrazeno 27487 x)
___MARK___
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 21. Srpen 2005, 20:45 »

Ty k tomu nemas navod ? Bylo to prilozeno v originalnim baleni, takovej malej skladaci sesitek. Pokud ne, tak bych to mohl zitra nafotit a hodit Ti to sem.

Pokud myslis manual, tak ten jsem si stahl, ale nejak jsem to tam musel prehlednout, pokud myslis nejaky prilozeny papir tak bohuzel nemam, kupoval jsem si ho jako pouzity, takze jsem k tom nemel zadne veci. Kdybys byl tak hodny tak bych byl moc rad kdyby jsi mi to sem dal, nebo poslal do SZ.

A zjistuji ze v jinem threadu jsem zjistil jak na to:) taky me mohlo napadnout ze klavesnice je flip, kdybych to vedel tak neobtezuji, ale diky za ochotu:)
uložena

Sie Me45 a SE P910i
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 21. Srpen 2005, 21:40 »

Jsem rad, ze jsi nasel ten muj vcerejsi maly navod. Uz jsem ti ho chtel sem hodit. Doufam, ze to bude stacit i kdyz neni moc podrobny. Tak aÂť ti to vyjde.
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
___MARK___
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 21. Srpen 2005, 21:52 »

Jsem rad, ze jsi nasel ten muj vcerejsi maly navod. Uz jsem ti ho chtel sem hodit. Doufam, ze to bude stacit i kdyz neni moc podrobny. Tak aÂť ti to vyjde.

No uz jsem si oddelal ten umely kryt, ja jsem si rikal na co je tam ten maly otvurek, ale bal jsem se s tim zapacit, ale kdyz jsem si to precetl u Tebe, tak jsem to hned vyzkousel a objevil ty dva sroubky:)
uložena

Sie Me45 a SE P910i
ViÂťa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 21. Srpen 2005, 21:57 »

Uvidis zda se ti bude P900/910i libit bez klavesnice. Ja jsem zustal u klavesnice, protoze se mi to vic hodi na telefonovani a sms. A kdyz neco potrebuji, tak to proste odklopim. Rozhodne to ale vyzkousej, telefon vypada rozhodne bez klavesnice dobre a geny PDA nezapre. Mrknutí
uložena

Radep
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 21. Srpen 2005, 22:11 »

A jak je to teda s volanim, kdyz je telefon bez krytu? Klavesnici pouzivam jenom na smsky tak uvazuju ze bych ji sundal, ale nevim jak s tim volanim...
uložena

t68i; P910i + 512MB + IR klavesnice
___MARK___
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 21. Srpen 2005, 23:44 »

A jak je to teda s volanim, kdyz je telefon bez krytu? Klavesnici pouzivam jenom na smsky tak uvazuju ze bych ji sundal, ale nevim jak s tim volanim...

Myslim si ze s volanim je to presne tak jak kdyz pristihnes hovor, kdyz mas akorat otevrenou klavesnici, tedy se Ti ukaze nabidka prijmout hovor, nebo obsazeno a das prijmout hovor. Myslim ze standartni situace, akorat Te tam neotravuje ta klavesnice.
uložena

Sie Me45 a SE P910i
___MARK___
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 21. Srpen 2005, 23:46 »

Uvidis zda se ti bude P900/910i libit bez klavesnice. Ja jsem zustal u klavesnice, protoze se mi to vic hodi na telefonovani a sms. A kdyz neco potrebuji, tak to proste odklopim. Rozhodne to ale vyzkousej, telefon vypada rozhodne bez klavesnice dobre a geny PDA nezapre. Mrknutí

Jasne vyzkouset se ma vse, popravde receno ta klavesnice mi tam taky sedi, nebot kdyz je zavrena da se na ni bezvadne psat sms, coz napr., ikdyz se to nema, pri jizde v aute napsat sms na SX1 bylo zcela nemozne, at uz sebekratsi Smajlík
uložena

