SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Červen 2025, 08:59

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K310i/K510i/K500i  |  Téma: Zkusenosti se Sony Ericssonem K500i
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Zkusenosti se Sony Ericssonem K500i  (Zobrazeno 21694 x)
MartinChroust
Redaktor
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil WWW
« v: 13. Duben 2005, 16:57 »

Mame zde forum i pro K500i, a tak se muzete pochlubit se svymi zkusenostmi pri pouzivani. Jaka je prumerna vydrz vasi K500i?
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zastupce sefredaktora SEMania.cz

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
Roncatto
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 14. Duben 2005, 14:21 »

Me vydrzi tak 3-4 dny ikdyz obcas hraju a fotim
uložena
MartinChroust
Redaktor

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 14. Duben 2005, 15:31 »

Ano telefon mi pri testovani vydrzel asi 4 dny. Ale az budu mit vice nabijecich cyklu, podelim se o zkusenosti s vydrzi u nejnovejsiho firmwaru R2AE033
uložena

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
sebastian
Anonym
« Odpověď #3 v: 15. Duben 2005, 20:35 »

no tak ja ho mam asi druhy den takze baterku dost tyram, jinak sem s nim ale hodne spokojen. jen zakladni nedostatky:

1, zvuk fotaku a kamery - jde odstranit jen v servisu nebo se servisnim hw /zalezi tez na verzi firmwaru zda se vypne pri tichem rezimu/
2, neprisel jsem na to ze by se nejakym zpusobem dal stahnout jas displaye /pozde v noci zari az moc/
3, neprisel jsem na to jak zmenit zvuk oznamovani sms na jakykolikv jiny zvuk ktery uploaduju /krom mp3 ktere udajne nejdou vubec/
4, nektere java hry se nespousteji prez cely display - pomerne velky nedostatek, kdyby nekdo vedel jak na to necht poradi
5, kdyz jsem pripojen na FMA nemohu pouzit "download" a nektere dalsi fuknce /zustavaji zatmavene/ - mam posledni verzi firmware i FMA - co s tim?
5, u slovniku t9 nejde trvale vypnout diakritika /patrne otazka fw/ - pri chatovani na icq pomerne neprakticke - kdyby nekdo vedel necht poradi
6, pri listovani zvuky zustavaji stabilne na stejne hlasitosti /tzn. jeden si prehraju a snizim u toho hlasitost, kdyz dam ale dalsi tak hlasitotst opet "vyleti"

to je snad zatim vse, jdou to prakticky vsechno jen nedostatky firmwaru...umi nekdo nabourat fw a zmenit ho? Smajlík
uložena
MartinChroust
Redaktor

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 16. Duben 2005, 08:05 »

1. U nekterych K500i lze v tichem rezimu fotit bez zvuku, nektereK500i zase foti se zvukem i kdyz maji nastaveny tichy rezim. Pokud je toto prave vas pripad, skuste pred focenim vytocit bezplatnou linku (napr. operatora) a fotit behem hovoru, bude to bez zvuku.
2. Jas stahnout nijak nejde, mi osobne v noci vyhovuje jas displeje, pekne osvecuje okoli, jako by nahrazoval chybejici prisvetlovaci diodu, kterou ma K700i
3. Pro SMS lze nastavovat zvuky jen ty, ktere jsou na vyber v telefonu.
4. Pri najeti na hru staci dat Dalsi->Obrazov.->zdej e na vyber mezi Vychozi, Vlastni, 128x128 nebo 128x160 (cely displej)  Smajlík
5. Zajdete si do menu Psani SMS, zde dejte Dalsi->Diakritika->Vypnout. Diakritika by mela byt pri pouzivani funkci telefonu vypnuta.
6. Pri prehravani melodi ve slozce Zvuky maji melodie defaultne nastavenou hlasitost, snizit ji lze jedine bocnimi tlacitky a to individualne (tj. pro kazdou zvlasÂť). Pri prehravani Mp3 v prehravaci zaznamu lze prvni melodii ztisit a ostatni se prehravaji automaticky po dozneni te predchozi a taky ve shodne hlasitosti, jakou mela predchozi skladba.
uložena

