SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
01. Květen 2025, 21:41

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: problem asi s baterkou
Strana: [1] 2 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: problem asi s baterkou  (Zobrazeno 15192 x)
ginobili
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 12. Srpen 2005, 14:44 »

Mam takovy problem. Strasne rychle mi ubyvaji procenta na beterku. Cry Priklad mam 100% a po jednom 2 min. hovoru mam sotva 50% a kdyz mluvim neco okolo 5 min. tak se sam restartuje. I za normalniho provozu mi za jeden den ubyde zhruba 45%. Chci se zeptat jestli to je slabou baterkou (telefon je necely rok stary) nebo cim by to mohlo byt dekuji za kazdou radu a odpoved.
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #1 v: 12. Srpen 2005, 14:58 »

muze to byt x duvody: klidne slabou baterkou, nejakou "zraci" aplikaci (frontview, psiloc screensaver apod.), nejakou chybkou v systemu.
Aplikaci vyloucis tim, ze telefon zresetujes, nic nepustis a budes ho sledovat, jak se chova (kolik Ti treba ubude za noc, kdyz se nevola), chybka v systemu by mohla byt odstranena master resetem, coz je ale pakarna, takze to bych zkousel az nakonec. No a slaba baterka se da vyzkouset tak, ze si baterku s nejakym znamym na den vymenis a uvidis.....
Jinak vydrz telefonu 2 dny neni nic tragickeho, pokud s nim aspon trochu delas. Restart telefonu pri delsim hovoru (nepises, v jakem stavu je po restartu baterka) nasvedcuje nejspis nejakemu systemovemu problemu.
uložena
ginobili
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 12. Srpen 2005, 15:16 »

Tak jsem udelal ten reset a zkusim to pres tu noc. Jinak po restartu mi baterka vetsinou naskoci tak na 65%. Uvidime jak to pobezi ted, moc dekuju. Jo a jeste proc jsi psal ze master reset je pakarna??? Dik jsem novacek
uložena
ginobili
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 12. Srpen 2005, 15:24 »

jo a jeste abych doplnil je normalni kdyz mam baterku plne nabitou na 100% a chci zavolat tak kdyz zacnu vytacet tak mi naskoci "BATTERY LOW"Huh Pride mi to divny.
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #4 v: 12. Srpen 2005, 15:41 »

master reset je pakarna, protoze Ti obnovi tovarni nastaveni mobilu, tzn. prijdes o vsechny nainstalovane aplikace, nastaveni atp. V tomto pripade, kdy je mozne, ze Ti nejaka chybka likviduje baterku by asi bylo zadouci vse instalovat znovu, nez obnovovat ze zalohy. A to mi pro poctu apps, ktere mam nainstalovane uz prijde jako pakarna:o)
uložena
ginobili
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 12. Srpen 2005, 15:44 »

master reset je pakarna, protoze Ti obnovi tovarni nastaveni mobilu, tzn. prijdes o vsechny nainstalovane aplikace, nastaveni atp. V tomto pripade, kdy je mozne, ze Ti nejaka chybka likviduje baterku by asi bylo zadouci vse instalovat znovu, nez obnovovat ze zalohy. A to mi pro poctu apps, ktere mam nainstalovane uz prijde jako pakarna:o)
tak to chapu no tak jsem to zkusil kdyz uz jsem tam nic nemel a zkusim tam zatim nic nemenit abych zjistil cim to je to by melo jit ne???
uložena
ginobili
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 12. Srpen 2005, 16:03 »

tak si myslim ze to bude neco v systemu protoze kdyz ho nabijim tak se mi restartuje pri hovoru taky  Cry Cry Cry
uložena
ginobili
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 12. Srpen 2005, 16:04 »

nebo je snad normalni aby se tolefon vybijel kdyz je v nabijecce?HuhHuhHuhHuhHuh?
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 12. Srpen 2005, 16:07 »

nebo je snad normalni aby se tolefon vybijel kdyz je v nabijecce?HuhHuhHuhHuhHuh?
To uz je nejaky divny, i pri tom, jak mas baterii 100% a najednou pri hovoru battery low. Pravdepodobne to bude baterii a nebo pokud v telefonu nemas nejaky moc dulezite veci, tak vyzkouset jeste jedine master reset, ale predem si radeji zazalohuj veci. Nebo posledni varianta je prehrani noveho firware.
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
ginobili
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 12. Srpen 2005, 16:13 »

Master reset jsem daval a stejne.... tak myslis ze to je baterkou?Huh??
uložena
ViÂťa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 12. Srpen 2005, 16:17 »

Ja myslim ze ano, protoze tech okolnosti k tomu je uz hodne. Jedine mozna prehrat firwarem, ale pravdepodobnejsi je ta baterka, pokud uz jsi vyzkousel master reset. Ale zase na druhou stranu, po jednom roce je to celkem brzo, pokud jsi ten telefon kupoval novy. Zalezi v jakych podminkach byl. Pokud mmas jeste zaruku, tak bych to vyzkousel reklamovat....
uložena

ginobili
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 12. Srpen 2005, 16:20 »

no zaruka je jeste 12 mesicu tak to zkusim diky za vsechny rady kluci.
uložena
ginobili
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 12. Srpen 2005, 16:22 »

Jo jenom zhruba jak dlouho nabijite baterku?HuhHuh?
uložena
ViÂťa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 12. Srpen 2005, 16:23 »

Bez to zkusit a uvidis jak dopadnes. Preji hodne stesti. Baterii nabijim 2 hodky. A co ty?
uložena

ginobili
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 12. Srpen 2005, 16:25 »

asi tak 1h myslim
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: problem asi s baterkou
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.037 sekund, 18 dotazů.