SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Květen 2025, 08:40

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Programy pro mobilni telefony (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: java
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: java  (Zobrazeno 9658 x)
k550i
Anonym
« v: 15. Leden 2008, 13:06 »

ahojky jak mam do mobilu vlozit java hru a jak ji mam spustit? prosim pomozte mi
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #1 v: 15. Leden 2008, 13:23 »

variant je mnoho, treba:
stahnuti pres WAP
poslani pres BT (ihned po prijmu se zepta, co s ni chces udelat)
nakopirovani na pameÂťovku do slozky others (najdes ji potom ve spravci souboru, ve slozce jine)
uložena
k550i
Anonym
« Odpověď #2 v: 15. Leden 2008, 13:39 »

ale jak mam tu hru spustit  Shocked
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #3 v: 15. Leden 2008, 13:43 »

no, pokud ji mas v jinych a kliknes na ni, a je kompatibilni, tak se ti nabidne instalace a potom ji spustis ze slozky her (aplikaci) podle toho, kam si urcis, ze ji ulozis. Hra musi byt s koncovkou jar  Mrknutí
uložena
k550i
Anonym
« Odpověď #4 v: 15. Leden 2008, 13:54 »

Mi to nejde
  Cry nemohl by jste mi pomoci pres icq?
uložena
Ganimed
Administrator
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 16. Leden 2008, 21:04 »

Poslys tak tu toho vic musis napsat slovo nejde je siroky pojem, vsechno jde jen chtit a nevzdavat, male decka nejdou. Klikni na ten soubor pravym kontextovym tlacitkem (dalsi) a vyber informace, kazda hra musit koncovku jar. Jak jsi tam tu hru daval ? Nestahl jsi ji zabalenou zip ti tel neprecte a nerozbali. Kdyz mas hru v telefonu a nemas ji instalovanou tak je u ni bila ikona s cervenym napisem java, kdyz neni tak mas problem a do telefonu jsi nacpal neco co ti neprecte.
uložena

walter
Anonym
« Odpověď #6 v: 31. Leden 2008, 11:03 »

Ahoj, mam novy telefon K800i a chtel jsem si nainstalovat nektere stazene hry a aplikace. Do dneska jsem mel jen siemense a SE teprve poznavam. Hru nebo aplikaci si stahnu do pocitace v raru. Pak ji v pocitaci rozbalim a celou tu slozku retahnu do mobilu pres kabel  ale pak tam nemam nabidku, abych hru nebo aplikaci nainstaloval. Asi delam nejakou blbost, bohuzel ale nevim jakou:-( Muze mi nekdo zkusenejsi poradit? Diky predem W.
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #7 v: 31. Leden 2008, 11:11 »

hru(aplikaci) s koncovkou jar je treba umistit do adresare others v mobilce, nebo na jeji pameÂťove karte. Hru potom najdes ve spravci souboru v polozce jine, kliknes na ni a ona se nainstaluje. Dalsi moznosti je poslat ji pres BT, a potom ti po prijmu mobil automaticky nabidne instalaci.  Mrknutí
uložena
walter
Anonym
« Odpověď #8 v: 31. Leden 2008, 13:57 »

No prave v tom je problem. Stahnu si free hru, rozbalim ji v pocitaci a nikde jar ani jad nevidim. Jedine co se mi zatim stahlo jako jar (nebo jad?) byl oskarek na posilani sms za hubicku. ÂŽe bych tedy stahoval spatne hry? Vzdy vyberu typ telefonu spravny, dam download, po stahnuti extrahuju a .........Co tedy delam spatne? Pro presnost - pouzivam USB pripojeni. Jo a jeste neco, i kdyz to nepatri sem. Poradte mi prosim nejakej peknej manager na SE K800i. Neco, kde bych si mohl upravit kontakty a zpet je nacpat do mobilu....Diky, W.
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #9 v: 31. Leden 2008, 15:26 »

no, pokud to je java hra, tak tam rozhodne koncovka jar musi byt. Nemaji to treba jen prejmenovane, nebo neco takoveho?

Na spravu mobilky doporucuju My Phone Explorer, je free, a velmi povedeny.  Mrknutí
uložena
SIMCA
Anonym
« Odpověď #10 v: 13. Únor 2008, 08:44 »

AHOJ MAM STEJNY PROBLEM JAKO walter.TAKY KDYŽ ZIP ROZBALIM V PC TAK JSOU TAM AKORAT SOUBORY TYPU CLASS,MF,RES A PAK!!!JAKTOŽE TAM NEMAM ŽADNEJ TEN JAR?!MOŽNA JE PØEPSANY JAK ØIKAŠ,ALE JAK MAM JA LAIK POZNAT KTEREJ TO JE!MOC MI TO MRZI,ŽE JSEM SI KOUPILA TAKOVEJ MOBIL A ANI HO PAK NEVYUŽIJU NA 100%.PØEDEM DIK ZA RADU SIMEA
uložena
MIKE-BIKER
Uzivatel
Telefon: iPhone 5 64GB White

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 13. Únor 2008, 13:09 »

Zkus prepsat koncovku .zip na .jar a instalovat. Java aplikace, ktera se instaluje do founu musi mit vzdy koncovku jarMrknutí Pro jednoduchost - je to archivni soubor pro javu. Stejne jako pro PC jsou zip, rar, arj, atd...
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se neda srovnat!!!
SIMCA
Anonym
« Odpověď #12 v: 13. Únor 2008, 14:00 »

Cheesy Cheesy JE DIK ZA RADU,ALE OPIT JSEM Z TOHO VEDLE!HRU MAM VE WINRARU A TEN MI PØEPSAT NEJDE!TAK CO TEÂŤ.JE MI LITO,ALE PROSTI TO FURT NECHAPU. Shocked Cry
uložena
MIKE-BIKER
Uzivatel
Telefon: iPhone 5 64GB White

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 13. Únor 2008, 14:26 »

posli mi to na mail... Mrknutí
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se neda srovnat!!!
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 v: 13. Únor 2008, 15:30 »

Jasne tam to neprepise, mas vobec napr. total comander na compe je to free program, ktory ti zobrazi koncovku suboru, rar, ci zip a ty ju jednoducho prepises na **.jar (**) tieto hviezdicky znacia nazov suboru - aplikacie, hry.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Programy pro mobilni telefony (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: java
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 18 dotazů.