SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
08. Duben 2025, 08:17

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: jakou nejlepsi navigaci pro P1i ??
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: jakou nejlepsi navigaci pro P1i ??  (Zobrazeno 5322 x)
PV
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 10. Září 2007, 21:53 »

Ahoj, poradite mi jakou nejlepsi navigaci zvolit pro P1icko?
Tedy hlavne takove, abych nemusel stahovat porad data pres GPRS.
Teda jestli si mam tenhle phon vubec kupovat, kdyz chci reseni vse v jednom.
diky
uložena
Arthur
Anonym
« Odpověď #1 v: 10. Září 2007, 22:41 »

Kdyz nechces nic stahovat, tak v uvahu prichazi asi jedine TomTom 6.
Kdyz budes hledat ve foru, najdes tam toho o nem vic.

Jinak na P1i chodi o neco lip nez na starsich UIQ3 telefonech - tam se obcas nechtel spustit kvuli malem kapacite volne pameti. To u P1 nehrozi. Pouzivam to s externiim Nokia GPS modulem k plne spokojenosti.
uložena
Misha kulicka
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 11. Září 2007, 13:32 »

Zalezi, na co tu navigaci chces pouzivat. U me je do auta nej TomTom a na turistiku Smartcom Navigator.
uložena

Nyni: HTC Kaiser+ 8 GB Sandisk
Drive: Philips Fizz-> Philips Savvy-> Ericsson GF768-> Siemens C25-> Siemens C35-> Siemens S35-> Ericsson T65-> Nokia 6210-> Alcatel OT 501-> Sony Ericsson T610-> Nokia 6600-> SE P990i
PV
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 12. Září 2007, 20:49 »

no diky za radu, myslim ze bych rad vyuzil navigaci pro oba ucely.
Jenom jsem si nebyl jisty jestli P1icko podporuje ToTom, nebo spise teda naopak TomTom P1icko.
Na jejich strankach tam zatim tento novy model uvedeny.
uložena
StormB
Anonym
« Odpověď #4 v: 12. Září 2007, 21:38 »

P1i a TomTom jsou velky kamaradi !!! jezdim s tim po Praze i do zahranici (Rakousko, Nemecko)! Vsechno super, zadne zpozdeni, zadny zadrhel! muzu jen doporucit !

StormBringer
uložena
unor
Anonym
« Odpověď #5 v: 13. Září 2007, 17:17 »

for StormB

Nedal by se od tebe ziskat Tomtom o nemz pisese jak jsi s nim spokojeny? Prochazim vsechna mozna fora ale dosud jsem se nesetkal s tim, ze linky, ktere jsou tam uvedeny fungovaly. Byl jsem s nim velice spokojen kdyz jsem jej pouzival ve Variu ale tam byl Windows. Dekuji
uložena
Richard78
Anonym
« Odpověď #6 v: 16. Září 2007, 17:10 »

Mam origos tomtoma navigator, ale nejde mi do p1i nainstalovat, spustim instalaci a telefon se vrati do pohotovstni obrazovky, nejaka rada? Ty jsi instaloval bez problemu?
uložena
Dodisko
Uzivatel
Telefon: SE P1i

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 21. Září 2007, 17:16 »

Kupil som TomTom Navigator 6  CZ/HU/SK/PL na mini SD karte a nemozem ho nainstalovaÂť do SE P1i. Na podpore TomTom mi odpisali, ze aplikacia nie je vhodna pre tento/SE P1i/ mobil. Na fore som cital ,ze to ide,prosim poradte ako,dakujem.
uložena
DS
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia X1

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 21. Září 2007, 18:10 »

takze.....prekopiruj obsah sd karty na kartu telefonu a se zastrcenou kartou vypni a zapni fon a sam se te pak telefon zepta jestli chces instalovat
uložena

R310s+CH100->T100->T310->K500i->P900+T300->P990i->P1i+HPM-85+M2 8GB
StormB
Anonym
« Odpověď #9 v: 21. Září 2007, 19:38 »

Soulas s DS, staci zkopirovat obsha cele karty, ale pozor: UPLNE VSE! na M2-kartu v telefonu a po vypnuti/zapnuti se TomTom prihlasi sam, a behem chvilky se nainstaluje! pak uz staci spustit, vybrat pripojeni BT GPS a cestovat, cestovat....
uložena
Dodisko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 25. Září 2007, 16:04 »

Ahojte,vyskusal som vsetky moznosti kopirovania na M2 kartu,stale mi to nejde,niekde som sa docital,ze treba instalacny subor pre UIQ 3,nemate ho niekto?Ak ano pomozte,vopred dakujem.
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #11 v: 25. Září 2007, 17:37 »

resilo se to i na foru uiqmania, a uzivatelum se stejnym problemem pomohla technicka podpora tomtoma, zaslala novy inst. soubor.  Mrknutí Takze co jit ke zdroji.  Mrknutí
uložena
Dodisko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 28. Září 2007, 15:56 »

Dvakrat som pisal o pomoc,resp. o zaslanie instalacneho suboru na podporu tomtom a kaslu na mna.Ahojte.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: jakou nejlepsi navigaci pro P1i ??
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 18 dotazů.