SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
15. Březen 2025, 10:17
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni
|
Co se jinam neveslo/O tomto webu
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Tak sbohem UIQ3
Strana:
1
[
2
]
3
4
Vše
« předchozí
další »
Autor
Téma: Tak sbohem UIQ3 (Zobrazeno 19471 x)
jmaselnik
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: HTC touch HD
Re: Tak sbohem UIQ3
«
Odpověď #15 v:
29. Listopad 2007, 09:26 »
Uživatel: Martin Vagner 29. Listopad 2007, 06:54
Ja se taky pridam, s P1i jsem maximalne spokojen, ale Martinovi H. jeho kritiku neberu. Je logicke, ze kazdy od daneho zarizeni ocekavame neco jineho, me chybicky UIQ3 neprevazuji ty klady, ktere od telefonu ziskavam. Je zbytecne se tu handrkovat co je na WM lepsi nez na UIQ3 ci naopak. Proste kazdy mame jine auto, jinou manzelku
ci pritelkyni, kazdy mame jiny zubni kartacek a jine tricko, takze vlastne o nic nejde
....hodne stesti s Winodws Mobile Martine....
MarÂťas, myslim, ze srovnavas nesrovnatelne, zejmena ty manzelky a pritelkyne, kde racionalni argumentace skutecne existovat nemuze:-) Telefon je (pro mne tedy) vec, od ktere v prvni rade ocekavam funkcnost, proto taky mam rad chytre telefony, kde srovnavat funkcnost a funkcionalitu mozne je pomerne objektivne.
Netvrdim taky, ze nekomu nemuze P1i maximalne vyhovovat, na vsem co jsem uvedl vyse ovsem trvam.
uložena
Ales-X
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: iPhone 5, Ericsson T20e
«
Odpověď #16 v:
29. Listopad 2007, 09:46 »
Uživatel: jmaselnik 28. Listopad 2007, 13:43
- tzv. datovym a dobijecim kabelem DCU-60 neni mozno dobijet z USB autoadapteru (vubec je pakarna zarizeni bez miniusb)
Tak tady s tebou nesouhlasim s fastportem jsem maximalne spokojeny (tedy az na to ze ho u novych modelu davaji na bok ... pro me je to hodne neprakticke) dle meho nazoru je fastport maximalne prakticky ... vpodstate to je mini USB jen v jinem provedeni.
Mel jsem take moznost pracovat s WM a jedine co me zaujalo natolik ze bych byl ochoten na WM prejit je mobilni office, jinak me nezaujalo nic tak zasadne ze by me to UIQ znechutilo.
Souhlasim ze nejlepsim smartem by byl P910i s WIFI, UMTS a fastportem .. klidne porad na UIQ2
uložena
rajce
VW typ2 Kombi 1957
MIKE-BIKER
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: iPhone 5 64GB White
«
Odpověď #17 v:
29. Listopad 2007, 09:47 »
To bychom se panove stejne dobre mohli prit na jinem foru o autech a byl by to zajimavy flame. Nejsem horlivy zastance SE, je pravdou, ze platforma UIQ ma radu chyb a Sony Ericsson proste top manazersky model nema.
. Ale me a rade jinych staci P1i, SE se mi libi a vzhledem k tomu, ze je to muj prvni Smart jsem pochopitelne nadsen.
. Howg.
uložena
K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i => P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se neda srovnat!!!
ROFUS
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: SE X10+16GB iPhone 3G 16GB WHITE iPhone 3GS 16GB BLACK SE R800 PLAY 8GB
«
Odpověď #18 v:
29. Listopad 2007, 09:54 »
kazdej ma svuj nazor jak by to potom vypadalo kdyby kazdej chtel jen jednu vec to jsi nedovedu predstavit. Treba vsichni by meli jen jeden stejnej mobil vsichni by ho chteli a jinej by se nadal koupit no fuj horor
uložena
ROFUS je Iabluv kamarad
jmaselnik
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #19 v:
29. Listopad 2007, 10:13 »
Uživatel: Ales-X 29. Listopad 2007, 09:46
Tak tady s tebou nesouhlasim s fastportem jsem maximalne spokojeny (tedy az na to ze ho u novych modelu davaji na bok ... pro me je to hodne neprakticke) dle meho nazoru je fastport maximalne prakticky ... vpodstate to je mini USB jen v jinem provedeni.
