SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
20. Březen 2025, 00:42

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Hry,aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: QScreenSnap - screencapture utilita
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: QScreenSnap - screencapture utilita  (Zobrazeno 13430 x)
eXEden
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE P1i

Zobrazit profil
« v: 13. Listopad 2007, 20:27 »

Hledal jsem programek, co by umel udelat nekolik screenshotu za sebou podle definovane prodlevy. Nic takoveho jsem nenasel a tak jsem si neco "sbastlil" sam. Treba se to bude nekomu hodit. Dle nastaveni exportuje do BMP, JPG a PNG, uklada obrazky do dane slozky, zobrazuje plovouci okno (<aktualni screenshot>/<pozadovany pocet screenshotu> [odpocet]; navci po kliknuti na ikonu obnovi hlavni okno a po kliknuti na odpocet spusti snimani). Aplikace je nepodepsana. Neplanuju ji jakkoliv upravovat, protoze pozadovany ucel mi plni, ale pokud nekdo najde chybu, pak ji samozrejme opravim. Ke stazeni zde

EDIT: i pres prohlaseni o neupravach, jsem vysel vstrict jednomu pozadavku a je tu verze 1.03 (pridana volba pro nezobrazovani plovouciho okna - nejenom pri snimani ale celkove)

AKTUALNI VERZE: 1.06(0)

« Poslední úprava: 10. Leden 2008, 00:01 od eXEden » uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 13. Listopad 2007, 20:32 »

super, ja to sice nevyuzijem ale som rad ze sa najde niekto sikovny kto si robi vlastne apps!
nechces urobit nejaky profile manager?
uložena

eXEden
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 13. Listopad 2007, 20:50 »

Nemyslim si, ze by to melo byt az tak jednoduchy, navic jsem docela vytizeny. Ale treba jednou... Je ale pravda, ze mi to u P1cky chybi.
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #3 v: 13. Listopad 2007, 20:55 »

eXEden - jsi sikovny pionyr!
uložena
3m3
Anonym
« Odpověď #4 v: 13. Listopad 2007, 21:08 »

Priklanim se k VaRovi,a Rony ma pravdu,pro profile manager hlasuju taky,klidne i za pivni uplatek Mrknutí
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 13. Listopad 2007, 21:42 »

mozno by sa ti zisiel nejaky sponzor
myslim ze keby sa do vyvoja vrazia nejake peniaze tak tie by sa URCITE velmi rychlo vratili + nejaky profit
o profile manager je vo svete uiq3 velky zaujem, a je divne ze sa o to zatial nikdo nepokusil
nepremyslal si nad tym?
keby to malo zmysel tak by som velmi rad taky projekt zasponzoroval, a kto vie, mozno by sme zbohatli  Mrknutí
uložena

eXEden
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 13. Listopad 2007, 22:34 »

Vubec to neni otazka penez. Je to otazka casu a tady si moc piskat nemuzu :-( Sam bych profily potreboval a kdybych mel cas, uz by byly na svete. Mam ted rozdelanou aplikaci pro zmenu staticke navigace u GPS s Sirf chipsetem, pak se mozna zkusim podivat na profily
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #7 v: 13. Prosinec 2007, 09:49 »

Rad bych upozornil, ze po recenzi teto aplikace, kterou si muzete precist tady:
http://semania.cz/content/view/2626/2/
se o ni objevila informace take v casopise Mobility a to nyni v prosincovem cisle na strane 88, budiz toto pochvalou pro autora a motivaci k vyvoji dalsich app. A me osobne navic potesilo, ze v Mobilitach uverejnily screeny z meho telefonu se schematkem Everchanging Smajlík
uložena
eXEden
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 13. Prosinec 2007, 10:10 »

A jejej  Roll Eyes
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 13. Prosinec 2007, 13:04 »

som celkom prekvapeny ze taketo veci uverejnuju bez kontaktovania autora
predsalen sa mohli aspon opytat ci budu dalsie verzie, kolko ludi na tom pracovalo a podobne, predsalen nie kazdy den niekto z ciech urobi nejaku apps na uiq3
uložena

Joza
Anonym
« Odpověď #10 v: 15. Prosinec 2007, 13:34 »

Me docela mrzi, ze v mobilitach neuvedli, ze aplikace pochazi od ceskeho autora a take to, ze napsali ze je pouze v AJ ( coz vzniklo skoro jiste tak, ze ve svem telefonu pouzivam aj, tedy i aplikaci jsem recenzoval v aj a tedy i sreeny byly anglicke a najednou mame anglickou aplikaci Smajlík)
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 v: 15. Prosinec 2007, 16:55 »

tak to nieje velmi prgesionalne pisat o aplikacii ked ani nevedia vo co go
uložena

eXEden
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 04. Leden 2008, 11:16 »

Na jednu zadost pridam do aplikace fixni pocitadlo souboru, ktere si bude aplikace pamatovat (ovsem bude to volitelne). Zmena bude o vikendu neb jsem ted v praci a taky se vzpamatovavam z dovolene  Smajlík
uložena
m3ph1st0
Uzivatel
Telefon: SE W580i, Nokia N79+Koss Porta Pro

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #13 v: 05. Leden 2008, 17:19 »

prosim Vas,nemohl byste nekdo uploadnout tuto aplikaci jiz podepsanou. Na symbiansigned.com je potreba poslat nejdriv predregistracni mail s aktivacnim kodem a nejde tam zadat verejne dostupneho poskytovatele e-mailu viz
Kód:
Your email has address has been rejected as we do not accept registrations from publicly available email domains (e.g. gmail, yahoo, hotmail etc).
nebo neco v tom smyslu.

Diky pokud se nekdo odhodla pomoci.

btw. AÂť to tu neni zahlceno myma prispsvkama, nevite odkud stahnout plugin do Total Commanderu abych tam mohl prohlizet soubory ulozene v pameti mobilu?
« Poslední úprava: 05. Leden 2008, 17:24 od m3ph1st0 » uložena

Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 05. Leden 2008, 17:51 »

@m3ph1st0: prosit muzes jak chces, ale aplikace se podepisuje za pomoci certifikatu vazajiciho se na konkretni imei
Zkus pri registraci pouzit skolni/pracovni mail.
Nebo mi posli imei pres SZ a zkusime s tim neco vymyslet
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Hry,aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: QScreenSnap - screencapture utilita
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 19 dotazů.