SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
07. Květen 2025, 23:02

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: problem s pripojenim k PC
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: problem s pripojenim k PC  (Zobrazeno 6359 x)
harvester
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 24. Duben 2005, 10:19 »

Dobry den,
mam problem s pripojenim SE P910i k pocitaci. Po nainstalovani prilozeneho CD a naslednovneho restartu mi PC hlasi, ze je telefon nepripojeny. Reinstalaci jsem zokusel asi 15*, konfigurace take nepomohla. Pokud kliknu na ikonu telefonu na plose, tak mi to ukaze zase nepripojeno. Muze mi nekdo poradit jak na to?? Predem dekuji.
uložena
Kapr73
Redaktor
Pohlaví: Muž
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 24. Duben 2005, 11:20 »

mas telefon pripojeny v mRouteru (<-//->) ? Pripadne zaskrtle porty?
uložena
Pepcardyn
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 24. Duben 2005, 16:19 »

Jaky mas na PC OS? Ja win98 a nekdy to zlobi.  mRouter hlasil, ze probiha pripojovani a nic se nedelo, nebo neslo zaskrtnout port a objevilo se hlaseni, ze port je pouzivan jinou aplikaci. Nakonec pomohlo jen odpojit a znovu pripojit synchronizacni stojanek z USB. Taky se mrkni, jestli mas v Ovladaci panel/Pripojeni/Kabel oznacenou polozku Pripojeni PC a ne polozku Modem.
uložena

N3210 , N6210, SE T68i, SE T610, SE P910i
ZdenyT
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 24. Duben 2005, 16:26 »

Taky pozor na programy ktere hlidaji pripojeni. Ja mel nainstalovan program (myslim ze) SpySweeper a telefon se nedarilo pripojit az po odinstalovani programu.
uložena

E-Ten M 700
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #4 v: 24. Duben 2005, 18:28 »

Pokud nelze pripojit doporucuji restart mrouteru. Ve spravci uloh (ctrl+alt+del) najit v procesech mrouter.exe uzavrit a pak znovu spustit mrouterruntime.exe, tu najdes v programfiles/intuwave ltd/shared/mrouter run time......

Take znam problemy s pripojenim pri pouzivani firewallu
uložena
power
Redaktor
Telefon: W910i

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 24. Duben 2005, 19:06 »

Nejlepe zkusit toto:

Odpojit telefon, nemit v mRouteru nic zaskrtnuto, restartovat PC, zaskrtnout prislusny port, cca 10 vterin vyckat a pripojit telefon. Pak uz by to nemelo blbnout. Tento problem mam nekdy ve spojeni s BT a tenhle postup funguje dokonale. (pozn. Problem se vyskytuje i ve Win XP)
uložena

SE Phone: T610>P800>P900>P910i>K550i>W910i
Nyni-> Qtek 9100 + HBH 662 + W910i
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #6 v: 26. Duben 2005, 09:53 »

Pokud nepomuze ani to, co psali kluci. Pomuze novy FW. Uz jsem se setkal se spatnym nahranim FW a pripojeni pak neslo..
uložena
reilly
Anonym
« Odpověď #7 v: 03. Květen 2005, 09:33 »

Dlouho jsem s tim bojoval a pak zjistil, ze mi pomuze v Control panelu->connection->cable prepnout na modem a zase zpet na PC connect a pripojeni se razem rozjede. Proc to dela, nevim.
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #8 v: 06. Květen 2005, 20:13 »

Doporucuji Ti nainstalovat si novy mRouter verze 3 beta. Je mnohem lepsi, spolehlive Te provede pripojenim - hlavne pro pripojeni pres BT je to komfortnejsi. A jak jiz bylo napsano vyse - funkce toho programu hlida firewall - takze se Te (pokud firewall mas) po prvnim spusteni zepta, zda chces program odblokovat...
uložena
lama
Anonym
« Odpověď #9 v: 07. Květen 2005, 19:40 »

Doporucuji Ti nainstalovat si novy mRouter verze 3 beta. Je mnohem lepsi, spolehlive Te provede pripojenim - hlavne pro pripojeni pres BT je to komfortnejsi. A jak jiz bylo napsano vyse - funkce toho programu hlida firewall - takze se Te (pokud firewall mas) po prvnim spusteni zepta, zda chces program odblokovat...
a muzes mi poradit kde tohle sezenu, jinak zkusil jsem vse kromne FW a nic.
dik
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #10 v: 07. Květen 2005, 22:19 »

Uz si nepamatuju, odkud z netu jsem to sosnul, takze mi posli SZ s tvym e-mailem a ja Ti to poslu  Mrknutí
uložena
ahny
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 22. Květen 2005, 16:26 »

Mam naprosto stejny problem s pripojenim k PC,vyzkousel jsem vsechno a bez uspechu...
Too kmozis:muzes mi pls poslat taky Mrouter 3beta([email protected]),na webu to nikde neni
uložena
ahny
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 22. Květen 2005, 18:03 »

Tak v pohode,nakonec jsem to stahnul z www.mobily4you.com a facha to super!
uložena
lubosh
Anonym
« Odpověď #13 v: 28. Červen 2005, 12:40 »

mohl by jsi mi take poslat adresu odkud jsi sosnul Mrouter 3beta? Vse se tvari OK - oboustranne se pristroje vidi...ale nic. Po reinstalaci meho PC se mi vubec nedari BT spojeni, i kdyz puvodne mi to chodilo.Ze zoufalstvi zkusim jeste routera3.Diky.:[email protected]
uložena
Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 28. Červen 2005, 18:04 »

mohl by jsi mi take poslat adresu odkud jsi sosnul Mrouter 3beta? Vse se tvari OK - oboustranne se pristroje vidi...ale nic. Po reinstalaci meho PC se mi vubec nedari BT spojeni, i kdyz puvodne mi to chodilo.Ze zoufalstvi zkusim jeste routera3.Diky.:[email protected]
vzhledem k tomu, ze na oficialnich strankach uz moznost ztazeni neni tak jsem to hodil sem
http://rapidshare.de/files/2153327/mRouter3Beta.rar.html
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: problem s pripojenim k PC
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 18 dotazů.