SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
08. Únor 2025, 22:28

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142487 pøíspìvkù v 10023 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Ostatní (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Pøijetí souboru pøes Bluetooth - problémy s ukládáním
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Pøijetí souboru pøes Bluetooth - problémy s ukládáním  (Zobrazeno 4012 x)
Chicken
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Pøíspìvkù: 26

Zobrazit profil
« v: 19. Listopad 2007, 23:35 »

Zdravím, kamo¹ mi posílal do P990i dvì empétrojky (cca po 8MB.. btw. taky z P990i)... po pøenosu se objevila obrazovka s pøijatými soubory.. dal sem ulo¾it nebo nìco takovýho a vypisovalo to "zaneprázdnìno"..

no ale ka¾dopádnì, to po èase stejnì nic neudìlalo.. a hlá¹ka blikala dál.. to ve mì vzbudilo dojem,¾e je nìco ¹patnì a zda-li se péèko nekouslo..

dal sem proto na boku telefonu ¹ipku zpìt.. obrazovka zmizla a dole na li¹tì se objevila ikona, ¾e mám na telefonu málo místa... 63/64MB.. a zda nechcu nìco vyèistit..

najel sem do zpráv, ale nic pøijatýho z blurtooth tam nebylo.. správce souborù to stejný v bledì modrým..

vypl.. zapl.. telefon s dojmem, ¾e se uvolní pamìt telefonu.. neuvolnila se..

po asi 2 hodinách pou¾ívání sem spustil pøehrávaè hudby a najednou byl soubor na svìtì.. ale jenom jeden.. a ve zprávách opìt nic..

proto prosím toho, kdo mìl podobný problém, aby mi napsal, jak se toto dá vyøe¹it pro pøí¹tì ..
díkec za rady i typy !!!  Smajlík
ulo¾ena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone
Pøíspìvkù: 1960

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #1 v: 19. Listopad 2007, 23:36 »

neuklada sa to do zlozky beam?
ulo¾ena

Chicken
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 26

Zobrazit profil
« Odpovìï #2 v: 20. Listopad 2007, 21:56 »

Tu najdu kde ?
V pamìti telefonu mám jenom slo¾ky:
- obrázek
- hudba
- video
- dokument
- jiný
  Undecided
ulo¾ena
Misha kulicka
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 64

Zobrazit profil
« Odpovìï #3 v: 22. Listopad 2007, 17:15 »

Zkusil bych si nainstalovat X-plore. Pak jej zpustit-> menu-> nástroje-> správa a tam jsou soubory pøijaté pøes bluetooth.
ulo¾ena

Nyní: HTC Kaiser+ 8 GB Sandisk
Døíve: Philips Fizz-> Philips Savvy-> Ericsson GF768-> Siemens C25-> Siemens C35-> Siemens S35-> Ericsson T65-> Nokia 6210-> Alcatel OT 501-> Sony Ericsson T610-> Nokia 6600-> SE P990i
kubikaaaaaa
Anonym
« Odpovìï #4 v: 06. Únor 2008, 23:54 »

nevie niekto co treba urobit zmenit aby sa mi subory prijmane cez bluetooth ukladali na kartu? myslim ze je to strasne malo 40mb na prijate subory telefon mam p990 dakujem
ulo¾ena
sharkes
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 128

Zobrazit profil
« Odpovìï #5 v: 28. Únor 2008, 19:47 »

To v p(uiq3) nenastavis vsetko sa uklada do adresaru /private/.../mail2/.... smolicka
ulo¾ena
køeèek™
U¾ivatel
Telefon: Nokia N8
Pøíspìvkù: 1135

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #6 v: 28. Únor 2008, 21:01 »

mam takovej malinkej dotaz: u tìchto telefonù kdy¾ se nìco do nich posílá tøeba pøes BT, tak nejde nejak zapnout aby se displej rozsvítil ¾e se nìco do mobilu posílá? pøijde mi to takové nedodìlané!
ulo¾ena
sharkes
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 128

Zobrazit profil
« Odpovìï #7 v: 28. Únor 2008, 21:18 »

Je to busines telefon takze ziadne zbytocne otravovanie...
ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Ostatní (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Pøijetí souboru pøes Bluetooth - problémy s ukládáním
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.008 sekund, 18 dotazù.