SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
15. Květen 2025, 18:22

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Seknuti pri jave
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Seknuti pri jave  (Zobrazeno 1742 x)
Mahero
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: C 510

Zobrazit profil
« v: 26. Srpen 2007, 09:53 »

Tak mam od jiste doby problem v tom ze kdyz si pisu s nekym pres Jimma  tak se mi dost casto sekne mobil.Jinak java aplikace(treba gibo to neudela)ale Jimm jo.Musim pak vyndat baterku a znova to zapnout. Stava se to celkem casto.Pisu nebo nekdo pise me a nejednout neudelam s mobilem nic.Drive to nedelalo.Nic jineho pri tom spustene nemam.Jen toho Jimma. Zacalo to jeste nez jsem si opatchoval mobil. jinak uz jsem zkusil obnovu nastaveni atd a nic nepomohlo :-(
PS:pripada mi ze to zacalo po tom co jsem koupil 1giga kartu,ale aplikace jede z mobilu ne z karty.
uložena

C 510 a jen tak vlastni malinky tuning :-D
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 26. Srpen 2007, 13:46 »

Tou kartou to nebude, taky mi to delalo ale u her, dal jsem to do servisu aprehrali mi FW, ale muze to byt taky tou aplikaci smaz ji a nahrej novou stahni treba tady: http://jimm.wapland.org/online/0.5.2/cz/

Toho jimma co mas uz tam znova nenahravej, to ze se ti v poradku nainstaluje neznamena ze v te aplikaci nemuze byt chyba ktera ti ten telefon zasekne. Mam doma hru zuma mam v ni taky chybu telefon mi sice nezamrzne zasekne se jen hra ale musim ji ukoncit tlacitkem se sipkou. Zkousel jsem ji na D750i, W880i, W810i, K750i, W610i na vsech sla bezproblemu nainstalovat ale presto se pri hrani na kazdem z techto mobilu zasekla.

Podobne to muze byt i s tim tvym jimmem.
« Poslední úprava: 26. Srpen 2007, 13:51 od Ganimed » uložena

LukiK750i
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 30. Září 2007, 19:56 »

No ja mam podobny problem... taktiez cez jimma sa mi niekedy sekne mobil ale co ma najviac stve je ze neviem spustit hru Worms,.. nacitava upne pomaly a na 96% sa mi to sekne a musim ukoncit hru,..
Mam K750 ale prerobenu na W800  Tongue
uložena

SE K750i FW W800 tuning 1GB Sony High Speed Data
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 30. Září 2007, 21:30 »

Jak jsem rikal stahni to same odjinut stare smazej a naistaluj nove.
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Seknuti pri jave
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 19 dotazů.