SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Duben 2025, 10:32

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Pripojeni (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: m600i nastavenia internetu, mms a email
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: m600i nastavenia internetu, mms a email  (Zobrazeno 2766 x)
HellAngel
Uzivatel
Telefon: SE M600i; N70

Zobrazit profil
« v: 15. Září 2007, 20:14 »

Ahojte, mam problem s nastevenim internetu na telefon. nehal osm si poslat nastavena wapu z sonyericsoon.com. vzdy ked sa chcem pripojit tak mi iba vypise nejaku chybovu hlasku. v pripade opery je to JAVA.LANG.security.... ked to spustim cez zakladny web brovser tak zas pise toto:Could not locate remote server http//wap.sonyericsson.com. Ja uz neviem co mam robit. som z toho zufaly.

Co sa tyka MMS tak tie fachaju uplne v poho, tiez som si ich nehal aktivovat z sonyer...com

dalej mam otazku na email. Mam email na seznam.cz. viete niekto nastavenia na tento mail? nikdy si neviem presne zapametat co sa tam presne dava dik.
uložena
3m3
Anonym
« Odpověď #1 v: 15. Září 2007, 20:54 »

Kdyz si das hledat hlavni strance tak tu Vagas napsal pekny clanek o nastaveni vseho.
Konfiguracni sms nefunguji vzdycky,nekdy je lepsi nastavit rucne.
Jinak na nastaveni emailu musis mit nakonfigurovany internet ucet,znat heslo,pop server(pop3.centrum.cz atd)a odchozi server(podle operatora)smtp.vodafonemail.cz
napr.

edit:mrkni sem http://uiqmania.cz/index.php?page=clanky&article=388
« Poslední úprava: 15. Září 2007, 20:56 od 3m3 » uložena
HellAngel
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 16. Září 2007, 09:16 »

tj ale ja potrebujem SK nastavenia.  Nemozem proste najist nastavenia na Sk siete. Ces SMS to nefunguje. A ked som si hladal na orange manualne nastavenia tak mi to vypisalo chybu : stranka nenajdena. To ma uz ide naozaj roztrhnut. Potreboval by som keby niekto mal SK nastavenia telofonov. Este ked kliknem na signal tak mi tam vypisuje hlasku ze GPRS not loggon
« Poslední úprava: 16. Září 2007, 09:57 od HellAngel » uložena
HellAngel
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 16. Září 2007, 12:08 »

takze uz to mam z polovice vyriesene. Kedze orange prechadzal niekdy v minulosti na orangeWorld tak ja tuto sluzbu nemam aktivovanu a cize kalsicky sa pripojit nemozem. Musim sa pripajat este po starom pripojeni cez CSD wap. PO konzultacii s orange oparatorkou(velmi prijemna Smajlík) sme sa dohodli ze mi posle manualne nastavenia CSD wapu na e-mail. Podla neho som si vsetko nastavil a predstavte si FUNGUJE TO!!! Takze tu mam navod pre slvoakaov v Orange ako si wap(CSD). MMS  funguju uplne v pohode aj cez sonyericsson.com (cez zaslanie sms). Email ete skusam a dam vediet. Takze tu mate ten navod(inac ked budete chciet si zistit manualne nastavenie telefonu na orange, tak si ho nezistite pac ta stranka nefugnuje Smajlík):

Menu (na spodnej liste Menu alebo na bocnej liste ikona 4och guliciek) - Tools/ Nastroje - Control panel/ Ovladaci panel - Connections/ Pripojenia - Internet accounts/ Internetove ucty - v Accounts/ Ucty potvrdim More/ Viac - New account/ Novy ucet - Dial Upa nastavujem:
-- Account name/ Meno uctu: CSD Wap(kliknem na Acconut Name, napisem CSD Wap a dam Done/ Hotovo)
-- Phone number/ Vytacacie cislo: +421905927927
-- Username and password required/ Vyzaduje sa prihlas. meno a heslo: zafajknem (dam fajocku)
-- Username/ Prihlasovacie meno: wap
-- Password/ Heslo: wap
dalej potvrdim More/ Viac - Proxy a nastavujeme:
-- Use proxy server/ Pouzi proxy server: zafajknem (dam fajocku)
-- Proxy server adress/ Adresa proxy servera: 195.012.140.145
-- Proxy server port/ Port proxy servera: 8799
dalej potvrdim Save/ Ulozit - More/ Viac - Speed/ Rychlost, a nastavujeme:
-- Connection Type/ Typ pripojenia: ISDN (pripadne Analog)
dalej potvrdim Save/ Ulozit - Save/ Ulozit , na polozenu otazku dam Yes/ Ano a opat Save/ Ulozit
nasledne na hornej liste potvrdim Groups/ Skupiny a v pripade ak nami vytvoreny ucet CSD Wap nie je na 1. mieste (cize uz boli nejake ucty vytvarane), kliknem na ucet CSD Wap, potom na Priority/ Priorita a vyberiem prioritu 1., dam Done/ Hotovo - Save/ Ulozit - Done/ Hotovo, a potom 3x Back/ Spat (na hornej liste ikona zalomenej sipky)
V hlavnom menu vybriem Multimedia - Web/ Prehliadac, kliknem na More/ Viac - Bookmarks/ Zalozky, opat More/ Viac - Add Bookmark/ Pridaj Zalozku a nastavujem:
-- Name/ Nazov: CSd Wap
-- Web adress/ Webova adresa: wap.orange.sk
Dam Save/ Ulozit , a CSD Wap je nastaveny..
uložena
HellAngel
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 17. Září 2007, 10:41 »

no takze som asi rozluskol moj problem s e-mailom na sk. Ako som spominal vyzsie tak SK operatori GPRS pripojenie nedavaju ako zakladnu sluzbu ku karte.  Tongue Co sa tyka e-mailu  tak mi bolo vysvetlene v Orange ze ho nedokazem stihanut do telfonu pokial nemam GPRS aktivovane. GPRS mi aktivuju, je to balicek ORANGE WORLD ten stoji mesacne 150SK. Huh takze kto skusate sa dostat na e-mail na SR bez toho aby ste mali nastaveny ORANGE WORLD tak sa o to ani nepokusajte.
Hmm tak to vyzera ze SR operatori by sa este mohli nieco poucit od nasich susedov z CR. Tam som s tymito vecami nemal problem a dokonca na pausal mi dali volne Kb na stahovanie. Je to celkom smuntne lebo teraz budem dalsich 150Sk platit len za to ze si chcem precitat e-mail na telefone Cry
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Pripojeni (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: m600i nastavenia internetu, mms a email
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 17 dotazů.