sebastian
Anonym
« Odpověď #5 v: 16. Duben 2005, 11:40 »

jak rikam, to s tim focenim potichu je otazka firmwaru. rozhodne ovsem nejsem takovy maniak abych nekam telefonoval zatim co chci fotit. praktictejsi je stavit se do servisu a nechat zvuky vymazat.  s temi zvuky pro sms neni mozna zmena ani prez FMA nebo podobne? s temi hrami jsem zkousel zmenu velikosti obrazu jeste nez jsem psal clanek, ovsem ty hry jiz jsou v maximalnich rozmerech Sad s diakritikou je to tak ze pri sms jde vypnout ale napriklad v aplikaci jimm stale funguje Sad
uložena
MartinChroust
Redaktor

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 16. Duben 2005, 12:28 »

Mohu se zeptat, o ktere hre presne se bavime?
uložena

sebastian
Anonym
« Odpověď #7 v: 16. Duben 2005, 23:24 »

napriklad might and magic
uložena
sebas
Anonym
« Odpověď #8 v: 17. Duben 2005, 08:07 »

ale u toho might and magic je to na jednu stranu v pohode, protoze je hra akorat ve zmensenem okne a nahore se zobrazuji staty /baterie, signal atd./ a dole ovladaci tlacitka pro aplikaci. to by jeste slo. ale horsi je to v nekterych jinych hrach ktere jsou trochu vic "roztazene". u nich se zase staty a tlacitka neobjevuji ale zustava nevyuzity pruh takze je hra shora a zdola trochu okrojena. nekdy to nevadi nekdy nejsou videt dulezyte staty ve hre apod. rekl bych opet chyba firmwaru kterou by bylo treba vychytat
uložena
maro.
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 18. Duben 2005, 18:48 »

coz takhle si nastavit rozliseni ?!  Lips sealed
uložena

< Siemens C35, Siemens M55, Sagem myX5-2, Nokia 1100, SE K500i, SE K700i, SE K750 >

Me cassa, su cassa
Co mi neni rovno ... Po tom je mi hov**   -   Pulp Fiction
sebastian
Anonym
« Odpověď #10 v: 18. Duben 2005, 20:14 »

ehm...o tom uz sme se tu bavili...
uložena
maro.
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 19. Duben 2005, 19:45 »

hmm jo uz jsem to nasel... to je tezky kdyz si nekdo vsechno neprecte a pak tu neco pise co ? ...  Grin
uložena

< Siemens C35, Siemens M55, Sagem myX5-2, Nokia 1100, SE K500i, SE K700i, SE K750 >

Me cassa, su cassa
Co mi neni rovno ... Po tom je mi hov**   -   Pulp Fiction
Yeger
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 22. Duben 2005, 13:56 »

Jo v Jimmovi taky pisi s diakritikou na K700stovce a nevadi mi to. Nikdo dalsi si taky nestezoval. Vetsina messengeru si uz dnes s cestinou snadno poradi vcetne Trilliana, Mirandu jsem nezkousel.
 Mrknutí
uložena

SONY CMD-J6, SE 230, SE K700i (R2AY004) Oskar
MartinChroust
Redaktor

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #13 v: 23. Duben 2005, 07:50 »

verze JIMM SE bezi na K500i vpohode, volba minimalizace je uzitecna, pouzivate-li jinou verzi, doporucuji stahnout SE verzi Smajlík
uložena

sebastian
Anonym
« Odpověď #14 v: 24. Duben 2005, 09:38 »

no ja pouzivam posledni verzi jimma  a trillian si s cestinou z jimma neporadi a naopak. stejne tek kdyz pisu s kamoskou, ktera pouziva nejakou jinou aplikaci na mobil...
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K310i/K510i/K500i  |  Téma: Zkusenosti se Sony Ericssonem K500i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 19 dotazů.