SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
23. Březen 2025, 02:03

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  T610/630/Z600  |  Téma: utopeni t630 nebo t610
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: utopeni t630 nebo t610  (Zobrazeno 12874 x)
dejvous
Anonym
« v: 12. Srpen 2005, 19:35 »

Eau bych se chtel zeptat jestli se nekomu povedlo rozchodit po utopeni t630. me jo. a jak dlouho potom este chodil me se totiz do nej nechtej vrazet dalsi penize kdyz uz stoji tak malo tak mi napiste dik
uložena
Didik
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 12. Srpen 2005, 20:31 »

Nikdy se mi nepovedlo utopit mobil, ale troufam si tvrdit, ze pokud jsi ho rozchodil po "plavbe a ponoru.." tak ti bude jeste nejakou dobu slouzit... Mozna i standarni dobu do prirozeneho rozpadu...  Cheesy
uložena

MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 12. Srpen 2005, 20:38 »

Ono tohle je dost individualni. Jde o to jak moc jsi ho do tekutiny ponoril, do jake, na jak dlouho. Zalezi na tom, kam az voda v telefonu zatekla, jak rychle jsi ho pak vypnul a vysusil atp... spousta faktoru na to ma vliv. Ale pocitej s tim, ze jen velmi malo telefonu se podari po utopeni uspokojive rozchodit. Vetsinou po nejake dobe, pomerne kratke, odejdou do kytek.
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
fireice
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 19. Srpen 2005, 20:15 »

Utopil jsem takhle muj T68i v rybnice. Grin Byl tam par vterin.Hned sem vindal baterku a zkusil ho az druhej den natocit.Foun naskocil v poho ale nesel nabijet.Odesla tam naka dioda.Tu v servise vymenili za par kacek a foun jede jako brus.(uz je to rok).To sami pred par lety s Alcatelem.Šup do vany.Tam odesla zakl.deska a foun byl v pr...Jak uz nekdo napsal je to individualni pripad od pripadu  Tongue
uložena

SEManiak Fire
Vorel
Anonym
« Odpověď #4 v: 20. Srpen 2005, 10:15 »

T610 mi vypadl z kapsy do detske vanicky. Okamzite jsem provedl rozborku do detailu a vysusil fenem. Druhy den jsem ho nahodil a uz je to rok a pul a pohoda Roll Eyes
uložena
David Louda
Administrator

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 20. Srpen 2005, 10:37 »

Chvilku jsem pracoval v servisu mobilu a tak 8 z 10 telefonu se podarilo po dukladnem vycisteni rozchodit. Jak dlouho pak ale fungovali samozrejmne nevim.
uložena
honza.cze
Anonym
« Odpověď #6 v: 11. Září 2005, 12:13 »

Ja jsem utopil t630 v toniku a pouplne kompletni rozborce jsem vsechno vycistil lihem a vyfoukal kompresorem (lepsi pouzit isopropyl protoze lih muze udajne nicit desky plosnych spoju) pak fungoval perfektne asi mesic a pak se zacal sam od sebe vypinat a skoncilo to tim ze nesel zapnout! Nastesti vsechno vyresila reklamace, v servisu vymenili systemovy konektor a display a uz zas vsechno funguje v pohode!  Smajlík
uložena
goodoldalexSE
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 11. Září 2005, 22:40 »

Konektor a displej? To by som netipoval Huh

Inac, reklamacia po utopeni v toniku a kompletnej rozborke... Dobry servis...
uložena

T10 (RIP), T100, ICE-25, T630, T290i, P900@910, HBH-65, T300, MCA-25, K750i, K750i + Sandisk 1 GB, MPS-60, M600i
HonyaB
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 19. Září 2005, 15:31 »

Lih nenici desku plosneho spoje, pouziva se na odmasteni a cisteni desky plosnych spoju. Mrknutí
uložena
Conrad
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 21. Září 2005, 10:40 »

Jde i o to,jak je lih koncentrovany, protoze cim nizsi koncentrace tim vice vody.
uložena

Conrad
Hellborn
Anonym
« Odpověď #10 v: 21. Září 2005, 21:22 »

Mno tak strelci co ste to utopili ve vode ste fakt borci nejvetsi......mozna mate dobrej pocit, ze ste vychcali nad founem, ale ona ta svinska oxidace porad hloda a hloda az jednou dohloda a sezere vam nakou soucastku Smajlík   GOOD LUCK AND ENJOY :-D
uložena
specnaz
Anonym
« Odpověď #11 v: 30. Říjen 2005, 15:58 »

konkretne z t630 jsem se jednou omylem kompeltne vykoupal...byl v  bazenu hodne dlouho...potom jsem ho 14 dni nechal vysusit a zatim jede jak drak. jediny co bylo potreba koupit nove byla baterka (neorigo za par supu)
uložena
zibus
Anonym
« Odpověď #12 v: 24. Prosinec 2005, 10:45 »

utopil sem T610 a den po vyschnuti sem to dal na nabijecku a odvaril sem zakladni desku skratem....po tydnu sem to rozjel (sviti mi displej, reprak jede,vibrace...ale bouzel jenom sviti displej). Kdyz utopite mobila, tak ho nechte tak 10dnu vyschnout a pojede normalne. kdyz je jeste v mobilu voda a zapnete mobil tak dojde ke skratu.....neco se spali na desce vetsinou. BACHA NA VODU !!!
uložena
miLLs
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 25. Prosinec 2005, 15:46 »

Dyz se vam do nejake elektroniky dostane voda tak je jasny postup: vypnout, rozebrat, osusit, ocistit technickym benzinem(myslim ze ten by nemel rozezrat plasty ani nic jineho), nechat odparit benzin, ktery sebou vezme vlhkost. Mobil sem teda jeste neutopil, ale mam v kompu vodnika a jednou se mi trosku koupala grafarna Smajlík. Myslel sem si jak dokonale sem ji vysusil, ale stejne zoxidovala, na coz pak pomohl ten benzin.
uložena

_T 630_
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 26. Prosinec 2005, 12:05 »

Dyz se vam do nejake elektroniky dostane voda tak je jasny postup: vypnout, rozebrat, osusit, ocistit technickym benzinem(myslim ze ten by nemel rozezrat plasty ani nic jineho), nechat odparit benzin, ktery sebou vezme vlhkost. Mobil sem teda jeste neutopil, ale mam v kompu vodnika a jednou se mi trosku koupala grafarna Smajlík. Myslel sem si jak dokonale sem ji vysusil, ale stejne zoxidovala, na coz pak pomohl ten benzin.
Myslim, ze je lepsi to rovnou zanest do servisu a nechat proprat ve filtru....
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  T610/630/Z600  |  Téma: utopeni t630 nebo t610
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 18 dotazů.