Sie Me45 a SE P910i
kmozis
Anonym
« Odpověď #22 v: 22. Srpen 2005, 08:51 »

Na P900 jsem si flip sundal, a vyhovovalo mi to tak. Problem byl pouze, kdyz jsem byl nekde v terenu, a mel jsem volnou jen jednu ruku. Zalezi, v jakych situacich jak hodne pecko vyuzivas. Na P910i jsem si flip uz nechal...
uložena
INGARAN
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 23. Srpen 2005, 09:43 »

Nedavno jsem se tady ptal, je to asi o dva radky niz - "flip vymena"
Jinak Klavesnici si necham, nedokazi si predstvit psani sms bez qwerty napriklad v saline... Na display se pproste netrefim, ten pouzivam akorat v noci, protoze qwerty bohuzel nema podsvetleni a slozite to porad naklanet...skoda mluvit...
uložena

Golf
Uzivatel
Telefon: iPhone 3GS 32GB

Zobrazit profil
« Odpověď #24 v: 23. Srpen 2005, 15:40 »

Nedavno jsem se tady ptal, je to asi o dva radky niz - "flip vymena"
Jinak Klavesnici si necham, nedokazi si predstvit psani sms bez qwerty napriklad v saline... Na display se pproste netrefim, ten pouzivam akorat v noci, protoze qwerty bohuzel nema podsvetleni a slozite to porad naklanet...skoda mluvit...

Ja myslim, ze pokud ma nekdo sundanou klavesnici, tak asi (soudim tak podle sebe) pouzije rozpoznavani pisma a nebude datlovat na te virtualni klavesnicce. Da se to dost dobre naucit....
uložena

SE P910i  (2GB SonyMSPD HS & SanDisk MobileMateMS+ & HCB-300 & HBH-200) >>> HTC Polaris (Cruise) >>> iPhone 3G 16GB >>> iPhone 3GS 32GB
alf@M600i
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 25. Srpen 2005, 12:44 »

docela jsem o tom take premyslel praskl mi predni kryt od dorazu na flipu. nechal jsem si ho opravit a ted mam strach ze mi to rupne znova. pouzivam orig. pouzdro IEC-20 tak to sand vydrzi.
uložena

T18, R320, T28, T39, T68, T630, P900, M600i
miramax
Anonym
« Odpověď #26 v: 25. Srpen 2005, 12:51 »

docela jsem o tom take premy‘lel praskl mi predni kryt od dorazu na flipu. nechal jsem si ho opravit a ted mam strach œe mi to rupne znova. pouœivam orig. pouzdro IEC-20 tak to sand vydrœi.

Ono to neni az tak o tom pouzdre, ale o tom, jak to zaviras ten flip.
uložena
ViÂťa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 25. Srpen 2005, 19:15 »

Jo jo, u P900 se to stava hodne casto ikdyz me se to nikdy nestalo asi to bude fakt tim, jak to kdo zavira.....
uložena

alf@M600i
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #28 v: 12. Říjen 2005, 08:48 »

chtel bych se zeptat jeste na jednu vec: zkousel jsem psat sms perem ale nejak se mi nedari trefit vzdy ten spravny znak. asi t delam spatne. ale neexistuje nejaky programek kde by to bylo snazsi??? myslim to rozpoznavani.
diky.
uložena

T18, R320, T28, T39, T68, T630, P900, M600i
Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #29 v: 12. Říjen 2005, 09:41 »

chtel bych se zeptat jeste na jednu vec: zkousel jsem psat sms perem ale nejak se mi nedari trefit vzdy ten spravny znak. asi t delam spatne. ale neexistuje nejaky programek kde by to bylo snazsi??? myslim to rozpoznavani.
diky.

Popis jak se maji psat jednotlive znaky je v manualu a v napovede primo v telefonu, eventuelne muzes vyzkouset alternativni Decuma Alphabetic
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3 4 ... 7
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Odstranenie klavesnice P910i - ma zmysel?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.054 sekund, 18 dotazů.