SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
07. Duben 2025, 04:03

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Baterie - vydrz
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Baterie - vydrz  (Zobrazeno 5300 x)
Randomizer
Uzivatel
Telefon: SE W910i

Zobrazit profil
« v: 27. Únor 2008, 14:48 »

Ahoj, poridil jsem si SE W910i, zatim spokojenost, ale trapi me vydrz baterie. I kdyz mobil nabiju odpoledne, posloucham tak 1hodinu hudbu a necham mobil pres noc zapnuty (samozrejme nic na nem nebezi) tak rano na nem mam 50% baterie tak odpoledne musim zas dobit, protoze by se vecera asi nedockal...  Angry

Asi mam vadnou baterii, ze? Jake mate zkusenosti s vydrzi? klidne piste - thx  Mrknutí
uložena
Gumofka
Uzivatel
Telefon: W910i

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 28. Únor 2008, 20:40 »

Synchronizace s PC pres BT, Handsfree pres BT, obcas par songu, na noc vypinam a nabijim po sedmi dnech.. nemuzu pak nikdy najit nabijecku Cheesy
uložena
Palee
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE XPERIA arc

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 30. Březen 2008, 18:43 »

Ahojte. Mam W910i od Operatora ORANGE SK. Ked som mal predosly FW tak foun vydrzal bez problemov skoro tyzden bez vypinania na noc. Prehral som si novy FW cez SEUS (R1EC001) myslim ze je to fw iba pre ORANGE ale teraz mi foun vydrzi tak 2-3 dni a to malo volam skoro nic s telefonom nerobim. Strasne nieco a mam nervy. Mate niekto podobne skusenosti s tym? Je to mozne ze je novy FW nejako dodrbany a vydrz baterie ide dole vodou? Alebo zeby mam nieco s founom? Ja som z toho jelen.
uložena

R320s>T300>T610>K750i>W910i>W995>Xperia arc
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 30. Březen 2008, 19:36 »

Randomizer:
Zusil bych nechat prehrat Firmware na nejaky novejsi, pocti si v tematu zkusenosti s W910i hlavne 2stranku. Nejnovejsi fw ti dobu vydrze zdelsi a jak se to nezmeni tak pak bych to videl na tu baterku.
uložena

Palee
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 31. Březen 2008, 15:32 »

Nazdar! Problem je v tom ze mam najnovsi fw a robi mi to ta baterka od kedy som ho flashol. Kedy uz konecne bude fakt odladeny finalny fw... o pol roka? o rok? boh vie, nejak sa v SE na to kasle a nerobia to tak dokladne ako to bolo davnejsie. No uvidime.
uložena

Palee
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 08. Duben 2008, 12:36 »

Nazdar! Tak teraz mozem definitivne potvrdit ze slaba vydrz bola zapricinena blbym FW od Orange SK islo o FW R1CE001. S tymto mi mobil nevydrzal ani dva dni.... Vcera mi Filip flashol orig. FW a vydrz je uplne v pohode. Uz som si myslel ze mam v tahu baterku kurnik sopa. Zase budem mat vydrz tak skoro tyzden ako pred tym nestastnym FW R1CE001. Takze co ludia co ate akciovy mobil od Orange SK davajte bacha na aktualny FW zerie bateriu jak diva svina.
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Baterie - vydrz
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 17 dotazů.