SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
29. Duben 2025, 13:53

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Prislusenstvi (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Špunty BT stereo
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Špunty BT stereo  (Zobrazeno 4264 x)
Ganimed
Administrator
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« v: 14. Leden 2008, 00:57 »

Shanim k T650i spuntova Bt stereo sluchatka. Chtel bych aby ten modul mel displej ktery by zobrazoval i nazev sklatby a pokud mozno aby mel 3,5 jack aby se ta sluchatka dala vymenit kdyby se opotrebovala. Dale bych chtel aby ten modul umel spoustet a pozastavovat prehravani a prepinat sklatby v obou smerech. Mate nekdo nejaky dobry tip. Na cene a na znacce nezalezi.
uložena

Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 14. Leden 2008, 19:54 »

co treba tady SE hbh-ds200, osobni zkusenost s nimi nemam, asi to nevydrzi moc dlouho na jedno nabiti, a nema preskakovani na dalsi skladby, takze je nakonec uplne k nicemu, teda chtel jsem napsat ze jinak vypada v pohode
uložena
Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 15. Leden 2008, 14:28 »

No na ty jsem se uz dival ale ty ne. Ten displej je maly a ma to nedostatky. Chtelo by to neco co ma displej alespon tak velky jako maji levne mp3 prehravace
uložena

krecek™
Uzivatel
Telefon: Nokia N8

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 15. Leden 2008, 19:32 »

Ja si chci koupit HBH-DS980 jsou moc nadherny maji OLED diplej a daji se sehnat pod dva tisice Mrknutí projdi si stranky sony ericssonu tak mas krasou nabidku vseho co je na jedne strance.
uložena
Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 19. Leden 2008, 18:05 »

SE HBH-DS980, Sony DR-BT10CX, Sony DR-BT20NX, Jabra BT-320s, Plantronics Pulsar 260,

No par sluchatek jsem nasel tak ale asi to tak vypada ze vyhravaji ty SE HBH-DS980
uložena

Zbyszek
Uzivatel
Telefon: XPERIA X2

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 19. Leden 2008, 18:40 »

Koupil jsem si HBH DS980 a jsem velmi spokojen. Vytecny zvuk i dilenske zpracovani. Nemoci, ktere mel model HBH DS970 jsou pryc. S MT SE K800i pracuje spolehlive, skladby jdou preskakovat vpred i vzad. Tlacitkem Play/Pause se hudba spusti automaticky, od mista kde byla zastavena. ID3 tagy zobrazuje korektne. Ve volnem prostoru je dosah 17 metru. Jenom chce si chvilku zvyknout na spunty. Do usniho zvukovodu se musi zavest hloubeji. Je to vsak otazka casu, kdy pri castejsim pouzivani si na to rychle clovek zvykne. Ovsem poslech radia neni mozny i s pripojenymi dratovymi sluchatky. I presto muzu toto prislusenstvi vrele doporucit.  Mrknutí
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #6 v: 19. Leden 2008, 19:48 »

Ja mam kus dratu ze sluchatek a radio posloucham pres HBH DS970 normalne.
uložena
Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 25. Leden 2008, 19:28 »

no uz mam vybrano HBH-DS980 po te co jsem je videl na videu tak to je nadupane a krasna stylovka
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Prislusenstvi (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Špunty BT stereo
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 18 dotazů.