SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 06:35

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zkusenosti s W910i
Strana: 1 ... 19 20 [21] 22 23
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Zkusenosti s W910i  (Zobrazeno 121665 x)
Sasakr
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia E5

Zobrazit profil
« Odpověď #300 v: 23. Březen 2010, 00:39 »

No tak testni, podle vseho to vypada, ze to nejde, ale je mi to divny.
uložena

Sasakr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #301 v: 24. Duben 2010, 22:02 »

Tak dneska mi borec zformatoval kartu pote, co jsem ji ze ctecky vlozil do telefonu. ÂŽe ja vul to nepretahl vsechno. Mel jsem tam video, jak jsme sli na krupici s kamaradem z tahu a prekrasne jsme zpivali  Cry no ale to je vedlejsi, spis by me zajimalo, jak je to mozny a jestli se to bude jeste opakovat. Ale opravdu me to nastvalo. Ani co poslouchat jsem nemel, nastesti jsem si pred par dnama nahazel vsechny hry do telefonu, ale nektery aplikace zustaly na karte, cili ty jsou taky v (_!_) , a to radsi vubec nemluvim o tech instalackach, co jsem mel taky na karte.
uložena

M.Eermak
Uzivatel
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #302 v: 24. Duben 2010, 22:15 »

Pripoj mobil v prenosu souboru a pouzij recuvu (piriform.com)..
uložena

Dulezite clanky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou porad aktualizovany - C905
H E M i
Uzivatel
Telefon: K510/W910(KO)/Vivaz

Zobrazit profil
« Odpověď #303 v: 25. Duben 2010, 21:43 »

mne sa stalo nieco podobne ked som dal telefon pripojit ako datovy prenos... to mi v tedy pomizlo par fotek z viletu  Embarrassed od ftedy uz len citacku karet a spokojenost  Smajlík
uložena
Sasakr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #304 v: 13. Červenec 2010, 22:14 »

Vime vubec, cim jsou zpusobene ty restarty? Ja sedim u PC a telefon se vedle me ve ctyri rano restartuje, pricemz naposledy se na nej sahalo asi v sedm vecer. No nic, restart. Jenze ubehne minuta a on se restartuje znova. Proc, proboha proc? Jinak dneska jsem telefon restartoval, zdal se mi nejaky utahany a opet, minuta po zapnuti...restart. Proc?
uložena

v6ak
Uzivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #305 v: 18. Červenec 2010, 08:52 »

Presne asi moc ne. On porad neco dela, kdyz sleduji heap (asi teda jeho vyuzitpou cast) pomoci patche, tak se neustale meni. Musi napriklad komunikovat se siti. Asi tam take pobezi nejaky planovaci daemon pro kalendar apod. AÂť uz nejaky system dela cokoli, casto je mnohem slozitejsi, nez si clovek (nebo aspon ja) na prvni pohled predstavi.
Urcite tu budou i nejake operace s FS. Mam pocit, ze stav FS bude mit nejakou souvislost s restarty. Brzy asi vyzkousim cely FS zalohovat, velkou cast smazat (treba /sys/ nebo /boot/ vynecham) a zase ji nahrat zpet.
Jinak uznavam, ze to na muj vkus vypada zveenku ponekud malo deterministicky.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
Sasakr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #306 v: 12. Září 2010, 18:29 »

Tak dneska ho vezmu do ruky a nefunguji 3 tlacitka - zeleny, cerveny a cecko...to je v pytli. Snad je jeste par dni zaruka.
uložena

Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #307 v: 12. Září 2010, 20:48 »

Sas

Snad se ti to bude hodit http://www.unlock.cz/soucastky.php?id=29#29
uložena

Sasakr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #308 v: 12. Září 2010, 21:31 »

Diky, ale jak jsem napsal, mel by byt jeste v zaruce. Kdyz uz tam pujde, tak jim reknu, aÂť opravi ten fungujici-nefungujici fastport.
uložena

Sasakr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #309 v: 15. Říjen 2010, 10:13 »

Prosim vas jde vam nastavit jako upozorneni na zpravu zvuk ve wavu?

EDIT: Tak jsem si to prevedl do mp3 a jde to.
« Poslední úprava: 15. Říjen 2010, 10:21 od Sas » uložena

Jarmell
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #310 v: 27. Prosinec 2010, 14:31 »

Zdravim,je to sice starsi tema ale snad nekdo bude reagovat,nechci kvuli takove prkotine zakladat nove vlakno takze to napisu sem,uz se tu neco malo s problemama resilo.
Muj problem je nasledujici,pribuzna mi privezla tento telefon s tim,ze ji nejspis nefunguje mikrofon,kdyz s nekym vola tak ji nikdo neslysi.Podival jsem se do servisniho menu a zkusil test mikrofonu a nic se nestalo,telefon nahral a kdyz pustil nic nebylo slyset,v nastaveni telefonu jsem o hlasitosti mikrofonu nenasel ani zminku takze prisla na radu demontaz a prohlidka telefonu, hned mi bylo divne ze nevidim pri pohledu na telefon zadnou dirku pro mikrofon jako to byva zvykem,sundal jsem tedy spodni kryt(strana s baterii)ale nasel jsem jen reproduktor a antenu,zadny mikrofon.Øekl jsem si tedy ze nekdo musel bejt asi vynalezavej a hodil ho do pohyblive casti telefonu,demontaz krytu a opet nikde ani naznak kosticky viz linkhttp://www.dily-na-mobily.cz/ShowItemDetail/Mikrofon-Sony-Ericsson-K550i-W910i-W610i/2530/,takze muze mi nekdo prosim poradit kde ho najdu? Predem dekuju za pribliznou polohu toho mikrofonu a ho mohu vymenit pripadne zjistit jak jsou na tom kontakty.
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #311 v: 03. Leden 2011, 02:00 »

tady sem ti upnul servisni manual  http://czshare.com/1546801/dBRy/W910_Service_Manual.pdf
uložena
Sasakr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #312 v: 11. Únor 2011, 15:36 »

Nastavil jsem si zvoneni na SMS mp3 dlouhou 16 sekund, ale na konci se ztisuje, takze realne tak 13, mozna min. Muze mi ale nekdo vysvetlit, proc ten pitomec odehraje asi 7 sekund a pak to utne?
uložena

mforce
Uzivatel
Telefon: SE c905 Brown+4gb M2

Zobrazit profil
« Odpověď #313 v: 11. Únor 2011, 16:03 »

Mam pocit ze tohle delaj SE normalne jen patchem jde presvedcit ho aby odehral treba 60sec me to fungovalo Roll Eyes
uložena
Sasakr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #314 v: 11. Únor 2011, 17:24 »

To zase vymyslel nejakej pitomec. Fakt me to znechutilo teda.
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 19 20 [21] 22 23
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zkusenosti s W910i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.047 sekund, 19 dotazů.