to ale neni pravda, aÂť uz souhlasis, nebo ne. SE kabel stoji 4 kila, coz je nekolikanasobek oproti miniusb a navic stejny kabel ted mam k dobijeni lehke hf, sporttesteru i mobilu a pouziji jej jak k datove komunikaci (navic i s foÂťakem) tak dobijeni jak z usb v noÂťasu, tak 220v-usb adapteru i cli-usb adapteru, pricmz z poslednich dvou se SE kabel nechyta. Takze asi tak.
uložena
Tonanek
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: W902 (W810,R520m)
«
Odpověď #20 v:
29. Listopad 2007, 10:47 »
NEKDO MA RAD VDOLKY,JINY HOLKY.MEL JSEM M600 A ZJISTIJ JSEM,ZE UIQ NEVYUZIJU,NE ZE BY MI NEVYHOVOVAL A TAK JSEM SE VRATIL K HLOUPEMU S PAR JAVOVYMI APLIKACEMI.CHYBI MI TED JEN MULTITASSKING,ALE TO T650 VYRESI.WM NEZNAM ALE TAKY BY ME ZAJIMAL TEN VYCET NEDOSTATKU,ZE ZVEDAVOSTI.NEKOLIK BODU UVEDENYCH V PRVNIM PRISPEVKU STVALO NA UIQ TAKY ALE V REALU JSEM NEPOROVNAL.T.
uložena
TONY
mars
Anonym
«
Odpověď #21 v:
29. Listopad 2007, 11:09 »
Uživatel: jmaselnik 29. Listopad 2007, 09:15
...A fakt, ze ani jeden muj bod nikdo nerozporuje, je rovnez dosti vymluvny....
...Telefon je (pro mne tedy) vec, od ktere v prvni rade ocekavam funkcnost, proto taky mam rad chytre telefony, kde srovnavat funkcnost a funkcionalitu mozne je pomerne objektivne....
protoze vsichni vime, ze to nema vyznam, a jsou to vlastnosti ktere nekomu mohou vyhovovat, jinemu ne. Ale protoze tobe nevyhovuji, neznamena to, ze obecne UIQ nema budoucnost.
zrovna 100% telefonni funkcnost je pro me hlavnim nedostatkem WM, protoze jsem uzivatel, ktery denne provola i vice nez 150 minut, potrebuji se na mobil spolehnout v tom smyslu, ze jsem vzdycky na prijmu. A to ani s WM6 proste neni pravda, velmi casto mi kolegove volaji, proc jsem nebyl na prijmu, nebo proc jsem to nebral, a to jen proto, ze WM mely pauzu, to same se mi stava kdyz volam nekomu z WM. A je jedno zda je to TyTN, Kaiser nebo Orbit.
ale prece jen nektere body, ktere jsou naopak pro me rozhodujici ve prospech P1 (opakuji pro me, nikomu je nevnucuji jako obecny nazor):
pomerne maly displej -
i nektere WM maji displej mensi, ale hlavne je citelny na slunci, coz je pro me dulezitejsi nez par milimetru navic
chudickou nabidku aplikaci s pakarnou kolem podepisovani utilitek -
vsechny dulezite aplikace jsou k dispozici a podepsane, a vsichni vime, co hlavne podepsane nebyva
chybejici moznosti nastaveni rady systemovych parametru -
to je sice pravda, ale u WM je jejich prenastaveni bohuzel nekdy i nutnost pro zprovozneni nejakeho SW, nebo HW (napr. nekterych GPS), takze uzivatelsky velmi neprijemne
pomalost systemu pri par spustenych aplikacich -
to je oproti beznym WM jako TyTN nesmysl, a uz vubec oproti pomalejsim Orbitum a spol. Po navratu z TyTNa na P1 jsem nic takoveho rozhodne nepozoroval, spise naopak
a pridam jine vlastnosti:
stabilita - az uvidim neco s WM, co se nebude muset mesic restartovat, tak si promluvime o radoby stabilite WM
vzdy vim, ze kdyz je P1 zapnuta jsem dostupny, viz vyse
kvalitni foto - na to proste TyTN 1 ani 2 nemaji
rozumne rozmery a hmotnost - neni co dodat
konstrukce a materialy - i kdyz je TyTN 2 na tom lepe nez jednicka, porad nic moc
male moznosti po nakupu - po vybaleni z krabice je WM hodne syrovy, je treba doinstalovavat na slusnou funkcnost
atd....
kazdy ma opravdu jine priority, a pro kazdeho je neco jineho, co je pro nekoho plus, jiny to muze mit za minus.
