SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
30. Duben 2025, 05:41

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: fw z w800i do k750i
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: fw z w800i do k750i  (Zobrazeno 11018 x)
WORM001
Anonym
« Odpověď #15 v: 10. Srpen 2005, 21:26 »

kDY MA OFICIALNI VYJIT V ER???
uložena
Ondrej Hejna
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 10. Srpen 2005, 21:27 »

2Ondra Hejna: No, toÂť muj nazor z tydeniho pouzivani...Mrknutí Strucne a jednoduse...Mrknutí

Je to asi neco jako tahle otazka: (zkus odpovedet)
Kdyz bys chtel, aby Tvoje lampicka svitila treba zelene (jinak sviti treba zlute), jak bys to udelal?  Mrknutí
uložena

OT501 -> T610 -> T630 -> K700i -> S700i -> K750i Oxidized Black
dalsi: K750i Blasted Silver
+ otestovano opravdu hodne jinych modelu a znacek tel.
Ondrej Hejna
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 10. Srpen 2005, 21:31 »

kDY MA OFICIALNI VYJIT V ER???

Oficialne by mela byt v prodeji presne 12.08.05 )po cele Evrope, vcetne ER.
Volna distribuce bude ale podle me az zacatkem zari. Jinak moc kusu neni. Zkus jeste zavolat do Deltamobil na Eernaku.
V Po ji jeste meli na pultu (taky oficialne v ER distribuci).
uložena

MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #18 v: 11. Srpen 2005, 12:26 »

2Ondra Hejna: No, tak to nevim...Cheesy e bych zkusil vymenit zarovku? Mrknutí Nebo abych nemusel utracet za novou, tak bych tu stavajici oblepil tenkym barevnym papirem? Mrknutí
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
Ondrej Hejna
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 11. Srpen 2005, 14:51 »

2Ondra Hejna: No, tak to nevim...Cheesy e bych zkusil vymenit zarovku? Mrknutí Nebo abych nemusel utracet za novou, tak bych tu stavajici oblepil tenkym barevnym papirem? Mrknutí

To jsem si myslel. Cool Ja jsem na tuhle otazku kdysi odpovedel, ze bych u lampy obarvil tu kopuli na zeleno  Grin
Jdes hold k jadru pudla a to je fajn  Mrknutí
PS: Byla to jen prvotni "usmevna" myslenka. Nemyslim, ze bych v realu sel kupovat kybl s barvou a cakat ji po obyvaku  Grin
uložena

MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #20 v: 11. Srpen 2005, 17:45 »

2Ondra Hejna: No, to je taky reseni...Mrknutí Cheesy Trochu vic kreativni, ale nakonec proc ne...Mrknutí
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
Switch
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 11. Srpen 2005, 19:33 »

Ahoj,

telefon nema takovou moznost vyuzivani skratek a rychly pristup k zalozkam jako Kcko, jelikoz stredove tlacitko je urceno k hudbe.
fcni tlacitka pohotovostnim menu nabizeji shodne s Kckem tyto volby: leve-HOVORY a prave: MENU (na tomto tlacitku jsme byli drive zvykli pouzivat
tlacitko "DALŠI", ktere se pouzivalo ke skratkam jako bluetooth, IrDa atd.). Tahle moznost se nastesti nezmenila, ale presunula se na pohyb joysticku v pohotost. menu NAHORU - tyto prednastavene skratky se daji dale editovat a prirazovat libovolne fce.
Bohuzel ale do zadne teto skratky nepriradite zadnou zalozku, ci javovou aplikaci   Undecided Coz je prave velike usnadneni u Kcka.
A tak se ke svemu oblibenemu JIMMovi dostanete jedine pres MENU-SPRAVCE SOUBORU-APLIKACE-JIMM, coz je skoda.  Cry

Ok, diky moc za vycerpavaji odpoed..  Smajlík
uložena

SE Xperia pro, Android 2.3.4
Tom5
Anonym
« Odpověď #22 v: 11. Srpen 2005, 19:39 »

Muzete mi nekdo poradit, jak dostanu stazene hry v java do D750i, pres kabel, co tam mam rozbalit a kde....diiky
uložena
lukyn.v
Anonym
« Odpověď #23 v: 11. Srpen 2005, 22:06 »

Muzete mi nekdo poradit, jak dostanu stazene hry v java do D750i, pres kabel, co tam mam rozbalit a kde....diiky

Uz se to tu resilo nekolikrat. Staci hledat.  Angry

Nahraj to do slozky "other" (z PC do telefonu), potom v tel. otevri slozku Jine (other), zvol Instal. a je to.
uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #24 v: 11. Srpen 2005, 22:17 »

Proc mi prijde, ze v nejvetsi mire anonymni navstevnici naprosto odmitaji ve foru hledat odpove%d na svoji otazku a radsi se rovnou zeptaji? Mnohdy zbytecne. Sorry za offtopic.

2Tom5: Hledej, resilo se to tu nekolikrat.
uložena

lukyn.v
Anonym
« Odpověď #25 v: 11. Srpen 2005, 22:29 »

Proc mi prijde, ze v nejvetsi mire anonymni navstevnici naprosto odmitaji ve foru hledat odpove%d na svoji otazku a radsi se rovnou zeptaji? Mnohdy zbytecne. Sorry za offtopic.

A jeste se ptaji mimo tema threadu.  Angry Tez sorry za OT.  Roll Eyes
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: fw z w800i do k750i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 18 dotazů.