SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 03:01

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Oskar a K750i
Strana: 1 [2] 3 4 5  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Oskar a K750i  (Zobrazeno 23613 x)
Neell
Anonym
« Odpověď #15 v: 05. Srpen 2005, 18:02 »

Prosim vas nevite nekdo kdy bude SE K750i volne v prodeji.Ale nechci ho od oskara.Dekuji
uložena
LOBO
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 05. Srpen 2005, 19:33 »

Prosim vas nevite nekdo kdy bude SE K750i volne v prodeji.Ale nechci ho od oskara.Dekuji

Tak si pockej. Ja ho mam od Oskara uz tri tydny a jsem spokojenej. Zadny vrzani, zadny napisy a pod.  Smajlík Mrknutí Cheesy Grin Shocked Cool Roll Eyes Kiss
uložena
MartinChroust
Redaktor
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #17 v: 05. Srpen 2005, 19:46 »

Nevim proc nekdo nechce kupovat K750i u Oskara, porad nadava ze neni ve volnem prodeji. Oskar necustomizuje ani nijak neupravuje jakekoliv telefony, takze je jedno zda koupim telefon u Oskara nebo v jinem kamennem obchode. Obe dve verze budou shodne
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zastupce sefredaktora SEMania.cz

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
YAMATO
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #18 v: 05. Srpen 2005, 20:02 »

Moje rec...zvlasÂť kdyz ted, pro me pozde Cry, vyrazne zlevnil...
uložena

Kdyz zmizis, tak budes zmizelej, jinak te zmizim ja.
MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #19 v: 05. Srpen 2005, 20:10 »

Taky to nechapu... e ma nekdo vyhrady koupit Dcko od T-Mobilu, to pochopim, ale Kcko od Oskara bude v podstate stejne jako Kcko z jineho shopu. A hlavne Oskar je ma uz ted a za relativne zajimavou cenu, takze jestli nekdo Kcko opravdu chce, tak nechapu, proc si ho nekoupi u Oskara... A jestli ma nervy na to Oskara trochu ocurat, tak to vyjde jeste lepe...Smajlík
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
MartinChroust
Redaktor

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #20 v: 05. Srpen 2005, 20:16 »

Ja kdybych chtel tak si K750i koupim ted u Oskara, ale jeste si pockam na W800i, koupim jej na podzim a az jeho cena trochu sleze  Mrknutí
uložena

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #21 v: 05. Srpen 2005, 20:42 »

2MartinChroust: Myslel jsem, ze to udelam stejne, ze pockam az spadne cena W800i, ale pak se objevila nabidka D750i levne a nejak jsem nedokazal odolat...Cheesy
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
MartinChroust
Redaktor

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #22 v: 05. Srpen 2005, 20:55 »

Ja budu odolavat jak jen dlouho to pujde, a pak si "veosmistovkou" udelam radost  Smajlík
uložena

YAMATO
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #23 v: 05. Srpen 2005, 20:56 »

To nejde odolat, ja jsem si taky K750 puvodne planoval tak k Vanocum...az spadne cena...ale jak jsem ji poprve videla drzel, tak uz se nedalo nic delat Cheesy
uložena

Kdyz zmizis, tak budes zmizelej, jinak te zmizim ja.
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #24 v: 06. Srpen 2005, 20:40 »

No, taky jsem zvedavej, jak Martin odola. Zitra se jedu na Wcko podivat, tak jsem na nej zvedavej... Jinak jsem s Dckem fakt moooc spokojenej...Smajlík
uložena

Jeera
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 09. Srpen 2005, 09:24 »

Nevim proc nekdo nechce kupovat K750i u Oskara, porad nadava ze neni ve volnem prodeji. Oskar necustomizuje ani nijak neupravuje jakekoliv telefony, takze je jedno zda koupim telefon u Oskara nebo v jinem kamennem obchode. Obe dve verze budou shodne

Uz jsem tady zachytil par nazoru, ze u K750i od Oskara nejde aktualizovat FW pomoci SE aktualizacni sluzby :-(((( Ale moc me ty prispevky nepresvedcily. Nekdo naopak tvrdil, ze se mu to povedlo.
Jak to tedy doopravdy je?  Embarrassed
uložena

K800i (UK deOranged) | FW: R1JG001
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #26 v: 09. Srpen 2005, 09:43 »

2Jeera: Dle Filipa Ludvika z Technicke podpory SEManie to opravdu nejde. Nicmene jak je uz zvykem, on to umi opravit...Mrknutí
uložena

Karel Attl
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 09. Srpen 2005, 10:09 »

Uz jsem tady zachytil par nazoru, ze u K750i od Oskara nejde aktualizovat FW pomoci SE aktualizacni sluzby :-(((( Ale moc me ty prispevky nepresvedcily. Nekdo naopak tvrdil, ze se mu to povedlo.
Jak to tedy doopravdy je?  Embarrassed

k750i jsem kupoval od oskara zhruba pred tremi tydny, mel jsem to jako vymenu telefonu za zvyhodnenou cenu.  byl v nem firmware r1j002, podle vseho jeste pro tuto verzi neni dostupny novejsi, ale povedlo se mi jej prehrat tim samym..
uložena

XPERIA X10i 2.2
lukyn.v
Anonym
« Odpověď #28 v: 10. Srpen 2005, 13:24 »

Odedneska ma Oskar opet tyto skvele tydlifony na prodejnach (v Praze). Dneska jsem koupil u Oskara na Narodni.  Cheesy
uložena
petrenka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #29 v: 10. Srpen 2005, 21:09 »

Odedneska ma Oskar opet tyto skvele tydlifony na prodejnach (v Praze). Dneska jsem koupil u Oskara na Narodni.  Cheesy

Oskar ma asi jen tu cernou verzi, ze ?
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3 4 5  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Oskar a K750i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.054 sekund, 18 dotazů.