SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
15. Březen 2025, 00:09

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zadni kryt
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Zadni kryt  (Zobrazeno 9741 x)
jan3
Anonym
« v: 03. Srpen 2005, 14:08 »

Taky mate na K700i volny zadni kryt - tj jde s nim posouvat nahoru a dolu skoro o milimetr?? Me to teda docela vytaci - a to jsem si liboval, ze na rozdil od T630 nikde nic nevrze ...
Da se s tim neco delat???
dik
uložena
MarekHajn
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 03. Srpen 2005, 20:44 »

No... dela mi to taky, taky me to vytaci, ale prej je to normalni...:-( Podlozil jsem kryt papirkem, uz to nedela tolik, ale preci jen nesedi uplne pevne.
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
jan3
Anonym
« Odpověď #2 v: 03. Srpen 2005, 21:01 »

No... dela mi to taky, taky me to vytaci, ale prej je to normalni...:-( Podlozil jsem kryt papirkem, uz to nedela tolik, ale preci jen nesedi uplne pevne.

hm to me docela toci, takovy drahy telefon, stal me celou 1Kc a takova blbost Sad
(vazne me to silne rozciluje)
uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 03. Srpen 2005, 21:19 »

To se ani nedivim... Zacala mi to delat po cca 3 tydnech a fakt me to stve.
Nekde jsem cetl, ze pomaha oblepit kolejnicky izolepou, ale nechce se mi se s tim patlat...Smajlík
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
saffron
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 03. Srpen 2005, 21:48 »

no mam jeste jedno reseni, krome toho papirku, jak to odstranit (jinak z papirku doporucuju spise napr. nastrihanou karticku od kreditu, nebo neco podobne konzistence). Doporucuji, zakoupit oboustrannou penovou pasku, maji ji napr. v hypernove, odstrihnout cast, a z jedne strany odlepit a opatrne prichytit na baterii, nejlepe jeden prouzek nahoru a druhy dolu. Pak se kryt ani nehne, navic se telefon krasne zpevni. Baterii to nijak neposkodi a paska se da kdykoliv bezproblemu odlepit.
Jde o necely milimetr vysokou pasku, penoveho charakteru, coz umoznoje jeji stlaceni zadnim krytem a dostatecny odpor pusobici proti nemu, tak aby sedel kde ma.
uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 03. Srpen 2005, 22:00 »

2saffron: To je taky dobry napad. Ono ostatne nektere telefony maji na krytu kousek peny, aby se tak zabranilo nechtenemu pohybu.
uložena

Pufo Callo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 03. Srpen 2005, 22:05 »

ja som tam dal tu ilep pasku..ale dost tazko sa otvara...No nevrzga skoro vobec:) A ked som dal viac tak uplne vobec..Ale tazko az pratazko sa mi otvaral..
uložena
Jajar
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 03. Srpen 2005, 22:13 »

He, tak to ja jsem to vyresil salamounsky - vlastne ne ja, ale udelala to za me nova baterka  Cool. Protoze telefon nemam zas tak dlouho, cca 3 tydny, porad ho jeste trapim ruznym nastavovanim, prenasenim pres BT, WAPovanim, hranim atd... (vsak to urcite znate taky  Grin), vydrz se pohybovala bezne okolo 1-2 dnu, vyjimecne 3, tak jsem koupil 850mAh baterku a hop, ona je o kapanek tlustsi, takze vse vyreseno  Mrknutí.
Ale popravde, u telefonu takove tridy jako je K700i, bych cekal lepsi zpracovani...
uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 03. Srpen 2005, 22:16 »

2Pufo Callo: Telefon otviram "jednou za uhersky rok", takze to by mi to nevadilo. Pokud to funguje, tak proc ne, ale je to docela piplacka to oblepit, ne?

2Jajar: To mi rikal Filip Ludvik, ze silnejsi baterka je tlustsi, takze tenhle neduh vyresi. Ale baterka mi zatim staci, takze nemam potrebu kupovat lepsi...
uložena

Jajar
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 03. Srpen 2005, 22:26 »

To mi rikal Filip Ludvik, ze silnejsi baterka je tlustsi, takze tenhle neduh vyresi. Ale baterka mi zatim staci, takze nemam potrebu kupovat lepsi...

Copak o to, ja bych ji asi sam od sebe taky jen tak nekupoval, ale daval jsem u nas do bazaru starou GK, tak jsem si misto tech "par kacek", co mi za ni nabizeli, vzal  rovnou nahradni baterku  Mrknutí.
uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 v: 03. Srpen 2005, 22:33 »

2Jajar: Aha, tak to chapu. To je pomerne dobry byznys, tak proc ne...;-)
OT - jak dlouho ti ta silnejsi baterka vydrzi?
uložena

Jajar
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 03. Srpen 2005, 22:47 »

Popravde, zatim jsem ji nabil poprve a nijak vyrazny rozdil jsem nezpozoroval (snad jen, ze po upozorneni na vybitou baterku vydrzi dele - orig. mi po signalu drzela tak 5 min, coz bylo trochu neprakticky). Ale uvidim casem, snad se to po par cyklech zlepsi (ikdyz u Li-Pol  by se teoreticky snad ani formatovani delat nemuselo...). Kdyz ne, tak vratim zpatky orig. a tuhle si necham do zalohy  Mrknutí.
uložena

MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 v: 03. Srpen 2005, 22:51 »

2Jajar: U Li-Pol by formatovani nemelo byt treba, ale praxe je takova, ze baterka bezi v plne sile az po nekolika cyklech. Uvidis tak za 14 dni, jestli je silnejsi nebo ne. Nicmene druha baterka se obcas hodi...Mrknutí
uložena

wizaard
Uzivatel
Telefon: SE W660i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #13 v: 04. Srpen 2005, 07:43 »

No, taky me to stve a ty "cucfle", co jsou vevnitr originalne (myslim ty kousky peny v rozich´:) ) mi uz taky moc nepomahaji. Kdyz ale oddelam krytku konektoru, je to asi o 100% horsi... tak jsem omezil poslouchani radia a MP4 Sad
uložena

... » [5/06] SE K700i » [12/06] K750i » [2/07] K800i » [9/07] RAZR² V8 » [12/07] Sony Ericsson W660i
Vodafone Nabito 100 + Student extra nabito + Po svem
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 v: 04. Srpen 2005, 07:50 »

2wizaard: Ta krytka konektoru me stve. Kdyby ji tam nedavali, bylo by to lepsi. Akorat se osoupe, ochodi a pak to vypada blbe...Sad
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zadni kryt
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.049 sekund, 19 dotazů.