SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
21. Duben 2025, 04:32

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Programy pro mobilni telefony (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nejde mi prenest hry do K800i
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Nejde mi prenest hry do K800i  (Zobrazeno 5968 x)
pajda34
Uzivatel
Telefon: SE K800i

Zobrazit profil
« v: 25. Listopad 2007, 09:19 »

Zdar. Muzete mi pomoci, jak prenesu hry do K800i pres USB. Hlasi mi to, ze mobil nepodporuje tuto funkci. A hlavne do jake slozky.  MP3 i JPG prenest jde. Dik.
uložena
j1rka
Anonym
« Odpověď #1 v: 25. Listopad 2007, 09:31 »

A jak jsi to prenasel? Pres jaky program? Zkousel jsi my phone explorer? Nevim sice jestli odporuje i k800i ale asi jo ale prez nej myslim by ti to melo jit normalne das sprava souboru a kliknes na takovy hrnek  Grin a vyberes hru kterou chces instalovat a ona se sama nainstaluje Mrknutí. Popripade jestli u k800i se da zvolit misto rezimu telefon prenos souboru tak dej prenos souboru a pak hru skopiruj do slozky ostatni a pak das v mobilu instalovat.
uložena
pajda34
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 25. Listopad 2007, 09:46 »

Podarilo se mi to prenest do slozky "Jine". Ale nepodarilo se mi to spustit v mobilu. Je tam nejaky figl? Ve slozce to mam, ale jak to spustit? Pripadne jak to presunout ze slozky jine do slozky hry.
uložena
pajda34
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 25. Listopad 2007, 10:03 »

Mozna delam nekde chybu pri prenosu do compu. Hra je ve formatu .jar stahuji ji zazipovanou, tak ji extrahuji a celou extrahovanou slozku prenesu do slozky jine v mobilu. Omlouvam se, delam to poprve.  Smajlík
uložena
roxetak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 25. Listopad 2007, 11:00 »

Hru, ci aplikacie sa prenasaju do zlozky ine ako jar subory. Jar subor je tiez zbaleny subor.  Potom v inych daj moznosti a instaluj. Java hry, aplikacie mozes instalovat aj priamo z pc cez My Phone Explorer, je tam taka mala ikonka so salkou kavy staci stlacit najst v pc hru a automaticky ju nainstaluje. Len aby bola hra spravne naprogramovana, bez chyb.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
j1rka
Anonym
« Odpověď #5 v: 25. Listopad 2007, 11:12 »

no nevim jestli to chapu ale ty to stahnes zazipovane a kdyz to rozbalis tak by se ti mel rozbalit do nejake slozky soubor s koncovkou jar a ten posles do telefonu. Je mozne ze kdyz to rozbalis tak je tam vice souboru vetsinou class atd tak potom treba v total comanderu ten zip prepises koncovku zip na jar.

Potom ten jar posles do telefonu do slozky jine tam pak myslim na levem tlacitku by melo byt instalovat. Ale to se mi zda zbytecne ja bych stahl my phone explorer a pres ten bych to nainstaloval jak rikal roxetak
uložena
pajda34
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 25. Listopad 2007, 12:44 »

No super. Tak se mi to tam povedlo prenest. Pri prvnim spusteni mi zamrzly klavesy a smerovy joy ve smeru dolu. Musel jsem vse odstranit a restartovat mobil, aby to zase bylo OK. Je to normalni?
uložena
j1rka
Anonym
« Odpověď #7 v: 25. Listopad 2007, 14:18 »

No tak jestli je to normalni to zrovna nevim ale rekl bych ze ne. Ale myslim ze to bude tou hrou zkus stejnym zpusobem tam poslat nejakou jinou hru jestli to bude taky delat. No nevim zkusenosti s k800i nemam a co to bylo za hra?
uložena
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 25. Listopad 2007, 14:55 »

Pokud mas v Pc winRar tak vsechny slozky vypadaji ze jsou zabalene ale ale maji uz koncovku jar a proto se nerozbaluji ja to delam tak jak to je vyse psano nakopiruju hry pomoci ctecky nebo kabelu do slozky other(jine) a odtamtud je ve spravci v telefonu instaluji do slozky hry. Je to jednoduche navic slozka jine ti umoznuje tyto hry posilat prez BT na dalsi mobily.
uložena

j1rka
Anonym
« Odpověď #9 v: 25. Listopad 2007, 15:35 »

No jo pokud maji koncovku jar tak se uz nerozbaluji ja mam v pc nainstalovanou kniznici pro javu takze me se u java her zobrazi kavicka Grin  Ale pokud to ma koncovku zip tak je to treba rozbalit.
uložena
pajda34
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 25. Listopad 2007, 17:01 »

No tak to je na .....
Zkusim sehnat nekoho z okoli, aby mi ukazal, kde delam chybu. Dik vsem za pomoc.
uložena
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 25. Listopad 2007, 22:05 »

Ja jsem tim chtel jen rict ze v tom vinRaru je ta ikona stejna jak pro zip tak pro jar
uložena

JirkaH
Anonym
« Odpověď #12 v: 14. Duben 2008, 14:29 »

To je zase server plny geeku  Grin
jar je zip jen s priponou jar. jar primo poslat do telefonu, zip prejmenovat a poslat do telefonu.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Programy pro mobilni telefony (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nejde mi prenest hry do K800i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 19 dotazů.