SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
15. Březen 2025, 10:12

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Pripojeni (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: WIFI - Nelze vyhledat vzdaleny server
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: WIFI - Nelze vyhledat vzdaleny server  (Zobrazeno 10662 x)
a.h.o.j.a
Uzivatel
Telefon: P990i

Zobrazit profil
« v: 16. Červenec 2007, 11:09 »

AHOJ VSICHNI! NESETKAL SE NEKDO Z VAS S TIMTO PROBLEMEM:

NEDARI SE MI PRIPOJIT PROSTREDNICVIM ROZHRANNI WIFI K SITI INTERNET. LEPE RECENO NESURFUJE TO! PRIPOJENI PROBEHNE DOBRE, TELEFON ZAHLASI PRIPOJENO A DOLE V OZNAMOVACI OBLASTI SVITI SYMBOL WIFI + ZEMEKOULE. IP ADDRESS TO ZREJME PRIPOJUJE, PROTOZE PO PRIPOJENI SE V LOGU AP OBJEVI DALSI PRIPOJENE ZARIZENI A NOVE PRIRAZENA IP ADDRESS LZE ZE SITE PINGNOUT. (APROPO EXISTUJE NEJAKA KONZOLE PRO P990, KTERA BUDE ZOBRAZOVAT IPCONFIG, PING APOD.?) KDYZ JDU NA MULTIMEDIA > WEB > A ZADAM LIBOVOLNOU ADRESU, TAK MI TO HODI HLASKU "NELZE VYHLEDAT VZDALENY SERVER +  ADRESU KTEROU JSEM ZADAVAL.

TELEFON JE P990, AP JE STRAIGHTCORE WRT-312. AP JE NASTAVENO DO REZIMU ROUTER, POSKYTUJE DHCP ADDRESS, ZABEZPECENI FORMOU FILTRACE MAC ADDRESS, SAMOZREJME PREKLAD IP ADDRESS. VESKERE PC SE PRIPOJUJI A SURFUJI BEZ PROBLEMU. V PRACI NA ASUS WL-500G (ALESPON TUSIM ZE TO MA TOTO OZNACENI) SE TELEFON PRIPOJI A SURFUJE NORMALNE.

CETL JSEM TU NEJAKE ZMINKY O TOM ZE SE P990 NEMA RADO S NEKTERYMI DRUHY ROUTERU, CI AP, DOUFAM ZE MUJ PROBLEM RESENI MA A TUDIZ TO NENI MUJ PRIPAD.

PREDEM VSEM DEKUJI
uložena
a.h.o.j.a
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 28. Srpen 2007, 09:20 »

Problem je vyresen, zakopany pes byl v nastaveni prahu RTS v nastaveni pripojeni.
uložena
seaman
Uzivatel
Telefon: SE P990i

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 28. Srpen 2007, 09:28 »

Problem je vyresen, zakopany pes byl v nastaveni prahu RTS v nastaveni pripojeni.

Ahoj, mozes to riesenie popisat blizsie?

Dakujem
uložena
a.h.o.j.a
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 28. Srpen 2007, 11:41 »

ovladaci panel > pripojeni > internetove ucty > "nazev internetoveho uctu prostrednictvim ktereho se k danemu pristupovemu bodu pripojujes".
Dale nahore na obrazovce Nastaveni site WLAN > Upresnit a zde nastavis hodnotu Prah RTS tak aby vyhovoval nastaveni AP. Standartne je hodnota 2346, nicmene tento prah muze byt z me neznamych duvodu na AP posunut, tusim ze v rozmezi 256-2347. Nastaveni daneho AP musis zjistit u spravce popripade jsi-li spravcem ty v nastaveni daneho AP do ktereho standartne vstoupis pres webove rozhranni, urcite najdes v manualu k AP.

dalsi moznosti, mozna bych zkusil jako prvni moznost, jak odstranit popisovany problem u nekterych AP je prepnout polozku Uspora energie. Standartne je nastaveno tusim zapnuto, konkretne AP WRT-312 s timto nastavenim nefunguje a je potreba nastavit na vypnuto. Opet nevim proc, ale je to overene na nekolika kusech.
uložena
MarÂťas20
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 28. Srpen 2007, 19:51 »

Super topic, diky moc, mel sem totiz stejnej problem - doma mi vsechno funguvalo ok a kdyz sem prijel jinam, tak jsem tam mel problem, ktery si tady popsal! Zkusim to nastavit jak pises a uvidim..  Mrknutí
uložena
Chaly
Uzivatel
Telefon: SE p990i

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 30. Srpen 2007, 19:50 »

Ten samy problem jsem mel i ja,ale ted je vse okey az na to,ze kdyz se pripojim na wifi,tak se zaroven pripoji i GPRS a nejde mi opera...nevite cim to je???zkousel jsem vypnout GPRS ze seznamu pripojeni a neslo to......
uložena
Wyczko
Anonym
« Odpověď #6 v: 26. Září 2007, 00:26 »

cau vubec nevim kde mam zjistit jakou mam tu RTS.....diky za radu...
uložena
Ladik88
Anonym
« Odpověď #7 v: 14. Říjen 2007, 21:00 »

Cus... mam vsechno nastaveny a porad mi to pise: Nelze vyhledat vzdaleny server... Co mam delat ?! :-(
uložena
Szunar
Anonym
« Odpověď #8 v: 05. Listopad 2007, 01:42 »

Download
uložena
P990 gamer
Anonym
« Odpověď #9 v: 05. Listopad 2007, 16:22 »

Prosim o malou radu, budu si kupovat P990i a k tomu wifi klic, ale potrebuju vedet jestli jede P ve standartu 802.11g... a jestli mi to pojede s timhle wifi klicem supergamer.cz/psp-wifi-usb-klic-p-7097.html
uložena
komunista
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson P990i + 4GB, Motorola V500

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 05. Listopad 2007, 18:10 »

Hele proc se ptas dvakrat? Nestacilo by to jednou?
uložena
Coudyman
Uzivatel
Telefon: SE P1i HACKED W2.0

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 23. Duben 2008, 17:34 »

Len mala otazka...budu mi tieto nastavenia fungovaÂť aj na P1?
uložena

I don't give a ****...
SE T610 --  SE K610i -- SE P1i
Radek.km
Uzivatel
Telefon: SE P990i, MSI F200, SE HCB-100, MS Duo Pro 2GB

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 17. Květen 2008, 13:21 »

ano pro P1 se nastavuje WiFi stejne.
uložena
Radek.km
Uzivatel
Telefon: SE P990i, MSI F200, SE HCB-100, MS Duo Pro 2GB

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 17. Květen 2008, 13:24 »

Cus... mam vsechno nastaveny a porad mi to pise: Nelze vyhledat vzdaleny server... Co mam delat ?! :-(

Asi vsechno nastavene nemas kdyz to nejede.
Mozna jsi jeste nenastavil IP a DNS. Co?
uložena
goob
Uzivatel
Telefon: SE P1i

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 03. Červen 2008, 07:43 »

Mate aspon dobre, ze se muzete pokusit se pripojit. Ja mam doma Ovislink Air Live WL-5460AP a tuhle wifi siÂť proste ani nevidim, i kdyz neni nastavena v administraci jako skryta... Podotykam, ze mam P1i.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Pripojeni (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: WIFI - Nelze vyhledat vzdaleny server
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 16 dotazů.