uložena
Golf
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: iPhone 3GS 32GB
«
Odpověď #22 v:
29. Listopad 2007, 12:02 »
Tak ja doposud pouzivam starou dobrou (ve sve dobe opravdu asi to nejlepsi) 910ku. Uz hodne dlouho jsem sem neprispel a tohle je take asi to posledni. Bohuzel musim dat Martinovi (jmaselnik) za pravdu. Jen tak mimochodem k vyse uvedenemu prispevku ze vse podstatne pro UIQ3 je k mani, neni. Pro me jsou treba dost dulezite profily a ty nejsou (alespon o nich nevim). Takze po dlouhem cekani jsem se take rozhodl k "dezerci", dal doufat nehodlam. Trebas na iPhone jsem zmenil nazor po tom co jsem mel moznost ho chvili pouzivat, na muj vkus toho umi moc malo, ale to co umi umi dokonale a velice prijemne se ovlada. Kazdy mame jine priority a SE se bohuzel nevydal pro me tou spravnou cestou. Takze si pockam asi na HTC Touch Cruise (Polaris). Proste 910ka byla podle meho vrcholem a pak uz nic, cimz nikomu nechci upirat spokojenost s tim, co pouziva a vyhovuje mu...
uložena
SE P910i (2GB SonyMSPD HS & SanDisk MobileMateMS+ & HCB-300 & HBH-200) >>> HTC Polaris (Cruise) >>> iPhone 3G 16GB >>> iPhone 3GS 32GB
jmaselnik
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #23 v:
29. Listopad 2007, 12:06 »
Pro Marse:
hm, a Ty mne budes obvinovat z dogmatismu. Takovou napriklad, s prominutim, kravinu, jako je potreba stale dostupnosti negarantovana na WM6 nema ani smysl komentovat. Eimz nerikam, ze inicialialisacni ROMky prave TyTNa byly buhvi co a zarizeni netuhlo. Nicmene funkcni pristroj je dostupny. To, co popisujes, jsem nezazil ani s Variem, ani s TyTNem a to tato zarizeni ma v mem okoli nemalo lidi, kteri (stejne jako ja) volaji srovnatelne s Tebou. Podobna argumentace je lacina a platila mozna pred dvema lety, ne dnes. A to se nebavim o tom, co predvadeji P990 a spol.
- pomerne maly displej vytykam P1i, nikoli UIQ3, ale na tom neni alternativa, narozdil od wm
- tak lehce mne obvinujes z kradeni, ale budiz, nesnizim se k podobnemu. Konkretne jsem mel na mysli smana a longcut (ci jak se ten keymapper jmenuje). Obecne je podepisovani brzda sw vyvoje a "vsechny dulezite aplikace jsou"? Na to kaslu. Za 1. chci vyber, ktery neni a za 2. neni to pravda, vzdyÂť neni kloudna app ani na customisaci today obrazovky (nepocitam-li Gdesk, ktery ale na P1i nejde kvuli nemoznosti zamykani kloudne pouzit)
- systemove nastaveni: s tim neprijemnym si tutove delas srandu, ktery sw potrebuje rucne nastavovat systemove parametry? Ta volba pro gps je v control panelu a nevim o modulu, ktery by ji vyzadoval. O freewareovych tweakovacich utilitach nemluve.
- jestli se Ti zda P1i sviznejsi nez TyTN, tak se skutecne neni o cem bavit, ledaze bys mel na TyTN interwrite od sunnysoftu.
- add stabilita, diskutovano vyse, tady jsi demagogem Ty. Mne vynucene resety P1i pri problemech napr. pri synchronisaci zadnym extra nedsenim nenaplnovaly.
- foto neresim, u manazerskeho telefonu jde o (dle meho nazoru) irelevantni vec, ovsem P1i skutecne vede
- materialove je na tom TyTN II rozhodne srovnatelne s P1i, ale obavam se, ze to asi nejsi schopen vstrebat
- po nakupu? Co ma P1i po vybaleni a Kaiser ne? Aspon jedinou vec, ani nemusi byt nutna pro funkcnost...
- a na zaver: jako pro manazera je pro mne jedna z klicovych funkcnosti synchronisace. Prestoze SE udava podporu Lotus Notes, stale nejdou kloudne syncovat meetingy (po editaci polozky tato vypadne v telefonu z kalendare a uz tam nejde dostat), coz je chyba vlekouci se od dob P800. Odpovedi od SE stale stejne, plne podporovany jsou pouze appointmenty, remindery a anniversary. Na WM si koupim za 50 usd mnotes a funguji luxusne, na UIQ3 podobnou alternativu ani nemam. Bavit se o automaticke synchronisaci souboru na P1i ani nema smysl.
