SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Květen 2025, 23:33

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vlhkost a vliv na softwere
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Vlhkost a vliv na softwere  (Zobrazeno 2370 x)
Viollet
Uzivatel
Pohlaví: Žena
Telefon: SE K750i, T630 a Moto L6

Zobrazit profil
« v: 17. Říjen 2007, 04:29 »

Mam 750ku uz bez par dni dva roky a chtela jsem, driv nez mi vyprsi zaruka, ji dat do servisu na opravu. Uz asi rok mi hazela cerny ctverecek v zakladnim menu, pak i nezvonila a neohlasovala prichozi sms. Nekdy se i sama vypnula a znovu zapnula, a to i bez zadani pinu, ktery mam nastaveny. Lehce to pusobilo problemy i pri psani smsek, kdy se ztratilo pismo, plocha byla bila a objevovala se pouze napoveda z T9. A pak uz jsem chtela jen malickost, ze jde hur klavesa c.5, nejspis nejaky neporadek pod tlacitkem. Nejen ze oprava trvala 14 dni, ale rovnou mi rekli, ze v telefonu nasli vlhkost, ze je zabarveny ten pasek na baterce, ze na te zakladni desce je to zoxidovane a ze mi to tedy neopravi. Ptala jsem se jestli se to tedy tyka te klavesy, softwaru snad ne? ÂŽe pry ne. Jinak na Fakture je, ze je neopravitelny a ze mi nabizi jiny telefon, aÂť je kontaktuji. Doma jsem zjistila, ze ani software neni prehraty.

A tak, mohou mi odmitnout prehrat software kvuli vlhkosti?

Poradte, prosim.
uložena
Ganimed
Administrator
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 17. Říjen 2007, 21:54 »

No myslim ze muzou protoze jsi ho tam dala na reklamaci protoze je jeste v zaruce a jak tam najdou nejakou vlhkost tak ti zaruka pada a oni s tim telefonem automaticky nic nedelaji a poslou ho zpet. Musis ho poslat znova a opravu zaplatit sama, kdyz v papirech bude napsano opravu hradi zakaznik uvidis jak budou ochotni.

I kdyz stala se mi kuriozita bracha je zednik a jeho D750 vypada jak po crashtestu mel ji plnou pisku klavesa fotaku, taky joystick a klavesy 8,9 taky jeste tlacitko prehravace nefunkcni, k tomu problemy pri nabijeni, v sachticce pro pametovku plno prachu, podreny displej, odrene vsechny rohy, zrcatko na autoportrety a taky ten stribrny prstenec okolo fotaku zedreny na plast.

Proste vrak pouhym okem zdalky bylo patrne ze k tem vadam doslo ne samo, ale nesetrnym zachazenim.

Jen tak jsem ho zanesl do T-Mobilu na reklamaci a pani na prepazce jsem rikal ze si opravu klidne zaplatim, vzala mobil napsala to do papiru ze si to uhradim sam a sel jsem. Za 14 dni mne volali a nestacil jsem se divit Shocked telefon byl vycisteny vymenene klavesy a joy. Akorat ty kryty nevymenili
uložena

Viollet
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 18. Říjen 2007, 15:06 »

Tak to vypada moc dobre. Hrozne me nastvali, kdyby aspon ten kluk rekl, ze neudelali vubec nic a jestli si to zaplatim. Jenze ja to zjistila az doma. Mozna jsem to taky mela resit pres operatora, bylo by to mozna lepsi. No zitra mam volno, tak tam s pritelem vyrazime, sama tam na ne nepujdu. Porad si rikam, ze jsem s tim telefonem nic nedelala, do programu nezasahovala, tak proc to nechteli udelat! A to jim to trvalo od 3.10. do 15.10.
Prijde mi to dost nefer. Angry

Diky ti.   Huh Huh Huh Smajlík
uložena
Viollet
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 21. Říjen 2007, 20:17 »

Serial na pokracovani aneb jak to v patek dopadlo.

Z toho rizeni o reklamaci jsem nemela nejlepsi pocity a nakonec to dopadlo ponekud jinak i kdyz dobre. Prijeli jsme s pritelem k servisu a potkali tam naseho kolegu z prace, cekal na manzelku ktera tam pracuje. Takze zadna zaruka a soft bude za malou pozornost. Diky ze tak. Nekdy zkratka za nas rozhoduje nahoda.

Nicmene, obecne zazita pravda ovsem je, ze opravdu pri objeveni vlhkosti v telefonu prijdete o veskere zaruky. Ovsem dva roky jsem ho ve vakuu opravdu nenosila. Tak krasny vecer a jeste jednou diky.   Smajlík Cool Smajlík
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vlhkost a vliv na softwere
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 18 dotazů.