SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
16. Březen 2025, 11:32

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Do jakeho servisu dat p910
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Do jakeho servisu dat p910  (Zobrazeno 1578 x)
kuliferda
Uzivatel
Telefon: Z600,P910i,K800i,W810i,W910i,Satio,Car-100,MBW-150 Executive Edition

Zobrazit profil
« v: 31. Srpen 2007, 14:59 »

O Britexu - Kladno jsem cetl ve forech mnoho a zaver. V Kladne muj tel. nikdy nebyl a nikdy nepojede.
A co GSMobile - Praha 1 ? 
Minuly tyden jsem daval do GSMobilu P1 svoji 910 po zaruce jen aby me prehraly sw. Po trech dnech mi prisla sms o navyseni ceny na 700,-. Tak jsem si tam zavolal a bylo mi receno, ze mi sw neprehrajou z duvodu vyhoreleho okruhu na tistaku. Rikal jsem si "To je ale blbost". Predchozi den nez jsem odnesl tel. do servisu jsem provadel zalohu dat a kontrolu update na SEUSu, jelikoz mam cust. Eurotelu tak mam problemy aktualizovat.
Zkracene receno opravu jsem odmitl pisemne a pri osobni nasteve servisu mi zavada byla zopakovana 4x.
Ted trochu technickych veci: Aktualizace v domacim prostredi tz. doma v pohode u kaficka se tel. aktualizuje jinou cestou na tistenem spoji nez v servisu "BLBOST" To byl argument servisu.
Po hodinovem dohadovani v servisu mi bylo nabidnuto ze SHORELY OBVOD PREPAJI!!!!! a provedou aktualizaci. S timto navrhem jsem souhlasil z jednoho prosteho duvodu. Hustota el. soucastek a el. cest je tak velika, ze kdyby zalaly neco pajet, tak by pan opravar mel lepsi ruce nez nejlepsi chirurg na svete.
Vysledek: Mam posledni sw v tel. nahrany a jelikoz jsem trosku stoural
, tak jsem P910 rozebral a ani me moc neprekvapilo, ze po pajce ani stopa.
Jake jsou zkusenosti s tema v Letnanech?Huh??  Je to stejna banda grazlu?Huh
uložena
Ales-X
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5, Ericsson T20e

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 01. Září 2007, 17:22 »

Ja mam s Letnanama jen same dobre skusenosti a muzu doporucit ;-) i tet posledni reklamace pred tydnem kdy jsem reklamoval emailoveho klienta na K750i dopadla slusne, sice misto puvodniho customizovaneho FW t-mobile nahraly novejsi ale od t-mobile, takze emaily stale porad zlobily, ale aspon prebarvily CID 49 z brown na red .. tak jsme si to uz prehral doma sam.
A k pajeni v Pecku .. neni to nic sloziteho bezne delam soucastky do cca 6pinu a nemas sanci poznat ze jsem do toho pajedlem sahnul, prednedavnem jsem delal JOY na T630 a nebo mikrospinac na P910i, jen doporucuju prizemnit tistak s pajedlem kvuly elektrostatice .. a to mam napriklad odsavacku udelanou z injekcni strikacky, takze s profi naradim to udelaji lepe nez stroj v tovarne.
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Do jakeho servisu dat p910
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 18 dotazů.