SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
20. Květen 2025, 12:24

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Pripojeni (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak priradit java aplikaci pripojeni k internetu?
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Jak priradit java aplikaci pripojeni k internetu?  (Zobrazeno 2591 x)
ReVoL
Uzivatel
Telefon: SE P1i

Zobrazit profil
« v: 08. Září 2007, 10:00 »

Tak jsem si hral s pripojenim a povedlo se mi zprovoznit Wi-fi, nastavil jsem si uprednostnovanou skupinu pro internet: WLAN a dal jsem aby emaily se stahovali pouze pomoci WLAN, Pak jsem si zalozil dalsi skupinu kde mam WLAN+GPRS, takze kdyz WLAN nebude pripojeno, at se pripoji pres GPRS, ale nevim kde tuto skupinu nastavit pro jedlotlive aplikace? Pouzivam java aplikaci,ktera se pripojuje na internet a chtel bych, aby se pripojovala pres skupinu WLAN+GPRS,tzn. napred zkusila Wlan a kdyz ji nenajde tak pak GPRS. Ted se mi ta aplikace furt pripojuje pres tu uprednostnovanou skupinu a kdyz nenajde WLAN tak hodi chybu.
Nevite jak jednotlivym app prirazovat skupiny pripojeni?
uložena
sharkes
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 09. Září 2007, 21:34 »

java app maju nastavenia v Control panel /Zabezpecenie/Ucty Midl/ a tam si nastav preferovany net ucet ,alebo si daj ze pred kadym pripojenim dotazat na skupinu a vyber si ten na ktory mas chut  Smajlík
uložena
ReVoL
Uzivatel
Telefon: SE P1i

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 09. Září 2007, 22:12 »

Dekuji,to je asi presne to co jsem hledal,ale mam problem a to v podobe, ze kdyz dam Ucty MIDlet tak se objevi seznam java aplikaci a kdyz na jednu z nich klinu tak mi to nahlasi:
Aplikace ukoncena
Aplikace: apn
Kod duvodu: E32USER-CBase
Eislo duvodu: 21
uložena
TomasZmuda
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE XPERIA X10i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 01. Říjen 2007, 10:45 »

bohuzel se mi nedari pripojit java aplikaci k internetu Sad treba opera mini. pri instalaci zvolim, aby se pripojila pres internet (apn internet) a vubec nenaskoci pripojeni, tak jsem zkousel take toto a hlasi mi to uplne stejnou chybu.
PDA: CRX 162108 R6D23
TEL: CRX 162037 R9G007
uložena

T230->T630-> K750i->P910i->K600i->M600i->K800i->W710i->W880i->W850i->K810i->P1i->K850i->G900->C902->XPERIA X1i->

XPERIA X10i & Live View
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Pripojeni (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak priradit java aplikaci pripojeni k internetu?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.035 sekund, 17 dotazů.