SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
17. Březen 2025, 15:54

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: program na automaticke spousteni bluetooth
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: program na automaticke spousteni bluetooth  (Zobrazeno 4682 x)
sali hudek
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 04. Srpen 2005, 11:41 »

existuje nejaky program na automaticke spusteni BT, konkretne po otevreni klipu nebo po zasunuti do HF sady?dival jsem se na
magic profile, ale tam se da profil zmenit jen rucne nebo pres BTS nebo nejak casove ,ale ne otevrenim flipu nebo HF,neexistuje na to neco?
uložena
Kapr73
Redaktor
Pohlaví: Muž
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 04. Srpen 2005, 12:10 »

obavam se, ze tohle nepujde
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #2 v: 08. Srpen 2005, 15:41 »

zatim nejblize tomu co chces, je aplikace magic launcher, ktera umi namapovat nastaveni BT na HW klavesu. Neni to sice to, co chces, ale zatim nejlepsi. Snad nekdo neco napise, vim ze pro palma takova aplikace byla.
uložena
zigzag
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 17. Květen 2006, 21:54 »

predpokladam ze tim myslis, ze lze nastavit spusteni nastaveni BT a nikoliv, ze jde na namapovat primo nejake nastaveni BT (jako treba BT ZAPNUTO); jestli jo, tak sem neprisel na to jak!?
uložena

P910i; GPS Navilock BT-338;
jardann
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 18. Květen 2006, 07:39 »

Spusteni po zasunuti do HF umi MP. Funguje to tak, ze vytvoris profil auto se zapnutym BT a v MP v preferencich na karte Car provedes prislusne nastaveni. Po zasunuti do HF a jejim rozpoznani se automaticky prepne na prislusny profil. Nevim jestli ti to tak staci, ale v aute to funguje perfektne.
uložena
zigzag
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 18. Květen 2006, 08:04 »

MP je predpokladam magic profiles;) diky za tip!
uložena

Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 18. Květen 2006, 08:11 »

Spusteni po zasunuti do HF umi MP. Funguje to tak, ze vytvoris profil auto se zapnutym BT a v MP v preferencich na karte Car provedes prislusne nastaveni. Po zasunuti do HF a jejim rozpoznani se automaticky prepne na prislusny profil. Nevim jestli ti to tak staci, ale v aute to funguje perfektne.

Jasne, kdyz se podivas, tak je tento thread skoro rok stary, v te dobe byl k dispozici Magic Launcher 1.2, ktery jeste toto neumoznoval
uložena
zigzag
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 18. Květen 2006, 13:21 »

taksem to zkusil; vytvoril sem 2 profily (Car a Normal) a v jednom nastavil BT na On a v jednom na Off; nastavil sem ten s ON jako Car mode profile a zatrhl ...if external power; taky mam ztrzeno Switch profiles automatically; takze po zastrceni telefonu do drzaku v aute se mi profil prepne do Car, ale po vyndani se uz nevrati do Normal ?! Sad
pozn.: navic mam diost neodbytny pocit, ze se mi telefon se zaplym MP nejak moc rychle vybiji!?
« Poslední úprava: 19. Květen 2006, 12:58 od zigzag » uložena

zigzag
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 23. Květen 2006, 12:38 »

on se mi ted mnohem rychleji vybiji i kdyz mam spusteny jen MScreener!?
uložena

miramax
Anonym
« Odpověď #9 v: 23. Květen 2006, 12:51 »

Jasne to uz se tu taky resilo.
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #10 v: 26. Květen 2006, 13:48 »

nemyslim, ze by magic profiles mely nejaky vliv na spotrebu. Co se tyce magic screen, objevily se tu i hlasy, ze jeho nasazenim dokonce vydrz vzrostla, sice se mi to nezda, ale zkuse mrknout do vlakna o magic screen.
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #11 v: 26. Květen 2006, 14:22 »

Magic Profiles je absolutne v pohode, ale Magic Screen papa baterku ( vyzkuseno ) sam si ho Martine daval kvuli tomu myslim pryc.
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #12 v: 27. Květen 2006, 19:13 »

ja jsem ho daval pryc, ale tusim peterss je jeho velikym milovnikem a kdybych nebyl lenoch, tak ten prispevek o zlepseni vydrze (ktery jsem sam oznacil za neduveryhodny:o)) najdu.
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #13 v: 27. Květen 2006, 22:39 »

2JecminekMaselnik-proc by musel byt prispevek, kde uzivatel napise svuj subjektivny dojem z nejake apps neduveryhodny? Pouzivam MS dlouho a budu tvrdit, ze nema vplyv na mensi vydrz baterie. Tak jisto muzu oznacit za neduveryhodny Tvuj prispevek o tom, ze MP nemaji vliv na spotrebu- maji kdyz jsou nastevene tak, ze sleduji polohu uzivatele a podle BTS prepinaji profil, i dalsi ruzne nastaveni v MP muze mit vliv na spotrebu.  Mrknutí
Kazda aplikace ma sve zastance a odpurce, kazdy si bude stat za svym, proto na toto tema uz radeji nebudu reagovat, reagoval jsem jen proto, ze si mne tu spomenul. Tak jisto se muzem dohadovat s Mirem, ktere pivo je na Morave lepsi, Starobrno nebo Radegast.
uložena
Golf
Uzivatel
Telefon: iPhone 3GS 32GB

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 28. Květen 2006, 08:44 »

ja jsem ho daval pryc, ale tusim peterss je jeho velikym milovnikem a kdybych nebyl lenoch, tak ten prispevek o zlepseni vydrze (ktery jsem sam oznacil za neduveryhodny:o)) najdu.
O te zvysene vydrzi se pise tady http://forum.semania.cz/index.php/topic,3390.0.html (jo ale az na paty strance...)

Jinak ja sam mam v MS nastaveny "Power save" a protoze pouzivam pecko bez flipu, tak i "Lock on flip close" a psal jsem to i jinde, ze pri mem zpusobu pouzivani jsem nabijel kazdy den pred i pri pouzivani MS, takze ani delsi vydrz, ani zvysena spotreba (alespon ne nejak viditelne)... Ale mam takovy dojem hranicici s jistotou, ze v tomhle vlaknu jsme OT...
« Poslední úprava: 28. Květen 2006, 08:52 od Golf » uložena

SE P910i  (2GB SonyMSPD HS & SanDisk MobileMateMS+ & HCB-300 & HBH-200) >>> HTC Polaris (Cruise) >>> iPhone 3G 16GB >>> iPhone 3GS 32GB
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: program na automaticke spousteni bluetooth
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.047 sekund, 17 dotazů.