SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
06. Květen 2025, 22:52

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Klavesnice,joystick...
Strana: 1 2 [3] 4 5  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Klavesnice,joystick...  (Zobrazeno 20898 x)
Sportak
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #30 v: 06. Září 2005, 18:07 »

Tak uz mam zaplaÂť panbuch novy Decko.Uz se na to nemohli divat v T- mobile, tech problemu bylo i na ne moc co jsem mel a ani prehrani fyrm. dvakrat nepomohlo a tak me vratily penize.Tak jsem si dnes koupil v Elektoworldu novy.No rozmyslel jsem nad Kackem ale me se vic libi skratka Decko.Zatim jede skvele.
uložena

Sony ericsson Xperie8
xcookx
Anonym
« Odpověď #31 v: 06. Září 2005, 20:27 »

Jak nahrajete orig.hry zpet po tovarnim nastaveni do telefonu kdyz nejdou ani zkopirovat z mobilu?
uložena
MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #32 v: 06. Září 2005, 21:10 »

2Sportak: No tak to to nakonec dopadlo docela dobre, ne? Mrknutí Tak hlavne, aby to novy Dcko jelo v pohode a uz bez problemu...Mrknutí
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
KeNnY
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #33 v: 06. Září 2005, 21:25 »

Jak nahrajete orig.hry zpet po tovarnim nastaveni do telefonu kdyz nejdou ani zkopirovat z mobilu?

jeste jeden prispevek off topic - BAN IP.
uložena

Sony Ericsson Arc
martinm
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #34 v: 06. Září 2005, 21:31 »

2Sportak: A ako si spokojny s joystickom? Kamarat si bol dnes pre novu D750i a tiez ma problem s joystickom, dobre mu nereaguje smer nadol. Ma vobec niekto D750i so stopercentne fungujucim joystickom?
uložena
KeNnY
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #35 v: 06. Září 2005, 21:35 »

neviem preco mate problemy s joystickom  Huh ja zatial nic nemam a dufam, ze nebudem mat, lebo nemozem poslat telefon do servisu pokym nenahrajem spat orange fw co by bol dalsi oriesok. ALe ak ho budem mat ako v bavlnke tak by sa nic nemalo stat  Grin
uložena

Sony Ericsson Arc
VaRo
Anonym
« Odpověď #36 v: 06. Září 2005, 21:50 »

neviem preco mate problemy s joystickom  Huh ja zatial nic nemam a dufam, ze nebudem mat, lebo nemozem poslat telefon do servisu pokym nenahrajem spat orange fw co by bol dalsi oriesok. ALe ak ho budem mat ako v bavlnke tak by sa nic nemalo stat  Grin

Joystick bude slabou strankou techto modelu. Mel jsem jich v ruce uz spoustu a empiricky tu uvadim, ze problemy s joystickem jsem zjistil u 5-ti K-cek a 1-ho D-cka. Jeden z mych kamaradu - fanaticky "gambler" znicil joystic na svem K-cku za tyden hrani her (normalni clovek je ale bude hrat ve stejnem rozsahu 2-3 roky- u Oskara ale v poho vymenili za jiny kus. U nekterych K-cek jsem jeste zjistil problem s domackavanim kontextovych klaves, hlavne leve. Vse bylo u novych pristroju! Proto vsem doporucuji, maji-li tu moznost pri koupi dukladne prozkouset klavesy i joystick...  Mrknutí
uložena
KeNnY
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #37 v: 06. Září 2005, 21:53 »

taky mam problem s levym kontextnym tlacidlem Sad a zistil jsem ze mi vrza pravy horny roh Sad
a mojom prvom modeli to slo v pohode, ziaden vrz. Embarrassed
uložena

Sony Ericsson Arc
ECI
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #38 v: 06. Září 2005, 22:04 »

no tak ja mam D-cko uz asi mesiac, a zatial vsetko v pohode. joystick v pohode, klavesnica v pohode, dufam ze to aj tak ostane Mrknutí
uložena

SE D750i
chcita
Anonym
« Odpověď #39 v: 07. Září 2005, 08:52 »

Tak dalsi problem s K750i..........po "znecitliveni" joysticku zacalo vrzat pravy kontextovy tlacitko  Cry joy uz mne pekne S**E protoze ted uz se tak tejden nepodivam ani na verzi firmware pomoci zkratek s joyem a * ..........proste se neprotlacim takovym zpusobem abych ho uvidel.........to se pak kontroluje jestli mam nejnovejsi JAK?   Angry

Jak sem byl zezacatku nadsenej tak ted teda  Embarrassed a rozhodne se k nemu nechovam prasacky.....
uložena
MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #40 v: 07. Září 2005, 09:20 »

Teda ja mam Dcko uz mesic, hry docela hraju, telefon je porad v zaprahu, ale zatim bez problemu. Joystick reaguje v pohode, klavesnice taky... Tak mam asi stesti na kus...Mrknutí
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
fido_cz
Uzivatel
Telefon: HD2

Zobrazit profil
« Odpověď #41 v: 07. Září 2005, 09:32 »

Teda ja mam Dcko uz mesic, hry docela hraju, telefon je porad v zaprahu, ale zatim bez problemu. Joystick reaguje v pohode, klavesnice taky... Tak mam asi stesti na kus...Mrknutí

Presne tak to mam ja u K-cka a taky vse funguje na 100%. Doufam, ze to tak zustane.
uložena
garfield001
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro, W995, K800i.

Zobrazit profil
« Odpověď #42 v: 07. Září 2005, 13:59 »

Jo ja mam taky asi stesti. Me "D", klavesnice, joy, konektor vse je stale OK  Smajlík
uložena

Sony Ericsson K700i, D750i, W800i, K800i, F100i Jalou, W995, XPERIA mini, XPERIA mini pro.
Sportak
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #43 v: 07. Září 2005, 17:37 »

2Sportak: A ako si spokojny s joystickom? Kamarat si bol dnes pre novu D750i a tiez ma problem s joystickom, dobre mu nereaguje smer nadol. Ma vobec niekto D750i so stopercentne fungujucim joystickom?
Jo tak u tohohle druhiho to chodi zatim perfekne,ale abych to nezakrik.U toho prvniho obcas zlobil vstop do zkratek nahoru,nesli otevrit.Pripisoval bych to firmveru.V menu a ve hrach totiz makal na 100%.
uložena

Sony ericsson Xperie8
Victor
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #44 v: 08. Září 2005, 08:34 »

Ja si vybral "D" hlavne k vuli klavesnici. Musim uznat, ze oproti "K" se mnohem lip ovlada. S temi kontextovymi klavesami je to ale podobne jako u "K". Trochu se pri stisku viklaji a kdyz chce mit clovek jistotu, musi stisknout trochu silnej. Joystick me zatim nezradil.
uložena

D750i v buvoli kuzi od Krusella a s firmwarem kacka od Vagnera Mrknutí
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3] 4 5  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Klavesnice,joystick...
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 17 dotazů.