Ale souhlasim s tim, ze tato diskuse nema valny smysl. Na racionalni argumenty jsou odpovedi obvineni z demagie (sama demagogicka) a ptakoviny.
A o budoucnosti UIQ si pak muzeme pokecat za 2-3 roky....
P.S.: zdravim Golfa, doufam, ze se mas prima!
«
Poslední úprava: 29. Listopad 2007, 12:13 od jmaselnik
»
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Pohlaví:
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone
«
Odpověď #24 v:
29. Listopad 2007, 12:23 »
naozaj obdivujem postoj Martina aj Marse
ja by som si nebranil ani jedno
P1 pouzivam na volny cas, ked idem von s priatelmi, zabavit sa, sem tam im ukazem nejake video, odfotim nejaku momentku, v mentre na nom pocuvam hudbu
na tieto ucely je P1 dokonaly
ale na pracu mam zase WM (popri OQO2) pretoze kancelarske funkcie su zase lepsie na WM
netrvrdim ze som nejak extremne vytazeny byznisman ale aj podnikanie v grafike prinasa urcite naroky na dobre zosuladenie vsetkych schodzok, mailov a podobne a na toto sa mne lepsie osvedcilo WM
ale P1i je pre mna civilny mobil ktory pouzivam castejsie a za nijake WM by som ho nevymenil
«
Poslední úprava: 29. Listopad 2007, 12:25 od .:RONOX:.
»
uložena
Golf
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: iPhone 3GS 32GB
«
Odpověď #25 v:
29. Listopad 2007, 12:34 »
No a je to prave o te indiviualite kazdeho z nas a prioritach. Ja bych zase oproti Ronoxovi nechtel pouzivat tri pristroje, chci mit jeden a byt spokojeny, proste sahnu, vezmu a jdu, stridani neni pro me
uložena
SE P910i (2GB SonyMSPD HS & SanDisk MobileMateMS+ & HCB-300 & HBH-200) >>> HTC Polaris (Cruise) >>> iPhone 3G 16GB >>> iPhone 3GS 32GB
jmaselnik
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #26 v:
29. Listopad 2007, 13:47 »
presne to jsou ty rozdily. Proto mam smart telefon, abych nemusel tahat x kramu. O stridani telefonu jsem chvilku uvazoval, protoze v posledni dobe celkem sportuju, ale mrnavej samsung, ktereho jsem na to tahani poridil, stejne odpociva ve skrini a i na beh beru "cihlu".
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Pohlaví:
«
Odpověď #27 v:
29. Listopad 2007, 13:55 »
nastastie nemusim zo sebou trepat dva pristroje
v praci jeden, ked idem von druhy
nastastie je v londyne wifi hotspotov viac ako bezdomovcov tak nieje problem urobit aj nieco "kancelarske" z P1 ked sa zabavam
jednoduche a ucinne, ale chapem ze to niekomu nebude vyhovovat
«
Poslední úprava: 29. Listopad 2007, 13:57 od .:RONOX:.
»
uložena
peterss
Anonym
«
Odpověď #28 v:
29. Listopad 2007, 14:42 »
hlavne nezapominejte, ze SE P1i je v podstate mobil s pridanyma funkcema. kdezto u zarizeni HTC je to naopak
2 MarS : nic ve zlem, ale ten tvuj "podobne dlouhy soupis nedostatku" je dost detinsky a nejaky "divny".
2 RONOX : vzpomen si na tve nedavne prispevky a komentare smartu od SE
. hlavne na tvuj vyrok "tak to potom SE zbohom".
a ted trochu OT. ja mam rad myslivce, kolega vodku. nebudu mu predsa tvrdit, ze vodka je spatna, protoze mi nechutna.
tem kterym posledni smarty SE nevyhovuji si nasli nahradu a hotovo.
tak uz toho nechte, protoze na brnensky sraz neprinesu ani kapku pravej moravskej
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Pohlaví:
«
Odpověď #29 v:
29. Listopad 2007, 15:14 »
moj nazor na P1 a smarty ako take sa nezmenil
vadi mi hlavne konstrukcia ako kalkulacka
ja tu klavesnicu nepotrebujem a nechcem ju tam
ale na ucely ktore som vyssie popisal mi staci a neviem akym inym mobilom by som v tomto mohol P1 nahradit
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana:
1
[
2
]
3
4
Vše
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni
|
Co se jinam neveslo/O tomto webu
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Tak sbohem UIQ3
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.047 sekund, 18 dotazů.