SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 09:36

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Schemata (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Flash menu animace 240x320
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 ... 21
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Flash menu animace 240x320  (Zobrazeno 209838 x)
standalas
Anonym
« Odpověď #45 v: 13. Červen 2008, 17:16 »

Tak uz to jede, diky moc.
uložena
depeha
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson w550i, w580i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #46 v: 14. Červen 2008, 08:58 »

w760 temy:
Onto
Yelo
Clero

na topse.ru sa staci zaregistrovaÂť Mrknutí (odporucam, najdete tam toho strasne veÂľa Cheesy )
uložena

w580!!!
VaRo
Anonym
« Odpověď #47 v: 01. Červenec 2008, 08:53 »

C902 podporuje flash menu animace novych walkmanu! Mam odzkousene, ze korektne funguji (po editaci File Systemu) tyto:

Clero:

Fluits:

Onto:

Violis:

Yelo:

Pianos:

Vyse uvednena schematka (vc. flash menu animaci) si muzete stahnout, jako ja, po bezplatne registraci odsud:
http://topse.ru/files/cat19.html

Matejovi (depeha) budiz dik za tip...  Mrknutí

Dobre vypada tez default schema s flash animacemi The Red Carpet: (ktere se mi nepodarilo zprovoznit na me W910-i Red)

Nejvice by mi k tomuto mobilu asi ladilo default schema s flash animacemi z modelu K850i - Laser Precision:

U nej mam ale, bohuzel, obdobny problem, jaky jsem mel u modelu W910i... Schematko sice animuje (ve standby i desktop menu), ale nepusti me do submenu...  Cry
« Poslední úprava: 01. Červenec 2008, 08:54 od VaRo » uložena
^CHaoZY
Uzivatel
Telefon: SE G900

Zobrazit profil
« Odpověď #48 v: 01. Červenec 2008, 09:58 »

Ahoj , zaregisroval jsem se tady asi pred tremi tydny . Je mi jen 13  Roll Eyes a vetsine veci okolo mobilu nerozumim  Sad , ale chtel bych se zeptat jak je to s flash menu do C702-ky ??  Huh
uložena

Kdyz to neni rozbite, rozbij to. Potom to slep superlepidlem. Az to zaschne, dej to kamaradovi.
VaRo
Anonym
« Odpověď #49 v: 01. Červenec 2008, 10:08 »

Obdobne jako v prispevku nad tvym. Ta flash menu schemata by mela chodit i v C702-ce. Problem ale je, jak dalsi flash menu animace do File systemu mobilu pridat? ÂŽadny z volne dostupnych programu tyto nove modely jeste nepodporuje.... Ja se obratil na Filipa (clena byvale technicke podpory semanie), pro ktereho je editace File systemu jakehokoli modelu SE otazkou par vterin...  Mrknutí
uložena
^CHaoZY
Uzivatel
Telefon: SE G900

Zobrazit profil
« Odpověď #50 v: 01. Červenec 2008, 10:22 »

ok diky  Mrknutí
uložena

Kdyz to neni rozbite, rozbij to. Potom to slep superlepidlem. Az to zaschne, dej to kamaradovi.
zuzrle
Anonym
« Odpověď #51 v: 05. Červenec 2008, 23:47 »

Co muzu delat kdyz mam original C902 od sonyericssonu a kdyz jsem si chtela zkusit vytvorit flash menu tak mi to v programu vyhodilo
CDA / n/a Huh a vetsina udaju chybi kdyz jsem to srovnavala podle navodu.
poradi nekdo jak na to?Huh jestli to vubec jde?
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #52 v: 08. Srpen 2008, 19:48 »

V kterem programu a co jsi delala?

Novy Themes Creator (v. 3.29) udelal poradny krok vpred. Nikde se ale moc nezminuje prima moznost editace xml - souboru, cimz odpada pracna uprava schematka pri vkladani flash menu animaci. Vse je nyni implementovano primo v Themes Creatoru a vlozeni flash menu animaci je otazkou nekolika vterin...

Editace xml - souboru primo v Themes Creatoru:

Struktura xml - souboru je nyni jinak usporadana a to abecedne:

Flash menu animace nyni naleznete jako predposledni polozku (y-jsou-li vkladany 2 flash menu animace = desktop i standby):

uložena
zuzrle
Anonym
« Odpověď #53 v: 11. Srpen 2008, 12:23 »

a jak tu flash menu vlozim do telefonu pres theme creator. Nemuze jsem nekdo hodit podrobnejsi navod?? diky
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #54 v: 11. Srpen 2008, 12:28 »

Tohle Ti snad nestaci?  Huh

http://forum.semania.cz/index.php?topic=17113.0    (pomoci JD_Flasher_FarManager)

http://forum.semania.cz/index.php?topic=16967.0    (pomoci XS++ v.3.1)
uložena
zuzrle
Anonym
« Odpověď #55 v: 11. Srpen 2008, 13:36 »

no dobre ale furt to neresim pres theme creator. a takhle mi to nejde a nevim proc. to CDA mi pise N/A
uložena
JURO8K
Uzivatel
Telefon: W890i Mocha Brown

Zobrazit profil
« Odpověď #56 v: 11. Srpen 2008, 14:49 »

Ak sa snazis tie flash temy nahadzovat do C902, tak sa snazis zbytocne, ale skus si trochu prelistovat toto...  Mrknutí
uložena

VaRo
Anonym
« Odpověď #57 v: 16. Srpen 2008, 13:01 »

Dik tipu MarSika jsem nasel zalibeni v hodinach na uvodni obrazovce C902-ky.

Jedny hodiny jsou i se vterinovkou (ty prvni) a druhe bez. To jsou moji 2 favoriti, samo na netu je jich daleko vice, ale tyhle 2 (u mne vedou). Flash soubor s hodinami se samozrejme da vlozit i do jinych schemat s rozlisenim 240x320 (pomoci Themes Creatora)...

Oba flash soubory s hodinami solo (vc. obou upravenych schemat) muzete stahnout odsud:
http://semania.cz/component/option,com_remository/Itemid,62/func,fileinfo/id,3587/
uložena
crystal Dare
Uzivatel
Telefon: w880 w910 k800 k850 HTC Hero, Desire HD

Zobrazit profil
« Odpověď #58 v: 29. Srpen 2008, 19:53 »

caute, mozno ze budem trapny a len opakujem uz povedane, ale minule som tak brazdil youtube a nasiel som tam jednu zaujimavu animaciu, bol k nej link a chlapik tam zverejnuje vlastne flash animacie pre SE K850i, W910i, C902 a ine, teda pravdepodobne novsie, ktore maju senzor pohybu a polohy, a su tam velmi zaujimave veci, vsetko sa to da stiahnut a aj to popisuje ako to spravil Smajlík

http://www.trekker-reactor.isq-networks-server.com/se-stuff/

Cool
uložena

i love open source
Kitovec
Anonym
« Odpověď #59 v: 21. Září 2008, 13:40 »

Ahoj. Mohli byste mi sem hodit vsechna flash schemata, ktera funguji na C702? Je tam totir tak ikonka GPG a Cyber-shot a tak mi zatim zadne flash schema, ktere jsem zkousel, nefungovalo. Mohli byste mi upravit flash schemata z W760 a W980 pro moji C702? Moc dekuji. Smajlík

P.S.: Tech schemat muze byt odne, me to vadit nebude.  Grin
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 ... 21
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Schemata (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Flash menu animace 240x320
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.06 sekund, 17 dotazů.