SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
16. Březen 2025, 22:05

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Cteni knih na 750i
Strana: 1 2 3 [4]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Cteni knih na 750i  (Zobrazeno 32605 x)
Ed
Anonym
« Odpověď #45 v: 17. Září 2007, 07:44 »

jariquick  ...toho casu ma malo v dnesni dobe kazdy jen trochu zamestnany, ci studujici clovek... Mrknutí
Pouzivam po vyzkouseni vseho mozneho ReadManiac, ktery dokaze samozrejme listovat po strankach. Texty si muzes nasypat do ruznych Tebou vytvorenych slozek v neomezenem poctu a mit tak vse prehledne v mobilu usporadane. Ve spustene aplikaci si potrebny soubor v mobilu vyhledas a ctes. Pokud by Jsi byl nenasytny a chtel mit rozectenych vice textu a  knih, muzes si vytvorit v Pc jeste texty v *jar a na pozadi v Sony Ericssonu Ti tak pobezi nekolik otevrenych knih, mezi kterymi lze prepinat diky multitaskingu. Ale Ty mas vlastne K750i, takze na pozadi Ti pobezi jen jedna aplikace.
« Poslední úprava: 17. Září 2007, 07:48 od Ed » uložena
jariquick
Uzivatel
Telefon: k750i

Zobrazit profil
« Odpověď #46 v: 17. Září 2007, 17:55 »

Diky ED..... Trochu jsem se v tom povrtal,ale v ReadManiacu se mi nepodarilo dostat tak velka pismena jako v BookReaderu. Podstatns vetsi, nebo jsem to neprovadel dobre.  U ReadManiacu se mi nepodarilo vlozit do programu nejaky texÂťak, ulozeny v mobilu. Nejspis zase neco spatne z me strany. Neco jsem nekde  cetl, ze jde jen u Siemensu, tak nevim....  Kazdopadns ti moc dekuju..... Smajlík
« Poslední úprava: 18. Září 2007, 18:31 od jariquick » uložena
jariquick
Uzivatel
Telefon: k750i

Zobrazit profil
« Odpověď #47 v: 18. Září 2007, 17:11 »

to ED: Jeste bych te poprosil o par info  ohledne ReaderManiacu. Jak na nej. Instalacku (ReadManiacSetup.exe)  si stahnu do mobilu a tam ji nainstaluju.Pak uz si pres ten program najedu do libovolne slozky a otevru pres nej libovolny textovy dokument? Kdyz tuto instalacku spustimnainstaluje se mi program a najede Pruvodce vytvorenim midletu (ve slovenstine-mozna mam nejakou starsi verzi, ze tam neni cestina...) Proc mi to tedy nabizi vytvoreni nejakeho midletu, kdyz si pres ten program v mobilu mohu rozjet texÂťak? A kdyz uz pojedu s pruvodcem, co zafajfknout a jaky rozdil mezi tim je?  1. Samostatna aplikacia (ReadManiac FULL)     2. Vytvorit midlet s obsahnutou knihou ( ReadManiac LITE)      3.  Build midlet with embededbook (ReadManiac TINY)         Dekuju ti predem....

uložena
oopsfan
Anonym
« Odpověď #48 v: 18. Leden 2008, 22:48 »

Zdravim, mohl by mi nekdo prosim poradit? Moje technicke znalosti dost pokulhavaji. Mam SE K600i, jsem schopna si do nej nainstalovat ReadManiac. Ale jiz mam problem, jak do nej dostat text, ci ho s textem propojit. predem moc dekuji
uložena
traminek
Anonym
« Odpověď #49 v: 19. Leden 2008, 18:35 »

Zdravim, mohl by mi nekdo prosim poradit? Moje technicke znalosti dost pokulhavaji. Mam SE K600i, jsem schopna si do nej nainstalovat ReadManiac. Ale jiz mam problem, jak do nej dostat text, ci ho s textem propojit. predem moc dekuji

Ja mam K750, popisu svuj postup - po spusteni v mobilu dam leve kontextove tlacitko, abych se dostal do menu, pak hned prvni je soubor a najetim na ../ prolezu slozky, az najdu pres BT zkopirovany soubor, u me ve slozce other. Ano, az takhle jednoduse.

A pripojim dotaz - ReadManiac se mi libi vic nez Tequila, ze odpada JARovani, ale velikost pisma me nedostacuje. Nejvic jde dvacitka defaultni, pri pokusu o rucni vetsi me vynada a ja bych rad neco stylem sedm radku na displej:((( Fakt to nejde?
uložena
Ed
Anonym
« Odpověď #50 v: 28. Únor 2008, 11:00 »

Ale to vis, ze to jde. Nekde uz jsem pred nejakou dobou dal ke stazeni mnou upravenou aplikaci  s alternativnimi  fonty Cheesy...trochu lidi hledejte 

edit: tady to mate http://forum.semania.cz/index.php?topic=14132.msg129738#msg129738

Preji prijemne cteni  Mrknutí
« Poslední úprava: 28. Únor 2008, 11:08 od Ed » uložena
hatori
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #51 v: 29. Únor 2008, 11:20 »

Mam dotaz na nastaveni kodovani...jak udelat aby moje pdb kniha byla citelna v cestine?
EDIT: beru zpet, ta aplikace ke stazeni o radek vyse uz umoznuje cteni knih v cestine....jsem moc happy, plnohodnotna nahrada QReaderu pro Symbian Mrknutí
EDIT2: ale neumoznuje zmenu barvy fontu a pozadi...no neva, jeste si s tim pohraju
« Poslední úprava: 29. Únor 2008, 11:23 od hatori » uložena

P1i
Ed
Anonym
« Odpověď #52 v: 02. Březen 2008, 11:57 »

Pridane fonty Ti nepujdou v barvach......
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 3 [4]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Cteni knih na 750i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 17 dotazů.