SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 00:09

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: opera mini s cestinou
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: opera mini s cestinou  (Zobrazeno 13997 x)
petr-wm
Anonym
« v: 18. Srpen 2005, 00:19 »

Tato verze je ke stazeni na   http://www.freewap.cz/wap/mobiljava/operacz.jar  . Neni treba instalovat .jad soubor. Zatim bez problemu maka na K500i. Pripadne dotazy na ICQ 269380009      Smajlík
uložena
jx
Anonym
« Odpověď #1 v: 18. Srpen 2005, 08:54 »

mam sagem myx-7 a pise mi ze aplykacia je nekompatibilna  Cry
uložena
Marsal Konev ;-)
Anonym
« Odpověď #2 v: 18. Srpen 2005, 12:43 »

Tak jsem vyzkousel snad vsechny druhy jaru i jadu a az tenhle funguje. Doted jsem zadny soubor ani nenainstaloval. K tomu ta cestina-fakt super bomba  :-);-)
uložena
Marsal Konev :-)
Anonym
« Odpověď #3 v: 18. Srpen 2005, 12:54 »

A koukam, ze jdou posilat i prizpevky do fora. Nema to chybu ;-)
uložena
Stanmax
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 18. Srpen 2005, 13:09 »

Opera - cesky - nema chybu diky :-)))))))))))))))) a ted uz jen aby zlevnil oskar data z 0,06 za Kb na 0,01 :-))
uložena

SE D750i
Manas
Anonym
« Odpověď #5 v: 18. Srpen 2005, 13:20 »

Existuje preklad i low verze?
uložena
Bad.Man
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 18. Srpen 2005, 14:07 »

Taky mi fachci  Cheesy je to vyborny ... navic s tarifem Data Unlimited kterej plati firma je to jeste lepsi  Grin
uložena

Nebe je modry, voda je mokra a Satan Claus na nas ciha a je cim dal silnejsi... (The Last Boyscout)

NOK5110->NOK3210->SIE M35->MOT V55->SIE S55->NOK 6510->MOT V600->SE K750i+P910i+MS DUO 2GB+NaviLock+TomTom
JanRajt
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 18. Srpen 2005, 14:15 »

Tak v pohode taky maka dik Mrknutí
uložena

,,Live by the gun - Die by the gun’’ - Tupac Amaru Shakur (16.6.1971-13.9.1996)
jahy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 18. Srpen 2005, 16:00 »

Hlasim taky vse Oka,je to vychytane!! Dikes Petrovi.   Cool
uložena
petr-wm
Anonym
« Odpověď #9 v: 18. Srpen 2005, 17:27 »

Zdravim, co se tyce cestiny do male/low/ verze, to by nebyl zase az takovy problem, zatim resim to, ze jsem na tuto verzi zatim nenarazil aby chodila v zakladu. Jestli ji nekdo mate, muzete ji poslat a hlavne napiste, na jakym telefenu vam chodi nebo nechodi, v techto situacich je kazda informace ci postreh k nezaplaceni. Jinak si myslim, ze uz brzy bude opera mini naprosto free. Mam z netu stoceny jeste jiny verze, ktery vypadaji dost zajimave(mozna maji za sebou nejakou aktualizaci nebo co ... ), ale zatim jsem je neprivedl k zivotu. A taky si dejte bacha na nastaveni pripojeni/APN/, protoze mam podezreni, ze za urcitych okolnosti ci podminek muze tato aplikace fungovat i pres WAP. Az treba zase na neco zajimavyho kapnu, tak se ozvu. Zatim se mejte     Smajlík
uložena
jahy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 18. Srpen 2005, 18:57 »

jaky je proim te rozdil mezi verzi opery tou co jsi poskytl ten link a operou mini low? A co jsi myslel presne tim nastavenim APM,ja myslel ze to funguje vzdy pres wap,snad to ani nejde nastavit aby to slo pres gprs jako data tzn 0.036kc/kb. Mozna tomu az tak moc nerozumim. Dikes.
uložena
manas
Anonym
« Odpověď #11 v: 18. Srpen 2005, 19:31 »

Cituji
Zdravim, co se tyce cestiny do male/low/ verze, to by nebyl zase az takovy problem, zatim resim to, ze jsem na tuto verzi zatim nenarazil aby chodila v zakladu. Jestli ji nekdo mate, muzete ji poslat a hlavne napiste, na jakym telefenu vam chodi nebo nechodi, v techto situacich je kazda informace ci postreh k nezaplaceni. Jinak si myslim, ze uz brzy bude opera mini naprosto free. Mam z netu stoceny jeste jiny verze, ktery vypadaji dost zajimave(mozna maji za sebou nejakou aktualizaci nebo co ... ), ale zatim jsem je neprivedl k zivotu. A taky si dejte bacha na nastaveni pripojeni/APN/, protoze mam podezreni, ze za urcitych okolnosti ci podminek muze tato aplikace fungovat i pres WAP. Az treba zase na neco zajimavyho kapnu, tak se ozvu. Zatim se mejte

Mam dva telefony SE. Tva verze ceske Opery v pohode funguje na K700i, ovsem na P910i nahlasi chybu, ale to bude asi obecny problem vsech verzi dostupnych na internetu. Na P910i jsem rozchodil pouze low verzi Opery mini. I kdyz na helpu Opery mini hlasi podporu "velke verze" i pro P910. Asi to souvisi s tim, ze zatim vsechny dostupne verze jsou nejakym zpusobem modyfikovany pro urcity typ telefonu - a z tohoto telefonu umisteny na net. Na opere/TV2 probiha asi instalace do tveho telefonu a pro tvuj telefon.
uložena
fido_cz
Uzivatel
Telefon: HD2

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 18. Srpen 2005, 21:21 »

jA co jsi myslel presne tim nastavenim APM,ja myslel ze to funguje vzdy pres wap,snad to ani nejde nastavit aby to slo pres gprs jako data tzn 0.036kc/kb. Mozna tomu az tak moc nerozumim. Dikes.

Nastaveni - Pripojeni - Java. Zde si zvol jiny profil a mas to.
uložena
petr-wm
Anonym
« Odpověď #13 v: 19. Srpen 2005, 06:27 »

Zdravim vsechny, tady je link na operalow mini s cestinou, velikost je priblizne 60kB.
                             http://www.freewap.cz/wap/mobiljava/operalow.jar

Na telefonech SE K500i a K700i, stejne tak jako na Siemensech rady 65 by mela i tahle verze jit nainstalovat bez nutnosti pouziti souboru .jad, je mozne ji stahnout do founu primo zadanim linku. Jedina vec, ktera me neni jasna je to, ze mensi/low/ verze ukazuje pri vyhledavani stejneho obsahu ci nacitani stejnych stranek priblizne dvounasobek dat oproti verzi puvodni. Z druheho pohledu me ale nepripada, ze by low verze byla nejakym zpusobem pomalejsi.   Roll Eyes
uložena
Karel Attl
Uzivatel
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 19. Srpen 2005, 07:53 »

Tzn. jestli tomu dobre rozumim, tak pokud si v nastaveni Javy nastavim jako profil Oskar Internet GPRS, tak pojedu za tech sest haliru za kilobajt (nebo kolik je to) pokazdy kdyz si pripojeni vyzada jakakoliv Java aplikace? Super, ja to tam nastavil nejak intuitivne a bylo mi divny ze za takovy hafo kilobajtu na icq mi skoro nepribejvaj penize na prubeznym vypisu:) Nebo mi to Oskar nauctuje pozdejc?Sad
uložena

XPERIA X10i 2.2
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: opera mini s cestinou
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.049 sekund, 17 dotazů.