SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 08:55

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i  |  Walkmans 240 x 320 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE W580i - pouzivani, problemy a reseni
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SE W580i - pouzivani, problemy a reseni  (Zobrazeno 64267 x)
krecek™
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia N8

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #60 v: 21. Listopad 2007, 11:02 »

tak to radeji nekupovat nez zkouset stesti...no nic koupim drahe polovicce jiny foun Undecided
uložena
walk
Uzivatel
Telefon: SE W580i

Zobrazit profil
« Odpověď #61 v: 25. Listopad 2007, 10:16 »

mam dva dotazy:   1. Daji se diody vypnout? treba kdyz se divam na film tak me dost vadi Undecided Undecided
                               2. Podle navodu jsem zkousel flash menu a vbc me to nejde....mohl by mi nekdo poslat flash   
                                    schema na [email protected] Cheesy
uložena
vlafokakac
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #62 v: 26. Prosinec 2007, 12:03 »

Nevite, jestli je v Brne autorizovany servis sony ericssonu? Nebo jak zaridit, ayb vymena praskle klavesnice byla co nejrychlejsi?
Dekuji

ja mam s tym tiez problem, mam popukane klavesy a vyzera to blbo, sice funguju ale radsej by som bol keby boli cele
uložena
bodlak13
Uzivatel
Telefon: sony ericsson w580i (tomu kramu po dvou tejdnech rachly hend dve klavesy)

Zobrazit profil
« Odpověď #63 v: 12. Leden 2008, 17:09 »

Tak ja jsem se pokousel na svoji w580i natahnout a zprovoznit flash menu asi dva tejdny, porad to zkousim,a le vzdycky se mi spusti jenom to schema  amenu nic, aÂť delam co delam, mam ten new FW a vsechno podle navodu ale proste nic. Jsem uz z toho bezradnej, vzdycky to flash menu muzu prohlidnout a zkusit si ho ale nevymeni se mi to nic, je to na houby a jeste ke vsemu ted ty klaesy... Angry Angry Angry Nevimc o si ymslej ale neni to  nic fajn ani nic vtipnyho a ty diody vypnout nejdou teda aspon c jsem procital navod a co jsem se o to sam snazil.
uložena
vlafokakac
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #64 v: 13. Leden 2008, 21:17 »

mne flash menu facha fpohode
uložena
Markorum
Uzivatel
Telefon: w580

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #65 v: 11. Únor 2008, 17:51 »

ja som si kupil tento mobil nedavno a som s nim nadmieru spokojny az na jednu vec a tou je klavesnica, zlomili sa mi niektore cisla, nevyzera to najlepsie ale funkcne je to ok
uložena

Filda
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #66 v: 25. Únor 2008, 17:48 »

Tak ja jsem se pokousel na svoji w580i natahnout a zprovoznit flash menu asi dva tejdny, porad to zkousim,a le vzdycky se mi spusti jenom to schema  amenu nic, aÂť delam co delam, mam ten new FW a vsechno podle navodu ale proste nic. Jsem uz z toho bezradnej, vzdycky to flash menu muzu prohlidnout a zkusit si ho ale nevymeni se mi to nic, je to na houby a jeste ke vsemu ted ty klaesy... Angry Angry Angry Nevimc o si ymslej ale neni to  nic fajn ani nic vtipnyho a ty diody vypnout nejdou teda aspon c jsem procital navod a co jsem se o to sam snazil.
Ty mas s telefonem stejny zkusenosti jako ja. Telefon jsem koupil asi pred 2 mesicema a taky mi nedavno prasklo mar cislic (ale funguje tak to necham bejt) a taky jsem jeste neprisel na to jak zprovoznit flash menu.
uložena
Vergil
Uzivatel
Telefon: SE w950i+Moto L6+SE w580i

Zobrazit profil
« Odpověď #67 v: 12. Březen 2008, 21:38 »

Ako neviem mna by osobne dosÂť sralo keby sa mi zlomila klavka a okamzite by isiel na reklamacku ci su dalej funkcne alebo nie
uložena

Nikto nezostane panicom navzdy, zivot postupne vy*ebe s kazdym!
Skiller
Anonym
« Odpověď #68 v: 13. Březen 2008, 21:33 »

Mel bych dve otazky....
1. Stahnul jsem si nejaky ty vzhledy pro walkman 2.0 ale nevim co s nima udelat aby to fungovalo. Jako do jaky slozky to mam ulozit priadne s jakou koncovkou a tak.

2.Jde si nejak nastavit jinou bravu svetelnych efektu? Nemyslim pri volani o tom vim ale pri normalnim pouzivani...
Diky za radu
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #69 v: 14. Březen 2008, 10:44 »

odpovim jen k 2.

barvu muzes nastavit pomoci poziteho schematu. V nem barvu nastavis v pocitaci pomoci programu themes creator, nebo primou editaci xml souboru, ktery je soucasti zabaleneho schematu (thm soubor staci rozbalit treba winrarem).  Mrknutí
uložena
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #70 v: 15. Březen 2008, 11:21 »

Skiller: dela se to prez program napriklad prez  XS++ ale jestli s tim nemas zkusenosti tak to radeji nedelej, doporucuji si vsechno o tomto dukladne precist !!! Hlavne se naucit jak s tim programem pracovat a pak jeste vkladat ty walkman skiny
uložena

Sona
Anonym
« Odpověď #71 v: 16. Březen 2008, 23:39 »

S telefonem jsem byla nadmiru spokojena, praskani tlacitek sice vyzualne hezke neni,ale funkcnosti nebrani, ovsem ted pri prenaseni dat z pc zmodral displej a odmita jakekoli komunikace..nic..jsem zvedava co mi v servisu reknou:-/
uložena
Ractiv
Anonym
« Odpověď #72 v: 17. Květen 2008, 03:10 »

ahoj.....zaujimalo by ma ako je to s tym vrzganim a odstavanim vrchnej casti od spodnej......najlepsie keby sa vyjadril niekdo kto ho uz ma aspon 3 mesiace
uložena
H $ C K $ R
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 Black

Zobrazit profil
« Odpověď #73 v: 17. Květen 2008, 05:32 »

Ja ho mam od 1. Unora a zatim mi nic neodstava. Konstrukce povrzava ale to kvuli moji blbosti protoze mi spadl na sterk a trochu se to uvolnilo. Ten mobil je jinak v pohode  Cool
uložena

Nokia 5800 XpressMUSIC Black -> 8GB Memory Card

Ractiv
Anonym
« Odpověď #74 v: 17. Květen 2008, 16:34 »

...este by ma zaujimalo ze ci sa aj na tomto mobile daju hrat hry pomocou naklanania mobilu ako je to u w910i

.....a zaujimalo by ma ake fotky to robi... hlavne ked nieje dostatocne osvetlenie (v miestnosti, vecer vonku..), ze ci su take akoby zrnite, alebo ake.....     dost by mi pomohlo keby sem niekdo upol niaku ukazku fotky.......
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i  |  Walkmans 240 x 320 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE W580i - pouzivani, problemy a reseni
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 20 dotazů.