SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
21. Duben 2025, 10:17

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Programy pro mobilni telefony (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: JAVA aplikacie, hry, Mophun hry na T630
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: JAVA aplikacie, hry, Mophun hry na T630  (Zobrazeno 5698 x)
Staaford
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE T630

Zobrazit profil
« v: 29. Říjen 2007, 16:56 »

Zdar.  nevie niekto pls nejaku dobru stranku na JAVA aplikacie, hry,  Mophun hry a SE T-630?
Ale musia byÂť zadarmo... Tak aby som si to stiahol do PC a stadial cez bluetooth poslal na svoj foun.
Uz dlhsiu dobu hladam a nic... Asi budem potrebovaÂť brile, alebo co... Embarrassed
Poradi pls niekto?
Vopred diky
Ja pozam len tieto:
lasyk.net
zedge.net   - tam ked si stiahnem hru na moj mobil a poslem ju z PC cez bluetooth do mobilu a spustim, tak mi ju spusti a chce pripajaÂť na net, alebo wap, ziada povolenie a to nechcem si minaÂť kredit... A bez toho ju nespusti...
a viac nepoznam...
hladal som cez google a nic take neplatene som nenasiel, a ak ano tak akurat take, co musim sÂťahovaÂť cez wap... Roll Eyes
chcem aplikacie, hry co si stiahnem do PC a stadial si to poslem. Smajlík
« Poslední úprava: 31. Říjen 2007, 15:41 od Staaford » uložena
RopiK
Anonym
« Odpověď #1 v: 31. Říjen 2007, 14:59 »

Bohuzel,ale warez nepodporuji.Kup si je legalne je to lepsi.
uložena
Staaford
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 31. Říjen 2007, 15:14 »

ets je tu ss Roll Eyes Shocked
to si fakt myslis, ze za hru, ktoru som v zivote nehral, nevidel, neodskusal ani trochu, neviem aka je, dam cca 100 Sk?
a aj keby bola dobra tak ak ju prejdem, tak co s nou?
to je jak s tymi obrazkami - 29 Sk za obrazok ci jak to je... Uz ma vidi operator, ze si ho kupim... Keby boli tie obrazky aspon k svetu...
neviem ako ty, ale ja nedam za hru, resp. macku vo vreci 99 Sk. Mrknutí
asi som povedal az prilis veÂľa, teraz si to asi zliznem... Sad
« Poslední úprava: 31. Říjen 2007, 15:23 od Staaford » uložena
mars
Anonym
« Odpověď #3 v: 31. Říjen 2007, 15:29 »

hmm, taky nazor. Podle tvoji (ne)logiky si nejspis nekupujes ani ani jidlo, nebo piti, protoze ho prece snis (vypijes) a nic z neho nezbude. Tak co by si ho platil, ze?  Shocked Shocked Shocked

oml. za OT

uložena
Staaford
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 31. Říjen 2007, 15:40 »

nezda sa ti 100Sk za hru trocha veÂľa? Undecided
Ak clovek kupi hru na PC, aspon o nej si nieco zisti, grafiku, nazory, recenzie...
Existuje nieco take aj pri JAVA hrach?
ak niekto mi vie poradiÂť, tak mu budem za to vdacni, a nie odpovede typu, lepsie je si to kupiÂť...
Bolo by lepsie sa vratiÂť k teme, alebo presunuÂť do kolonky ,,tlachani,,.
Otazka:kupil by si si auto, ktore by si videl len na fotke, nevedel by si o nom uplne nic, len ze jazdi na benzin a ani by si si don pred kupou nesadol?
neviem ako ty, ale ja nie... Mrknutí
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #5 v: 31. Říjen 2007, 16:13 »

Myslim, ze existuji servery, kde se daji precist recenze Java her. To ti pak muze pomoci se rozhodnout.
I kdyz podle me osobne je vetsina Java her neprilis valne kvality, na druhou stranu s rychlou Javou ( a la K800i) uz se da si vyhrat.
uložena
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 31. Říjen 2007, 17:17 »

Existuju java aplikacie a hry, ktore su free a volne siritelne. Ak chces si stiahnut najlepsi je: www.getjar.com . Tam si stiahni hry a java aplikacie pre svoj phone. Co sa tyka Mophun hier - vsetky su platene. A uz je to vlastne matva herna platforma. ÂŽiadna firma uz dalej tieto aplikacie nevyvija. na internete je ich plno, ale ich sirenie a sÂťahovanie sa povazuje ako uviedol
Cituji
RopiK
za warez. Ale len tak mimochodom skus nasich bratov slovanov - Rusov.
Ialsi problem, ktory popisujes vyplyva pravdepodobne z toho, ze si do mobilu sÂťahujes java subory **.jad, ktore udavaju cestu k danej aplikacii, hre na webe, wape. Z netu si preto sÂťahuj java subory s konockou **.jar ** - je nazov hry, aplikacie.
Avsak niektore aplikacie potrebuju tiez poslaÂť urcite informacie na web, su to hlavne messengery - teda kecacie aplikacie. A ine napr. blogovacie programy...
Edit:
Nasiel som free javahry aj na www.javamania.cz, kde jenutna registracia. Zadarmo su, kvoli politike vyvojarskej firmy, ktora chce rozsiriÂť pole posobnosti  dostaÂť sa do povedomia, viac rozsiriÂť javahry a ich nakup.
« Poslední úprava: 01. Listopad 2007, 07:59 od roxetak » uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Staaford
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 01. Listopad 2007, 09:39 »

to roxetak:IAKUJEM.
na tej stranke getjar.com, je ich naozaj dosÂť. Cheesy
este raz dakujem
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Programy pro mobilni telefony (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: JAVA aplikacie, hry, Mophun hry na T630
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.037 sekund, 18 dotazů.