SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
07. Květen 2025, 19:59

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Klavesnice,joystick...
Strana: 1 ... 3 4 [5]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Klavesnice,joystick...  (Zobrazeno 20927 x)
jvees69
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #60 v: 17. Prosinec 2005, 15:09 »

2WhoThe****IsThis: Smysl to dava, zkus pouzit soustavu zrcadel!

2jvees69: Nekdo tam kape barvu a nekdo na otevirani krytu baterky pouziva nuz! Tak se nehadejte, minimalne jste si kvit!

no cece, neco na tom bude... kazdopadne my se nehadali...  Mrknutí jo a jinak, nebyl to nuz, ale sroubovak!!! to je rozdil..  Grin
uložena
WhoTheFuckIsThis
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #61 v: 17. Prosinec 2005, 16:23 »

2WhoThe****IsThis: To mas blby, jenom jedno zrcadlo.  Smajlík Zkusim neco vymyslet, treba by ti to zrcadlo taky nekdy mohlo upadnout na zem.  Grin

Jinak nechapu jak se ti to mohlo odlepit. MT mas v zaruce, tak aÂť se taky SE snazi. Treba by ti vymenili cely joy. No nevim. Stavat by se to rozhodne nemelo. Ja mam Siemense, ktery ma stejnou gelovou cepicku na joyi a po 3 letech pouzivani drzi (nemluve o tom joyi, ktery porad reaguje na 100%).

Jo to taky netusim, proc to upadlo. Normalne pisu smsku, odesilam... a najednou sundam palec a ta guma mi visi na nem. Myslel sem, ze bych ji tam zpatky nejak nalepil, jenze ta potvora je tam vlisovana a kdyz vyleze ven, tak je daleko vetsi nez ta dira pro ni. Eili se mi to ani nahodou nepovedlo. Taxem sahnul po ty barve no... Smajlík
Mimochodem stalo se mi to zase ve vlaku Grin Ja mam na ty ED snad nejakou smulu nebo co.
uložena

Jockey
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #62 v: 23. Prosinec 2005, 12:27 »

Zajimal by me jeden detail na vasich klavesnicich D750i.A sice krajni funkcni klavesy(ty hned pod displejem)se mi zdaji jako by se proborovaly nekam do telefonu.Ne moc,ale nezdaji se mi moc pevna.Jako ze jejich spodni hrana je zapustena vic do telefonu nez jejich horni okraj.Docela dobre jde to zkoseni videt z boku.Tak me zajima jestli ostatni D-ckari maji stejnou klavesnici nebo sem vyjimka.Podotykam ze na funkci to nema zadny vliv.Pouze po vizualni a hmatove strance se mi to nejak nezda.Mozna je to je jen detail,ale ja nemel moznost videt nejakou jinou D750i abych to mohl porovnat.
uložena
pastynko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #63 v: 23. Prosinec 2005, 12:45 »

ja mam D-cko a nejak som si to nevsimol... nezda sa mi ze by to tak bolo... tak neviem... zbehni niekam do predajne a skus to porovnat, ak by si ich mal prepadnute, skus to riesit servisom, snad ti pomozu  Huh

good luck Mrknutí
uložena

SE C905 + MBW-150 Executive edition
Jockey
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #64 v: 23. Prosinec 2005, 12:54 »

No kdyz to porovnam s funkcnima klavesama co sou hned pod nima tak vidim jasny rozdil.Ty pod nima jsou pevne a na obou stranach stejne vystouple.Nevim.No asi vazne bude nejlepsi to porovnat v obchode.Ze servisu bych moc radost nemel.Telefon je novy.
uložena
stresman
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #65 v: 23. Prosinec 2005, 12:55 »

ja maam tiez prepadnute tie horne tlacidla. ale zeby mi to vadilo Cheesy
uložena

Fon: SonyEricson D750i, FW - R1J002
Jockey
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #66 v: 23. Prosinec 2005, 13:03 »

ja maam tiez prepadnute tie horne tlacidla. ale zeby mi to vadilo Cheesy

Jo samozrejme ze po funkcni strance je to O.K.Jen se trosku jinak mackaji nez ostatni.Sem rad ze v tom nejsem sam Roll Eyes
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 3 4 [5]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Klavesnice,joystick...
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 17 dotazů.