SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
08. Květen 2025, 01:57

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SensMe ??
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SensMe ??  (Zobrazeno 19411 x)
Jakub.91
Anonym
« v: 27. Prosinec 2007, 13:57 »

Zdravim,na Vanoce jsem do stal SE w910i.Chtel jsem vyzkouset SensMe ale jak jsem na nej ,,klikl´´ a dal otevrit u kazala se tato veta :,,Nebyly nalezeny zadne skladby s informacemi o nalade.K prenosu skladeb pouzijte softwarev pocitaci.´´Nevite co s tim ,? Zkousel jsem to pres Sony Ericsson Media Manager, ale porad to nejde .Poradte mi prosim co s tim . Dekuji za kazdy nazor ! Huh
uložena
Ondra M.
Anonym
« Odpověď #1 v: 27. Prosinec 2007, 14:13 »

jsem autorem dotazu nad tebou, tak jsem si precetl i tvuj prispevek
V navodu je popsano, jak se ma SensMe ovladat, postupoval jsem podle neho a dosel jsem ke stejne hlasce jako ty. Zacinam byt pomerne nasranej Angry
uložena
Lada
Anonym
« Odpověď #2 v: 27. Prosinec 2007, 14:38 »

Aby tahle funkce fachala musi byt hudba nahrana v MP3 formatu a prevedena a poslana do telefonu pomoci originalniho SW na pribalenem CD.      "Disk2Phone" 
MP3 stahnute z internetu nebudou fungovat.
uložena
Jakub.91
Anonym
« Odpověď #3 v: 27. Prosinec 2007, 15:40 »

Lada-takze normalne to pres Media manager nemuze jit kdyz to je z netu ? Jinak phone je skvelej presel jsem z T610 takze je to pro me naslapana masinka.
uložena
krecek™
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia N8

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 27. Prosinec 2007, 19:45 »

2 Lada : Takze kdyz si stahnu mp3 z internetu a poslu ji do mobilu pres Disk2Phone,tak to fungovat bude?
uložena
Lada
Anonym
« Odpověď #5 v: 28. Prosinec 2007, 12:32 »

Odpoved 1: pres Media Manager to neumi rozpoznat.

Odpoved 2: MP3 ztazene z netu a poslane pomoci kabelu nebo Bluetothu do telefonu nebudou rozpoznavany, neboÂť pouze "Disk2Phone" si s informacemi o typu muziky poradi a ulozi je do telefonu.  Mrknutí
uložena
Pato
Anonym
« Odpověď #6 v: 02. Leden 2008, 10:36 »

Aj ked skladby poslete cez BT do telefonu, budu rozpoznane v SensMe funkcii. Ale pred tym ako to urobite je potrebne ich "zanalyzovat" v programe Media Manager- v jeho nastaveniach v zalozke music je moznost analyzovat hudbu ulozenu v PC -  LEN V PRIECINKU HUDBA.
Takze tu vasu skladbu si najprv musite ulozit do priecinka hudba, spustit Media Manager a Analyzovat skladby. Potom ju mozete hocijakym sposobom odoslat do telefonu: ci uz cez samotny program Media Manager, ale aj cez USB citacku, Bluetooth, ci kabel. TO JE MOJA SKUSENOST.

Dnes ma len nastvalo to, ze v telefone mam okolo 130 skladieb, 20 obrazkov a fotiek, nejake videa , ale v Mediach mi to pise, ze mam 0 foto, 0 skladieb a 0 videi... nepomaha ani restart telefonu a znovu vlozenie pamatovej karty.

A skoda, ze ma tak vela SW nedostatkov. :-(
uložena
andrej8568
Uzivatel
Telefon: SE w980

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 06. Leden 2008, 20:09 »

podla mojho nazoru je sense-me cista sprostost Cheesy. Aj ked som to este nepouzil  Embarrassed
uložena

v.erisek
Anonym
« Odpověď #8 v: 14. Leden 2008, 17:51 »

Aj ked skladby poslete cez BT do telefonu, budu rozpoznane v SensMe funkcii. Ale pred tym ako to urobite je potrebne ich "zanalyzovat" v programe Media Manager- v jeho nastaveniach v zalozke music je moznost analyzovat hudbu ulozenu v PC -  LEN V PRIECINKU HUDBA.
Takze tu vasu skladbu si najprv musite ulozit do priecinka hudba, spustit Media Manager a Analyzovat skladby. Potom ju mozete hocijakym sposobom odoslat do telefonu: ci uz cez samotny program Media Manager, ale aj cez USB citacku, Bluetooth, ci kabel. TO JE MOJA SKUSENOST.

Dnes ma len nastvalo to, ze v telefone mam okolo 130 skladieb, 20 obrazkov a fotiek, nejake videa , ale v Mediach mi to pise, ze mam 0 foto, 0 skladieb a 0 videi... nepomaha ani restart telefonu a znovu vlozenie pamatovej karty.

A skoda, ze ma tak vela SW nedostatkov. :-(
To sem zkousela, ale porad mi to nechce fungovat =(
uložena
Pavel .R
Anonym
« Odpověď #9 v: 24. Únor 2008, 16:42 »

Na trom CD, ktere je pribaleno k mobilu (PC suite) , nemuzu najit nikde tewn ,,Disc2Phone´´ . Prosim ,kde to muzu na tym cd najit ?
uložena
v.erisek
Anonym
« Odpověď #10 v: 24. Únor 2008, 16:48 »

Na trom CD, ktere je pribaleno k mobilu (PC suite) , nemuzu najit nikde tewn ,,Disc2Phone´´ . Prosim ,kde to muzu na tym cd najit ?
Ja jsem si Disc2Phone stahla z internetu, ale nakonec jsem ho ani nepotrebovala. Se SensMe jsem dlouho "bojovala",  ale nakonec se mi nejak zadarilo =)
uložena
Pavel.R
Anonym
« Odpověď #11 v: 24. Únor 2008, 16:50 »

A jak se ti to podarilo ? Huh
uložena
v.erisek
Anonym
« Odpověď #12 v: 24. Únor 2008, 16:57 »

A jak se ti to podarilo ? Huh
No... kdyz si otevres Sony ericsson Media Manager, ktery mas na CD, das Music (vlevo) a pak das SensMe music analysis. Myslim, ze by ti to melo projet veskerou hudbu, kterou mas v pocitaci ve slozce Hudba. Tak si tam kdyztak presun to, co chces pak dat do telefonu. Snad to pujde =)
uložena
Pavel.R
Anonym
« Odpověď #13 v: 24. Únor 2008, 17:21 »

Prosimte , otevrel se SE MM, nahore vlevo sem dal Music ale nikde tam nevidim sens me ,
uložena
v.erisek
Anonym
« Odpověď #14 v: 24. Únor 2008, 17:23 »

Prosimte , otevrel se SE MM, nahore vlevo sem dal Music ale nikde tam nevidim sens me ,
Je a mas otevreny settings??
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SensMe ??
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 17 dotazů.