SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Květen 2025, 20:42

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Prislusenstvi (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Testujeme Sony Ericsson MBS-100: bezdratova koule z jineho sveta
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Testujeme Sony Ericsson MBS-100: bezdratova koule z jineho sveta  (Zobrazeno 13178 x)
OldrichMladek
Anonym
« v: 15. Prosinec 2007, 00:35 »

Tak sem si pred par hodinama dopral Jeziska o neco driv a koupil jsem si prvni Bluetooth bednicky od Sony Ericssonu s oznacenim MBS-100. V obchode me naprosto dostal design, vice zatim vpodstate nevim. Jen to ze hraji. Jak dobre uz ted nezjistim, protoze vsichni spi a tak je nemuzu osolit poradne. V baleni kro koule naleznete nabijecku s pul konektorem Fast Portu, semisove pouzdyrko pro prenos a par manualu. Cokoli vas zajima, tak se tu ptejte. Rad zjistim a zodpovim bud tady nebo v recenzi. Roll Eyes
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #1 v: 15. Prosinec 2007, 09:22 »

Jsem zvedavy na prime srovnani s normalnima bednickama od SE Smajlík
A docela jsem zvedavej na velikost a hmotnost te koule, priznavam, ze se mi to nechtelo hledat, ale kdyz jsem si vzpomel na nakonec neuskutecnenou kameru ROB-1 ( nebo tak nejak se jmenovala), tak z fotek jsem myslel, ze je velikosti ala BT-Car 100 a v realu mela mit snad pul kila Mrknutí
Asi se zajdu na ty tvoje BT bednicky mrknout osobne Smajlík
uložena
3m3
Anonym
« Odpověď #2 v: 15. Prosinec 2007, 10:05 »

Ahoj,
taky mam kouli pucenou z prace na hrani,co se tyka osoleni rech bych ze hraje dostatecne hlasite Mrknutí
ve srovnani s reprackama od SE je zvuk vic basovej,a nejlepsi by byly dve koule podobne jako dva repraky.
Je skoda z eto nema ovladani hlasitosti a vsechno musi clovek lovit na telefonu,trochu citlivost na cestu mezi telefonem a repro.
Ale jinak zajimavy prislusko Smajlík
uložena
OldrichMladek
Anonym
« Odpověď #3 v: 15. Prosinec 2007, 22:57 »

Tak prvni den testovani ma koule za sebou. Hodne postrehl jsem ziskal. Tak zacnu 3 nedostatky. 1) nabijet lze pouze nabijeckou s polovicnim konektorem Fast port, bohuzel bezna nabijecka se neda pripojit, neni na ni misto.
2) clovek nezjisti stav nabiti akumulatoru. Pravdou je, ze dneska hrala asi tak 3 - 4 hodiny a porad sviti zelene dioda. Az bude chtit sÂťavu, bude blikat cervene.
3) nelze ovladat hudbu primo na tele koule ale pouze pres telefon.

A ted vyhody. Kvalita i hlasitost jsou opet dal nez na malych bednickach od SE. Ani mi nevadi ze repracky nejsou dva. Telefonu sparovanych najednou muze byt klidne vice, hraje samozrejme pouze jeden pripojeny telefon. Vedle konektoru nabijecky je jeste 3,5 mm Jack. Slouzi pro pripojeni externiho zdroje hudby pres kabel. Pres oboustranny kablik Jack - Jack (neni soucasti baleni) pripojim i sve PSP :-), hi-fi nebo notebook.
Navic to vsak funguje i obracene. Pripojenim dratovych sluchatek se tak z koule stava Bluetooth A2DP prijimac a zvuk vam jde prave do pripojenych sluchatek(a dalsich pripojenych zarizeni).
Zitra vyzkousim co se stane kdyz mi nekdo zavola atd. Rozhodne koupe uz ted nelituji, nevic design nema chybu.
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #4 v: 18. Prosinec 2007, 07:07 »

Tak jsem vcera BT kouli vyzkousel a byl jsem prekvapen jak hezky hraje. Designove navic moc hezky provedena. Mozna by mohla mit ovladani hlasitosti a klasika je, ze moje K850i neumi diky prvnimu firmware ovladat hlasitost reprodukce. Proste odmita jak u klasickych dratovych bednicek, tak u BT koule...

Ale jinak se mi moc libi, stoji za porizeni....
uložena
OldrichMladek
Anonym
« Odpověď #5 v: 18. Prosinec 2007, 08:46 »

Co tu na prodejne mam W910ku, tak ta projistotu vubec nehraje. Pripojit se pripoji ale kdyz dam play tak se operace nezdari a konec. No SE ma jeste mouchy velky ve firmwaru.
uložena
3m3
Anonym
« Odpověď #6 v: 18. Prosinec 2007, 10:30 »

Ona i s K800i taky funguje ze spis nefunguje.
uložena
OldrichMladek
Anonym
« Odpověď #7 v: 18. Prosinec 2007, 11:56 »

Me s P1i a W950i funguje luxusne :-)
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #8 v: 28. Prosinec 2007, 20:55 »

Vcera jsem mel moznost tuto kouli vyzkouset osobne a muzu rici, ze hraje vyborne Smajlík
a neni nad to ovladat hudbu, ktera se line z reproduktoru pomoci hodinek Smajlík
uložena
OldrichMladek
Anonym
« Odpověď #9 v: 30. Prosinec 2007, 00:23 »

Fotogalerie je zde: http://galerie.semania.com/thumbnails.php?album=500
uložena
Kapr73
Redaktor
Pohlaví: Muž
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 30. Prosinec 2007, 00:44 »

taktez jsem si pohral s kouli Oldy Mladka :-p a musim konstatovat, ze me pozitivne prekvapilo zpracovani, zvuk a moznosti pripojeni teto magicke koule  Cheesy
uložena
Tonda ad
Anonym
« Odpověď #11 v: 30. Červenec 2008, 15:42 »

koupil jsem si MBS-100 ,ale nejak nevim co s nim. Nejde mi spustit.
Poradte mi postup jak ho mam zapojit a spustit.
Diky
uložena
kukub93
Anonym
« Odpověď #12 v: 28. Září 2008, 16:45 »

Ahoj,chtel sem se zeptat premyslim nad porieni teto mimozemske koule  Grin Grin nejsem si vsak jisty jestli je to spravna volba mam par dotazu napr. Kdyz apnu bluetooth na mobilu tak se mi objevi reproduktor a muzu normalne hrat?Jak je to s nabijenim je k tomu nabijecka v baleni?Co znamena to PAROVANI?Takze ten reproduktor je pres bluetooth jo?Myslite ze by mi to slo na walkmana W810i ? Zrejme ano ze?dik za dotaz pls. ozvete se  Mrknutí Mrknutí
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #13 v: 28. Září 2008, 17:43 »

Neslo, nema A2DP. ( jinak za svuj dotaz dekovat nemusis ).
uložena
kukub
Anonym
« Odpověď #14 v: 28. Září 2008, 18:29 »

jakto ze by neslo ja na moha strankacch u tohoto reproduktoru nasel podporovane mobili a W810i tam byl ....  A2DP je skoro novinka to nemaji vsechny mobilni telefony...neslepl ses? Roll Eyes
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Prislusenstvi (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Testujeme Sony Ericsson MBS-100: bezdratova koule z jineho sveta
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 18 dotazů.