SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
16. Březen 2025, 17:57
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Ostatni modely
|
K700i/S700i
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
K700i bugy
Strana: [
1
]
« předchozí
další »
Autor
Téma: K700i bugy (Zobrazeno 3930 x)
Petr K
Anonym
K700i bugy
«
v:
15. Srpen 2005, 11:59 »
Zdravim, mam K700i cca od kvetna nedavna se mi zacalo stavat ze pri volani bylo jenom ticho (na ruzne telefony, takze chyba asi u me) nebo ze napr prichozi SMS nedelala zvuk ci ze pri prichozi SMS zacal vibrovat a uz neprestal. Vsechny tyto "bugy" mely spolecne - telefon sel vypnout ale nesel zapnout - musel jsem vyndat baterku. Tyto chyby jsem donedavna zazil snad 2 ale pripada mi ze posledni doubou jsou castejsi... Byl jsem na chate kde byl slaby/zadny signal, nevim
jestli to ma neco spolecneho ale casova shoda vyskytu poruch by tu byla.
Taky se mi obcas stava ze pri setrici/hodinach se znicehonic na chvili podsviti displej.
Nevite nekdo co s tim?
uložena
Petr K
Anonym
Re: K700i bugy
«
Odpověď #1 v:
15. Srpen 2005, 12:01 »
jeste firmware - R2AE033
uložena
Yeger
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #2 v:
16. Srpen 2005, 07:02 »
S timto FW se mi to nestavalo, ale snad to vyresi novy FW, ale spis bych to videl na reklamaci.
uložena
SONY CMD-J6, SE 230,
SE K700i (R2AY004) Oskar
j333x
Uzivatel
«
Odpověď #3 v:
16. Srpen 2005, 11:02 »
Taky pridam jeden bug :
mam normalne tel cislo v seznamu (1 jmeno, 1 cislo, zadne obrazky, zvlastni vyzvaneni apod) - a presto mi u tohoto cisla najednou prestal ukazovat prichozi hovory a sms (tj hovory/sms z tohoto cisla se indetifikovaly jen cislem telefonu, ne jmenem ze seznamu). Pomohlo az to cislo odstranit ze seznamu a pridat zpatky (cislo bylo urcite ok, protoze drive se vse zobrazovalo spravne)
uložena
Petr K
Anonym
«
Odpověď #4 v:
16. Srpen 2005, 16:22 »
nekde jsem tu zaslechl neco o master resetu? co to je? muze to pomoci? jak ho provedu?
uložena
Petr K
Anonym
«
Odpověď #5 v:
16. Srpen 2005, 16:22 »
a neporusim tim zarucni podminky?
uložena
Yeger
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #6 v:
16. Srpen 2005, 16:31 »
Urcite neporusis, ale prijdes o vsechno co jsi do founu nahral. Vsechno co potrebujes zazalohuj. Provedes to na karte "Nastaveni" -> "Vseobecne nastaveni" -> "Obnovit nastaveni" -> "Obnovit vse". NECHAŠ mobil a vse korektne dokonci. NESPICHEJ a mej nabitou baterii!! Maximalme se budes ridit pokyny na displeji.
"Co je to?" Vrati telefonu tovarni nastaveni a smaze vse co muze. Proste vycisti mobil od nezadoucich poruch, ale nemusi vzdy vest k tizenemu cili, od nejakych nedokonalosti spise pomuze novy FW, ale taky o vsechno prijdes.
uložena
SONY CMD-J6, SE 230,
SE K700i (R2AY004) Oskar
Lukhasek
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #7 v:
13. Říjen 2005, 19:36 »
Tak to s tim ze se ti obcas pri sporici(hodinach) obcas rozsviti podsviceni tak to se mi taky zacina posledni dobou stavat, jen nevim jestli je to dostatecny problem k reklamaci?
