SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
07. Duben 2025, 05:05

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zvuk > P1i
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Zvuk > P1i  (Zobrazeno 4972 x)
Jupka
Anonym
« v: 29. Září 2007, 17:26 »

Zdarek panove mam maly problem > zniceho nic a nebo mym vecnym vrtanim mi prestal mobil vyzvanet > proste kdyz nekomu volam neslysim ze to zvoni < poradte mi nekdo plis Smajlík
uložena
Info
Anonym
« Odpověď #1 v: 29. Září 2007, 18:43 »

Zdarek panove mam maly problem > zniceho nic a nebo mym vecnym vrtanim mi prestal mobil vyzvanet > proste kdyz nekomu volam neslysim ze to zvoni < poradte mi nekdo plis Smajlík
prepis firmware to pomuze urcite Mrknutí
uložena
jmaselnik
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: HTC touch HD

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 29. Září 2007, 19:21 »

kdyz uz je tady tema s takovym nazvem... Da se nejak zasilit systemovy zvuk prehravany z aplikaci? Napr. maximalni hlasitost tomtom je vylozene neuspokojiva, proti hlasitosti vyzvaneni je to tak 50%. Prehravani videa to same, maximalni hlasitost je dost na pytel. Neprehledl jsem v nastaveni neco? Diky.
uložena
petr1
Uzivatel
Telefon: Xperia X1

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 29. Září 2007, 21:47 »

Je treba mit v hlasitosti nastavene multimedia na maximum.  S hlasitosti  TT pak neni zadny problem. Smajlík
uložena

SE R 320  SE T10 SE T39 SE T68 SE T610 SE P990 P1i Xperia X1
jmaselnik
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 30. Září 2007, 14:54 »

asi jsem slepy a nastaveni hlasitosti multimedii mi pada na slepou skvrnu, ale ja to v nastaveni nemuzu nikde najit, pls porad, kde se to nastavuje.
uložena
Misha kulicka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 30. Září 2007, 15:52 »

ÂŤuknout na displeji v rohu na cerny trojuhelnik-> hlasitost-> multimedia.
uložena

Nyni: HTC Kaiser+ 8 GB Sandisk
Drive: Philips Fizz-> Philips Savvy-> Ericsson GF768-> Siemens C25-> Siemens C35-> Siemens S35-> Ericsson T65-> Nokia 6210-> Alcatel OT 501-> Sony Ericsson T610-> Nokia 6600-> SE P990i
jmaselnik
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 30. Září 2007, 19:31 »

diky, ja to hledal v control panelu. Aspon jsem poucen.
uložena
Ladik88
Anonym
« Odpověď #7 v: 13. Říjen 2007, 17:30 »

cus, tento telefon neumi pouzit mp4 jako vyzvaneni? to si budu muset vsechny moje vyzvaneci melodie, ktere budu chtit pouzit hodit zase do mp3? divny
uložena
MIKE-BIKER
Uzivatel
Telefon: iPhone 5 64GB White

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 13. Říjen 2007, 23:34 »

No melo by to jit, ale mp4 neni klasicky zvukovy format, takze se na to asi vybodli.  Embarrassed
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se neda srovnat!!!
peterss
Anonym
« Odpověď #9 v: 13. Říjen 2007, 23:45 »

cus, tento telefon neumi pouzit mp4 jako vyzvaneni? to si budu muset vsechny moje vyzvaneci melodie, ktere budu chtit pouzit hodit zase do mp3? divny
no taky mne sere, ze na moju KIU (KIA-auto) nemuzu v zime napojit radlicu a odhrnout si pred sebou snih, aby se mi lepe jelo  Cheesy
uložena
L4DIK
Uzivatel
Telefon: SE W610i

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 16. Říjen 2007, 09:30 »

Jedina moznost, jak nastavit mp4 jako vyzvaneni je, ze si pustis prehravac hudby a kdyz si danou skladbu prehravas, kliknes na tlacitko - nastavit jako vzv. melodii. A pak ti to napise, ze ji to nastavilo.. nemam to odzkouseny ale telefon napsal, ze melodie se nastavila :-P Ale zvuk sms, takhle nenastavis :-P
uložena
MIKE-BIKER
Uzivatel
Telefon: iPhone 5 64GB White

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 16. Říjen 2007, 10:01 »

To porad nechapu, proc tak resite mp4. Tak to prekonvertuj na mp3 a je to!  Mrknutí. Pokud by s tim byl problem, ja ti to rad predelam.
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se neda srovnat!!!
L4DIK
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 16. Říjen 2007, 10:04 »

Ja to resim jen  proto, ze mp4 zabiraj mene mista :-P A mam plno pisnicek orizlejch na vyzvaneni a menim to podle nalady. Mam je vsechny v mp4 ze staryho founu a nejdou mi uz z mp4 predelat do mp3 nazpet! jakej na to pozivas program pls?
uložena
L4DIK
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 17. Říjen 2007, 23:42 »

A jeste jeden dotaz... myslite, ze by se dala sehnat nejaka aplikaci na prehravani pisnicek, ktera by byla neco jako Walkman prehravac u SE Walkmanu? Prehravac hudby v P1i mi nevyhovuje... pridavani do slozek je stupidni, protoze jde jen po jedny pisnicce (nebo sem neprisel, jak to udelat nejak hromadne ty playlisty) a taky mi dost vadi, ze ekvalizer nema rucni nastaveni.. potrebuju aby to hralo aspon trosku nahlas a toho docilim tak, ze vsechny hodnoty dam na maximum ale tady to rucne nejde. Jinak zesilovani pisnicky a prepinani pisnicky jen tehdy kdyz je odemknuta klavesnice je taky dobrej vopruz, ale to uz je jen asi moje zhejckanost z walkmana :-P Ale ten ekvalizer... aspon ten ekvalizer by bodnul kdybych si ho moh poradne vohulit, protoze tahle hlasitost je na rusny ulici naprosto nedostacujici. dik za odpoved
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zvuk > P1i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 19 dotazů.