SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
03. Květen 2025, 09:20

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Kdo uz ma P1i?
Strana: [1] 2 3 ... 14
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Kdo uz ma P1i?  (Zobrazeno 56808 x)
VaRo
Anonym
« v: 03. Srpen 2007, 06:50 »

Docela by mne zajimalo, kolik lidi uz nevydrzelo cekat na domaci produkci P1i-ky  Shocked a za exkluzivitu si "neco malo" preplatilo za dovozku. Zatim, rekl bych, vede, Filip (sorry Filipe...  Mrknutí) Ale tvuj norsky nakup je neco "ala" muj ulet s motorolim razrem  Grin. To jsem byl ale jeste mlady a nezkuseny pionyr (nebo, ze by to bylo tim alkoholem na srazu?)  Undecided

Vcera jsem navsivil soudruhy v NDR (v Chemnitzu) a P1-ka tam byla pouze u jednoho operatora = E-plus, ostatni operatori, ci volny prodej tez zatim ceka na prvni dodavky. Vsude nabizeli od SE nekolik novinek, hlavne W660i a S500i Cena samotne P1-ky u operatora E-plus bez zvyhodneni s balickem sluzeb tam vcera byla 535,50 Euro (kurz me eBanky vcera byl 28,71 Kc/Euro...). Nemel ji ale skladem, ale posilaji ji na zaklade objednavky domu na dobirku...

Prechod z meho M-ka na P1-ku mi ale zatim za tyhle penize jeste nestoji. Myslim, ze odpovidajici castka vedouci ke zmene je nekde kolem 13 tisic Kc. Co vy na to?  Smajlík

Pokud mate dovozku a shanite k ni manual v CZ, stahnete si ho zde:
http://www.sonyericsson.com/downloads/P1i__UG_R1a_CS.pdf
uložena
3m3
Anonym
« Odpověď #1 v: 03. Srpen 2007, 06:59 »

Mno 13 000 je porad castka kera me ke zmene nedonuti,uz proto ze vidim jak poklesla cena Mka...
pockam minimalne do podzima az se priblizi pod 10 000 a pak se uvidi Mrknutí
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #2 v: 03. Srpen 2007, 07:03 »

Hmmm, do podzimka to Martine, asi nevydrzim... . Tech 10-set by bylo rozumnych..., ale jsou tu i horsi pacienti, nez ja... Jednoho uz jsem i jmenoval...  

Btw Filipe, jak se P1-ka flashuje?
« Poslední úprava: 03. Srpen 2007, 07:07 od VaRo » uložena
3m3
Anonym
« Odpověď #3 v: 03. Srpen 2007, 07:04 »

Ja asi jo,me by se ted libila S500i ale se symbianem,a nejak se mi nechce rozbijet prasatko na 13 000.
Jj pacienti sou ale neskodny,to snad ani neni nemoc Cheesy
uložena
OldrichMladek
Anonym
« Odpověď #4 v: 03. Srpen 2007, 07:09 »

Me navstivi dneska Jezisek jmenem Martin a doveze mi muj vlastni kousek. Uz se tesim, pred dovolenou krasny darek. Mesic se mi cekat nechce, tak dovozovka to jisti:-D.
uložena
3m3
Anonym
« Odpověď #5 v: 03. Srpen 2007, 07:14 »

A dalsi pripad,asi taky napisem Santa Vagnerovi co nam nadeli.
Ja sem celej rok hodnej tak bych moh taky neco dostat Roll Eyes
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #6 v: 03. Srpen 2007, 07:21 »

Dostanes Martine, prd...  Grin Co takhle prepadnout Oldu na dovoleny?... Muze si pak zas napsat Jeziskovi.  Mrknutí Tak to zacneme rekapituloval, P1-ku uz ma Filip, Olda. Kdo dal? A jak jste, i vy dalsi sÂťastni majitele, (ne)spokojeni bych rad vedel.  Undecided
uložena
OldrichMladek
Anonym
« Odpověď #7 v: 03. Srpen 2007, 07:49 »

Martin si ji koupi znovu pro sebe pristi tyden. Bohuzel v tom sedivem obchode meli jen jeden kousek ktery mi dneska prieze a v pondeli by snad meli mit dalsi. A to si teda date me najit na dovolene, napovim ze jsem mimo ER :-D, tak pokud se vam to oplati me hledat:-)
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #8 v: 03. Srpen 2007, 09:54 »

ma cena nebyla nakonec tak silena, Vasiku. v baleni mam gps sirf III a licenci wayfinder, nabijecku do auta, dve baterky, dvouletou evropskou zaruku a prvni kus v norsku Smajlík

ps: poslano z P1i
ps2: flashuje se dobre. Smajlík
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #9 v: 03. Srpen 2007, 10:00 »

Tak to jo, ja mozna budu mit P1-ku ve stredu. Firm je asi prvni = nema smysl ji full flashnout, co?
uložena
3m3
Anonym
« Odpověď #10 v: 03. Srpen 2007, 11:25 »

Ad Filip,tak potom je to dobra cena a i obsah baleni.
Ad Varo,nedockavec nedockava,asi si udelam vylet na Kladno.... Grin
uložena
milennium
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 03. Srpen 2007, 12:34 »

No taky jsem nevydrzel a hned prvni den co ji dostaly v jedne prodejne na I.P.Pavlova jsem ji zakoupil...A hned druhy den jsem v Alze koupil MemoryStick Micro 4GB a jsem spokojeny...
Uz jsem taky chtel vyzkouset jestli treba neni novy fw.,ale neco se zesralo v mem druhem kompu a nejde mi spustit "Update Service"...Stale to hlasi,ze nemam JVM atd,i kdyz ji v kompu mam...Takze flash jsem zatim nevyzkousel.
P.S. Na strankach SE se nekde pise ze v zari bude dostupne flashovani i ve Viste,tak jsem zvedavy...

P.S.2 Filipe,jaky mas (nebo jaky je) aktualni fw pro P1i ? diky.
uložena
oliwer
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 03. Srpen 2007, 13:55 »

Mam, mam, mam krasnou sedivku z www.mobilky.cz za 13699,- (je to dost ale P910 jsem kupoval za 19900,-) a kdyz bude nejhur tak ji pak s nejakym uletem prostrelim dal a koupim CZ (zalezi na cene atak vubec) Hned jsem investoval 1500,- do pametovky 4GB a ted me jen trapi UIQ3 se kterym se nejak nemuzu skamaradit. Cry
uložena

OLIVER
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #13 v: 03. Srpen 2007, 14:51 »

Tak prave jsem se vratil ze Slovenska kde mi delala spolecnost p1i. Ted jsem ji predal Oldovi at si ma na dovolene s cim hrat, ja jeste vydrzim.
Telefon slape naprosto v pohode, aktualni firmware r9g007. Ten jen cekat kdy budou dalsi kusy  dovoz nebo CZ. Cena dovozovky 13 500,-
uložena
KRTEK
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: P990i, C702, P1i

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 05. Srpen 2007, 14:15 »

No, ja si pockam na vase prvni nadavky na tenhle kus... Grin Zatim se nechystam na koupi, neb mi od zacatku cervence dela spolecnost P990 a ja jsem naprosto spokojenej Mrknutí
uložena

Nebyt, nehrat, nefungovat...
Nejste-li si jisti gramatikou sveho prispevku, pouzijte Pravidla ceskeho pravopisu. Prispevek si po sobe pred odeslanim prectete, dobre podany dotaz se lepe a rychleji vyresi. Pouzivejte carky a tecky ve vetach! Dekuju Smajlík
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3 ... 14
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Kdo uz ma P1i?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 19 dotazů.