SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
18. Březen 2025, 23:48

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Prace se SIM kartou
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Prace se SIM kartou  (Zobrazeno 1816 x)
otas
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 15. Srpen 2005, 08:00 »

Po provedeni zalohy, upgrade, obnove ze zalohy a nasledne synchronizaci s Outlookem se do kontaktu nakopirovaly i zapomenute kontakty ze SIM karty. Kdyz jsem chtel kontakty na SIM karte upravit, zjistil jsem, ze kdyz si ve spravci kontaktu zvolim SIM kartu,tak je sice vidim, ale pouze jmena, ne cisla u nich a vlastne se editovat nedaji.Tak jsem je vsechny smazal s tim, ze si ty spravne prekopiruji z Kontaktu. Jenze na SIM kartu se kopirovat neda. Delam nekde chybu  nebo to tak opravdu je?
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #1 v: 15. Srpen 2005, 08:08 »

na simku se fakt kopirovat neda, resp. hromadne. Jinak u kazdeho kontaktu v menu edit mas moznost copy to simcard (ale mam p910, nejsem si jist, jestli na p900 je to stejne)
uložena
otas
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 15. Srpen 2005, 08:48 »

na simku se fakt kopirovat neda, resp. hromadne. Jinak u kazdeho kontaktu v menu edit mas moznost copy to simcard (ale mam p910, nejsem si jist, jestli na p900 je to stejne)
Dik tohle mi uniklo, snazil jsem se stale to zkopirovat najednou.Tak tam tu stovku kontaktu postupne nakopiruju
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Prace se SIM kartou
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.035 sekund, 16 dotazů.