SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
03. Duben 2025, 21:30

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K310i/K510i/K500i  |  Téma: SMS odpocitavani znaku
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SMS odpocitavani znaku  (Zobrazeno 12927 x)
pupek
Anonym
« v: 24. Duben 2005, 09:31 »

Odpocitavaji K500 /700 znaky z napsane SMS nikde jsem na to nenarazil. Diky za odpoved
uložena
sebastian
Anonym
« Odpověď #1 v: 24. Duben 2005, 09:34 »

zhruba poslednich dvacet pred koncem sms
uložena
maro.
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 24. Duben 2005, 10:58 »

jj. presne od 20ti znaku pred koncem 1. sms ti to vpravo nahore zacne odpocitavat..
Ale myslim si ze to muze zalezet i na FW... Nektery starsi FW to nemusi mit.. Lips sealed
uložena

< Siemens C35, Siemens M55, Sagem myX5-2, Nokia 1100, SE K500i, SE K700i, SE K750 >

Me cassa, su cassa
Co mi neni rovno ... Po tom je mi hov**   -   Pulp Fiction
MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 24. Duben 2005, 21:02 »

Odpocitavaji poslednich 20 znaku kazde SMS. Maji to snad vsechny SE od T68i a pokud se dobre pamatuju, tak to mely i Ericssony.
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
MartinChroust
Redaktor
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 25. Duben 2005, 15:45 »

Ano, pamatujes si dobre, i staricky Ericsson T28s odpocitaval od poslednich 20-ti znaku zpravy Smajlík
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zastupce sefredaktora SEMania.cz

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
maro.
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 25. Duben 2005, 19:03 »

Mozna by nebylo na skodu aby treba novy FW resil odpocet znaku nejen od 20 poslednich ale porad pro kazdou sms.
uložena

< Siemens C35, Siemens M55, Sagem myX5-2, Nokia 1100, SE K500i, SE K700i, SE K750 >

Me cassa, su cassa
Co mi neni rovno ... Po tom je mi hov**   -   Pulp Fiction
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 26. Duben 2005, 08:18 »

2maro: Tak o tom pochybuju, ze by to nastalo. Tak jak to je ted je to uz leta, jak rika Martin, uz T28s to mel. Musel by se stat zazrak, ze by to SE zmenil. Ale nikdy nerikej nikdy. Me osobne to teda nikdy nevadilo.
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #7 v: 26. Duben 2005, 17:20 »

2maro: Tak o tom pochybuju, ze by to nastalo. Tak jak to je ted je to uz leta, jak rika Martin, uz T28s to mel. Musel by se stat zazrak, ze by to SE zmenil. Ale nikdy nerikej nikdy. Me osobne to teda nikdy nevadilo.

Ja jsem na tohle take maximalne zvykly, ale kdyz se zamyslis, tak mozna by to bylo od veci....clovek uz od zacatku ma prehled kolik znaku zbyva a jde lepe upravit obsah, aby se vesel....
Ale je jiste, ze to tak zustane i v budoucnu
uložena
anawarr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 26. Duben 2005, 19:17 »

SE P910i pocita znaky od 1.....az po ja nevim kolik a pri prekroceni poctu pro jednu SMS blikne info, kolikata je to zprava Smajlík
« Poslední úprava: 26. Duben 2005, 19:19 od anawarr » uložena
pupek
Anonym
« Odpověď #9 v: 26. Duben 2005, 19:56 »

To je bezva skoda zeto je SE z jine kategorie  Mrknutí
uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 v: 28. Duben 2005, 07:52 »

2maro: Tak o tom pochybuju, œe by to nastalo. Tak jak to je ted je to uœ leta, jak rika Martin, uœ T28s to mel. Musel by se stat zazrak, œe by to SE zmenil. Ale nikdy nerikej nikdy. Me osobne to teda nikdy nevadilo.

