SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
07. Červen 2025, 21:22

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Pripojeni (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P1 se nepripoji jako modem.
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: P1 se nepripoji jako modem.  (Zobrazeno 2548 x)
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« v: 05. Září 2007, 00:42 »

Ahojte ..Uz nekolik dnu mam P1 a jakz takz jede, ale casto se rozpoj pripojeni, kdyz je P1 modemem. A nejhorsi je, ze se nepripoji zpet.! Nekdy jo, neldy ne, nekdy sam, nekdy musim manualne pripojit.. Mam TM, pausalni net,, Firefox, XP Home, pripojuji via BT. kde by byl zakopany Alik, nevite? AE.
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #1 v: 05. Září 2007, 01:28 »

preinstaluj si wokna. my nemame problem (BT, kabel)
uložena
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 05. Září 2007, 20:30 »

Myslim, ze to je tim, ze mam v P1 stahovani mailu co 4 min a mam 2 ucty mailove .. a kdyz se to stretne, modem se rozpoji a maily uz ho nepusti ke slovu .. vypnul jsem to stahovani maillu a modem se hned chytil a jede bez problemu ..  skoda tehle chybicky .. poridil jsem si Ufonuv modem, ale nejak tez nejede .. Embarrassed .. tak musim via GSM ..
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Pripojeni (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P1 se nepripoji jako modem.
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 18 dotazů.