SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
15. Březen 2025, 10:09

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W800i (a spol.) - editace tabulky symbolu / format t9 souboru
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: W800i (a spol.) - editace tabulky symbolu / format t9 souboru  (Zobrazeno 1489 x)
popojan
Uzivatel
Telefon: SE D750i

Zobrazit profil
« v: 22. Listopad 2007, 22:17 »

Panove (nebo jsou tu i damy?),
nechce se mi hledat - nevite nekdo, kde ve FS je soubor s tabulkou symbolu, ktera se vyuziva pri vkladani symbolu pri psani? Je evidentne nezavisla na zvolenem jazyku psani (mam tam v cinskem firmwaru cinske interpunkcni symboly bez ohledu na jazyk).

Potrebuji totiz naucit T9 psat slova se znaky, ktere se asi nevyskytuji v zadnem standardnim jazyce (pravda, vsechny jsem zatim nezkousel) - ano, jedna se mi o ĉapelitaj literoj z Esperanta, tedy:

ĉ, ŝ, ĵ, ĝ, ĥ, ŭ

(V Unicode fontech na PC je to v sekci Extended Latin.)

Zobrazuji se mi spravne (napr. v Bombusu, Gmail Mobile atd.), takze ve fontech jsou, jen na zadne klavese v zadnem jazyce ani v tabulce symbolu nejsou. Myslim, ze nejschudnejsi cesta by byla dostat je do tabulky symbolu a pak (pomalu rucne) naucit T9... Nebo jestli je nejak zdokumentovan format .t9 souboru, dalo by se to "naucit" v pocitaci... pak by tedy neslo bez T9 dane pismeno napsat, ale to by tolik nevadilo...

« Poslední úprava: 23. Listopad 2007, 11:35 od popojan » uložena
popojan
Uzivatel
Telefon: SE D750i

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 23. Listopad 2007, 11:34 »

Nevite prosim alespon nekdo, kam se ukladaji uzivatelsky pridana slova do T9 daneho jazyka? Puvodni soubor se nemeni...
Kdybych nasel ten uzivatelsky slovnik ve FS, tak bych alespon lepe mohl zkoumat format t9 souboru...
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W800i (a spol.) - editace tabulky symbolu / format t9 souboru
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.037 sekund, 15 dotazů.