SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
08. Květen 2025, 16:20

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Fotky stribrne K750ky
Strana: 1 2 3 [4]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Fotky stribrne K750ky  (Zobrazeno 18365 x)
MarekHajn
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #45 v: 11. Září 2005, 08:51 »

2Ondra Hejna: No je to stejny jako u T610... taky se tvrdilo, ze se budou dovazet vsechny barvy a nakonec byla jen stribrna...:-(

Hele a nebylo by fakt lepsi koupit cernou a hodit ji do stribrnyho krytu? Bud ti to udelaji v T-Mobilu, nebo si kryty objednas odjinud a kluci z technicky podpory to urcite taky zvladnou...
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #46 v: 11. Září 2005, 11:01 »

Taky si myslim, ze by bylo lepsi koupit cernou a potom si to doma sam vymenit. Mozna by to nemuselo byt tezky.
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Ondrej Hejna
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #47 v: 11. Září 2005, 11:31 »

2Ondra Hejna: No je to stejny jako u T610... taky se tvrdilo, ze se budou dovazet vsechny barvy a nakonec byla jen stribrna...:-(

Hele a nebylo by fakt lepsi koupit cernou a hodit ji do stribrnyho krytu? Bud ti to udelaji v T-Mobilu, nebo si kryty objednas odjinud a kluci z technicky podpory to urcite taky zvladnou...

Kdyz jsem se to v patek dozvedel, okamzite jsem sel kupovat cernou. Jenze u Oskara uz je nikde taky nemeli a z ofic. distribuce nikde taky ne.
Nastesti ale prijde snad pristi tyden. Pak si objednam ze zahranici ten kryt, jaks mi psal.
Nejvic me ale vytaci, ze jsem ji mohl mit uz !!!2 mesice!!!. Tohle je fakt hruza.  Angry

Ani z dovozu (ASPGroup) pry jeste dlouho (min. pry 3 tydny) stribrna nebude.  Cry
uložena

OT501 -> T610 -> T630 -> K700i -> S700i -> K750i Oxidized Black
dalsi: K750i Blasted Silver
+ otestovano opravdu hodne jinych modelu a znacek tel.
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #48 v: 11. Září 2005, 14:15 »

2ViÂťa: Do vymeny bych se sam nepoustel a radsi to nechal nekomu, kdo to umi, zvlasÂť u takhle draheho telefonu...

2Ondra Hejna: No tak hlavne aby byla aspon ta cerna. A nakonec potom az si objednas ten stribrny kryt, tak je muzes treba zkombinovat a udelat tu cerno-stribrnou variantu, co tu je na fotkach... Ta vubec nevypada spatne...Mrknutí A byl by si jeden z mala kdo ji ma...Mrknutí
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
skorz
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #49 v: 12. Září 2005, 07:25 »

Vazeny pane Hejna,

dekujeme, ze jste kontaktoval zakaznicke centrum spolecnosti Sony Ericsson.

Informace o uvedeni stribrneho provedeni telefonu K750i zrejme nepochazi z oficialnich zdroju spolecnosti Sony Ericsson, protoze sami zatim nemame k dispozici informace o predpokladane zmene zameru vedeni nasi spolecnosti uvadet na trhu jinou barevnou variantu, nez je cerna. Oficialni stanoviska Sony Ericsson proto zatim zni, ze se uvazuje pouze o distribuce cerne varianty.

S pozdravem,

Zdenek Vojtech
Sony Ericsson Call Center

Vedi kulovy, ale myslim, ze min. 3 mesice nic takoveho chystat nebudou.  Embarrassed
Je fakt, ze zatim nestihaj vyrabet ani cerny, takze podporu prodeje v tomhle smeru ani nyni nepotrebujou.
Takze ukaze cas, ale to ji snad uz budu mit z dovozu.

proc by to nepochazelo z oficialnich zdroju spolecnosti Sony Ericsson?
Vzdyt to maj sami na strankach:

Dostupne barvy
    * Oxidized Black
    * Blasted Silver
uložena

Sony Ericsson T610 >> Sony Ericsson K750i
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #50 v: 12. Září 2005, 09:54 »

2skorz: Protoze je to banda pitomcu... A to prohlasuju jiz od doby, kdy SEMania jeste neexistovala...
e na nas SE se.re obecne, to tak nejak chapu... Ale ze v ceskym zastoupeni sedi takova banda laxnich pitom.cu, to mi nejak nejde do hlavy...Sad
Tohle jejich vyjadreni je fakt k bliti... Dotycnyho by meli okamzite vyhodit...
uložena

Sportak
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #51 v: 12. Září 2005, 20:07 »

Kdyz jsem se to v patek dozvedel, okamzite jsem sel kupovat cernou. Jenze u Oskara uz je nikde taky nemeli a z ofic. distribuce nikde taky ne.
Nastesti ale prijde snad pristi tyden. Pak si objednam ze zahranici ten kryt, jaks mi psal.
Nejvic me ale vytaci, ze jsem ji mohl mit uz !!!2 mesice!!!. Tohle je fakt hruza.  Angry

Ani z dovozu (ASPGroup) pry jeste dlouho (min. pry 3 tydny) stribrna nebude.  :'(Hele jestly ji jeste nemas tak v Elektroworldu v H K ji maji skladem,jak k750i tak D750i.
uložena

Sony ericsson Xperie8
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 3 [4]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Fotky stribrne K750ky
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 18 dotazů.