uložena
fireice
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #8 v:
14. Říjen 2005, 00:06 »
No, pokud foun netelefonuje- Pises: "se mi zacalo stavat ze pri volani bylo jenom ticho (na ruzne telefony, takze chyba asi u me)" Tedy neplni zakladni funkci pro kterou je urcen, tak to si myslim ze je padnej duvod k reklamaci.Plus ty bonusove nesvary
Nevahej a sup do servisu
uložena
SEManiak Fire
Mi
Anonym
«
Odpověď #9 v:
19. Říjen 2005, 11:45 »
Sem mel podobnej problem s K500i. Pokud lezel doma tak byl OK. Pokud jsem ho vzal do auta a jel s nim nekam, kde byl cestou horsi signal (popripade se signal uplne ztratil), delal to co popisujes. Hlave to, ze sel vypnout, ale pak jsem ho uz nezapnul. Stale vyndavani a zandavani baterky. Hned po zapnuti mi treba dosla SMS, ktera pred tim, i kdyz se zdal telefon OK, nerisla. => No a 2x reklamace (jednou kustomizace sw , ale dle info o telefonu se nic nezmenilo). Druha reklamace nebyla vyrizena do 30 dnu a tak mam ted K700i.
uložena
Morph
Anonym
«
Odpověď #10 v:
07. Listopad 2005, 21:57 »
Uživatel: j333x 16. Srpen 2005, 11:02
Taky pridam jeden bug :
mam normalne tel cislo v seznamu (1 jmeno, 1 cislo, zadne obrazky, zvlastni vyzvaneni apod) - a presto mi u tohoto cisla najednou prestal ukazovat prichozi hovory a sms (tj hovory/sms z tohoto cisla se indetifikovaly jen cislem telefonu, ne jmenem ze seznamu). Pomohlo az to cislo odstranit ze seznamu a pridat zpatky (cislo bylo urcite ok, protoze drive se vse zobrazovalo spravne)
Taky jeden podobny bug:
Prijal jsem hovor od cisla ktere jsem nemel v kontaktech. Zjistil jsem ze je to druhe cislo kamose "Emil" a tak jsem si to cislo dal pridat do seznamu a prihodil to ke kamosovi "Emil". Pak jsem dal volat jednu kamosku a normalne jsem ji prozvonil, ale v hovorech se mi ukazalo ze jsem volal to nove pridane cislo ke kamosovi "Emil". A u kamosky se mi prestala ukazovat fotka pri prichozim a odchozim volani. Musel jsem druhe cislo u kamose vymazat a napsat znova a kamosku kompletne zalozit novou a uz to jelo. To mam nejnovejsi FW. Haluz no!
uložena
Adjan
Anonym
«
Odpověď #11 v:
11. Prosinec 2005, 16:16 »
Uživatel: Lukhasek 13. Říjen 2005, 19:36
Tak to s tim ze se ti obcas pri sporici(hodinach) obcas rozsviti podsviceni tak to se mi taky zacina posledni dobou stavat, jen nevim jestli je to dostatecny problem k reklamaci?
Jo, to se mi obcas stalo (mam k700i asi mesic) a ted to vyeskalovalo tim, ze jsem dnes rano mobil zapnul a uz jenom blikal displej... Proto jsem ted tady, protoze jsem s tim sel do servisu, kde mi prehrali firmware, (tak doufam, ze vsechno bude OK) a prisel jsem o vsechna nastaveni - a uz jsem zase zapomnel, co a jak...
uložena
chicony
Anonym
«
Odpověď #12 v:
14. Prosinec 2005, 19:58 »
Mel jsem stejny problemy, u nekterych kontaktu, ac jsem je mel v seznamu, mi to ukazovalo jen cislo,udelal jsem MASTER RESET a je pokoj... Vetsinou kdyz jsem kontakt odebral a pridal, tak se problem po case vratil. Ted jsem si koupil dss-25,tak zkusim flesnout firmware.
uložena
Ph4nt0m
Uzivatel
MEGABUG
«
Odpověď #13 v:
02. Leden 2006, 00:26 »
huh tak toto je pecka: dnes som cez MyPhoneExploreri nechtiac vytocil hovor a dotycny mal vypnuty mobil.menu vsak bolo v priecinku "Album medii" a ked zacalo vytacat - zmizlo mi zobrazenie vytacania s fotkou, zobrazilo priecinok album medii a pocul som len hlasku "The number you have dialed is not reachable..." ale pozor! aby som to zrusil, VYPOL SOM MOBIL ale hlaska isla staaaaale ! (jo vybratie baterky ju uz umlcalo)
to ako?!
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana: [
1
]
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Ostatni modely
|
K700i/S700i
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
K700i bugy
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.087 sekund, 19 dotazů.