Ja jsem na tohle take maximalne zvykly, ale kdyœ se zamysli‘, tak moœna by to bylo od veci....clovek uœ od zacatku ma prehled kolik znaku zbyva a jde lepe upravit obsah, aby se ve‘el....
Ale je jiste, œe to tak zustane i v budoucnu

Mas pravdu, jsem z Nokii zvykly na to, ze pocet znaku vidim od zacatku. Nicmene kdyz pisu SMS, tak pisu tak, abych napsal co potrebuju a nekoukam na to, do kolika zprav se mi to rozdeli. Takze me odpocitavani netrapi.
uložena

MartinVagner
Anonym
« Odpověď #11 v: 28. Duben 2005, 08:12 »

2maro: Tak o tom pochybuju, œe by to nastalo. Tak jak to je ted je to uœ leta, jak rika Martin, uœ T28s to mel. Musel by se stat zazrak, œe by to SE zmenil. Ale nikdy nerikej nikdy. Me osobne to teda nikdy nevadilo.

Ja jsem na tohle take maximalne zvykly, ale kdyœ se zamysli‘, tak moœna by to bylo od veci....clovek uœ od zacatku ma prehled kolik znaku zbyva a jde lepe upravit obsah, aby se ve‘el....

Mas pravdu, jsem z Nokii zvykly na to, ze pocet znaku vidim od zacatku. Nicmene kdyz pisu SMS, tak pisu tak, abych napsal co potrebuju a nekoukam na to, do kolika zprav se mi to rozdeli. Takze me odpocitavani netrapi.

Jasne, ale mnoho uzivatelu by to uvitalo, kazda usetrena sms je pro ne dobra a pak kazdy neni Bruce Willis a nema nasetreno na konte ze tri dilu Smrtonosne pasti  Grin  Grin  Grin
uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 v: 28. Duben 2005, 10:31 »

2maro: Tak o tom pochybuju, &micro;e by to nastalo. Tak jak to je ted je to u&micro; leta, jak rika Martin, u&micro; T28s to mel. Musel by se stat zazrak, &micro;e by to SE zmenil. Ale nikdy nerikej nikdy. Me osobne to teda nikdy nevadilo.

Ja jsem na tohle take maximalne zvykly, ale kdy&micro; se zamysli&plusmn;, tak mo&micro;na by to bylo od veci....clovek u&micro; od zacatku ma prehled kolik znaku zbyva a jde lepe upravit obsah, aby se ve&plusmn;el....
Ale je jiste, &micro;e to tak zustane i v budoucnu

Ma‘ pravdu, jsem z Nokii zvykly na to, œe pocet znaku vidim od zacatku. Nicmene kdyœ pi‘u SMS, tak pi‘u tak, abych napsal co potrebuju a nekoukam na to, do kolika zprav se mi to rozdeli. Takœe me odpocitavani netrapi.

Jasne, ale mnoho uœivatelu by to uvitalo, kaœda u‘etrena sms je pro ne dobra a pak kaœdy neni Bruce Willis a nema na‘etreno na konte ze tri dilu Smrtonosne pasti Grin Grin Grin

Joooo, tak to mas pravdu. Ja, sam velky Brus Vilis, jsem za vodou...:-D

Ale je pravda, ze to odpocitavani od zacatku by vubec nebylo spatny.
uložena

anawarr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 28. Duben 2005, 12:03 »

Jasne, ale mnoho uzivatelu by to uvitalo, kazda usetrena sms je pro ne dobra a pak kazdy neni Bruce Willis a nema nasetreno na konte ze tri dilu Smrtonosne pasti  Grin  Grin  Grin

tak jim doporucuj P910i, ta odecitani, respektive pricitani umi Mrknutí
uložena
Tomas454545
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 28. Duben 2005, 13:56 »

Neznate nekdo naky stranky z hrama zadaco na K500i?kdy by jo,tak mi to plis poslete na muj mejl. tomx.nosek@seznam.cz
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K310i/K510i/K500i  |  Téma: SMS odpocitavani znaku
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.064 sekund, 18 dotazů.