SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
29. Duben 2025, 19:11

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Prislusenstvi (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Folie na display.
Strana: [1] 2 3 ... 5
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Folie na display.  (Zobrazeno 28578 x)
Nikoltall
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 11. Srpen 2005, 13:24 »

Musim se pochlubit, jiz dlouhou dobu shanim folii na moji s700i a konecne se podarilo! Vyrabeji ji v Liberci a jsou to specialni folie na mobily, vydrzi hodne a jsou primo jednickovy. Vrele doporucuji. Cena do 100,-
uložena
Integrated
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 11. Srpen 2005, 16:32 »

No vyborne, ale zapomel jsi nam sdelit nejaky nazev, link, obchod nebo firmu.  Undecided Maji take na jine modely?

O ochranych foliich se tu uz diskutovalo zde
http://semania.cz/component/option,com_smf/Itemid,78/topic,308.0 (Kryci folie Brando) nebo tady
http://semania.cz/component/option,com_smf/Itemid,78/topic,1099.0

Myslim, ze nejenom mne by zajimalo co je to za folie a kde se daji sehnat. Zkratka co vlastne vrele doporucujes.
Bude take moznost je porovnat. Mrknutí
uložena

SE K500i (R2AE033)
MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 11. Srpen 2005, 17:55 »

No asi tak... docela rad bych nejake dalsi info. Zkusil jsem Brando na K700i a nebyl jsem s ni vubec spokojeny... Takze uvitam cokoli jineho, spolehlivejsiho...
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
WhoTheFuckIsThis
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 12. Srpen 2005, 08:06 »

No asi tak... docela rad bych nejake dalsi info. Zkusil jsem Brando na K700i a nebyl jsem s ni vubec spokojeny... Takze uvitam cokoli jineho, spolehlivejsiho...

Muzu se te zeptat, co si s ni mel za problem? Mam objednanou jednu na W800... Dik Mrknutí

NikoItall: Zdravim, kocko Roll Eyes
« Poslední úprava: 12. Srpen 2005, 08:20 od WhoTheFuckIsThis » uložena

MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 12. Srpen 2005, 08:21 »

2WhoThe****IsThis: Uz jsem to tu popisoval. Folie prisla, tak jsem ji dle navodu nalepil na telefon. Strcil telefon do kapsy, kde ho bezne nosim a vyrazil do mesta. kdyz jsemm se vratil zpet a vytahl telefon, tak jsem si vsiml, ze je folie nejaka spinava. Zkousel jsem ji otrit, ale nic. Byla jednoduse osoupana. Nechapu jak se to mohlo stat. Displeji se v kapse nikdy nic nestalo, ale folie se znicila...Sad
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
WhoTheFuckIsThis
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 12. Srpen 2005, 08:26 »

Hmm, to nastve Sad Doufam, ze takhle nedopadnou vsechny jejich folie po prvnim noseni v kapse... No to poznam Smajlík
uložena

MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 12. Srpen 2005, 08:32 »

2WhoThe****IsThis: No to nastve, to mas pravdu. Hned prvni den jsem ji musel sundat, protoze se na to nedalo koukat...Sad Pak jsem K700i v te kapse nosil jeste dlouho a na displeji nebyl jediny skrabanec nebo nejake znamky opotrebeni. Proste nic. Nechapu to.
uložena

MartinVagner
Anonym
« Odpověď #7 v: 12. Srpen 2005, 09:23 »

2WhoThe****IsThis: No to nastve, to mas pravdu. Hned prvni den jsem ji musel sundat, protoze se na to nedalo koukat...Sad Pak jsem K700i v te kapse nosil jeste dlouho a na displeji nebyl jediny skrabanec nebo nejake znamky opotrebeni. Proste nic. Nechapu to.

No Marek mozna nebyl spokojen s Brando folii, ale ja na ne nedam dopustit a to jsem ji jiz pouzival na spouste telefonu (P900, P910i, S700i, K750i). Folie Brando je dle me nejlepsi jakou lze koupit. ToÂť muj nazor.
uložena
WhoTheFuckIsThis
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 12. Srpen 2005, 09:45 »

Diky vsem za nazory. No objednana uz je, tak to vyzkousim. Teda jestli prijde, pred tydnem jsem jim prevedl penize na ucet a folie porad nikde, tak doufam, ze nedelam eshopu Mobilni jen sponzora Smajlík
uložena

kmozis
Anonym
« Odpověď #9 v: 12. Srpen 2005, 13:01 »

No Marek mozna nebyl spokojen s Brando folii, ale ja na ne nedam dopustit a to jsem ji jiz pouzival na spouste telefonu (P900, P910i, S700i, K750i). Folie Brando je dle me nejlepsi jakou lze koupit. ToÂť muj nazor.

Pripojuji se k Tobe, Martine, na P900 (pouzival jsem matnou) i na P910i (kde mam aktualne cirou), je Brando to nejlepsi. Zkousel jsem i jine, ale s Brando foliemi se to neda vubec kvalitativne srovnat...
uložena
Mark
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 12. Srpen 2005, 13:42 »

Mam folii Brando na D750i a nemuzu si zatim stezovat. Neni ani poznat, ze je tam nalepena..skoro jako by tam nebyla.....Objednaval jsem si ji taky na mobilni.cz a dosla asi az po deseti dnech,,,,je prej o ni velky zajem,,,Ta folie nema chybu
uložena

SonyEricsson D750i -> FW W800i - R1AA008, MS PRO DUO 512MB, HPM-70
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 v: 12. Srpen 2005, 15:37 »

2MartinVagner: Nerikam, ze jsou ty folie spatne, ale zkusil jsem jednu a nedopadlo to moc dobre. Uz nemam duveru zkusit dalsi a vyhodit dalsich 200 Kc.

Nevim jestli jsem neudelal neco spatne, proste jsem ji podle navodu nalepil a hotovo. Telefon dal do kapsy a folie sla do kytek...Sad
uložena

Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 12. Srpen 2005, 15:41 »

2MartinVagner: Nerikam, ze jsou ty folie spatne, ale zkusil jsem jednu a nedopadlo to moc dobre. Uz nemam duveru zkusit dalsi a vyhodit dalsich 200 Kc.
Nevim jestli jsem neudelal neco spatne, proste jsem ji podle navodu nalepil a hotovo. Telefon dal do kapsy a folie sla do kytek...Sad

Prilepil jsi ji spravnou stranou? (u folii Brando to neni jedno)
uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #13 v: 12. Srpen 2005, 16:06 »

2Kapr73: No, tak snad nejsem uplne pitomej...Smajlík Jestli jsem to z navodu dobre pochopil, tak se lepi ta co je uprostred, ne? Ty dve "krajni" jsou jen kryci, aby se ta vnitrni neposkodila a lip se s ni manipulovalo.
uložena

WhoTheFuckIsThis
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 12. Srpen 2005, 16:28 »

Ja to sice jeste nelepil, ale z navodu sem pochopil, ze folie ma taky "vrchni" a "spodni" stranu, takze pri otoceni by to mozna mohlo vyvadet psi kusy.
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3 ... 5
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Prislusenstvi (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Folie na display.
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 18 dotazů.