SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
07. Květen 2025, 20:28

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Klavesnice,joystick...
Strana: 1 [2] 3 4 5  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Klavesnice,joystick...  (Zobrazeno 20952 x)
garfield001
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA mini pro, W995, K800i.

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 29. Srpen 2005, 11:11 »

Uz jsem si zvykl, takze je vse OK.
uložena

Sony Ericsson K700i, D750i, W800i, K800i, F100i Jalou, W995, XPERIA mini, XPERIA mini pro.
MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #16 v: 29. Srpen 2005, 11:57 »

Kdyz uz jste zabredli i k D750i, ackoli se thread tyka K750i, tak musim i ja Dcko pochvalit. Pise se mi na nem hodne dobre, zvykle jsem si rychle. A i joystick je zatim asi nejlepsi, co jsem na telefonu mel. Telefon pri psani zatim ani nevrze, coz je jedno velke plus.
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
lukyn.v
Anonym
« Odpověď #17 v: 29. Srpen 2005, 12:26 »

Mno tak ja mam s joystickem problem po cca trech tejdnech pouzivani je VELMI malo citlivej, prostejako by se pod nej dostal prach, kdyz FAKT nezaberu (oproti tomu kdyz byl MT novej) tak ani prd.........takze ja sem na reklamaci a prasky Sad

Pritelkyne ma D-cko a po trech tydnech ji zacal zlobit joystick. V testech telefonu se choval tak, ze kdyz jsi treba zvolil pohyb smerem dolu (J), na displeji se ukazal smer JZ. Telefon ma uz druhy tyden v servisu. Akorat joystick trochu vic pouzivala ve hrach.  Undecided

Jinak se tu nekdo predtim ptal na tu gumovou plosku joysticku u D-cka. Ma ji, akorat je pruhledna a je blbe videt. Ale je tam. Po prejeti nehtem je to krasne poznat.
uložena
garfield001
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 29. Srpen 2005, 13:00 »

No Marku? Tema je prece: Klavesnice,joystick...  Mrknutí
Nejak ti slabne zrak  Grin.
uložena

Sony Ericsson K700i, D750i, W800i, K800i, F100i Jalou, W995, XPERIA mini, XPERIA mini pro.
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #19 v: 29. Srpen 2005, 16:31 »

2garfield: A jo...:-) No, ja jsem sel spat dost pozde, to bude tim... Diky za upozorneni...

Sorry za off topic
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
Sportak
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 30. Srpen 2005, 17:42 »

No tak me blbne obcas joy taky.Nejde smer nahoru do skratek musim stisknutim do menu a tam funguje.Tak nevym pomuze jen restart uD750i.Uz se to stalo aspon 5 krat ze by firm.Ale novejsi prej neni.Uz tech chyb je docela dost u mojeho semika.Asi budu muset reklamovat Achjo.
uložena

Sony ericsson Xperie8
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #21 v: 30. Srpen 2005, 23:51 »

2Sportak: Sad Tak to ti vubec nezavidim.... Ja si zatim nestezuju, vse beha jak ma.... Zatim...
uložena

maly.vena
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 31. Srpen 2005, 14:26 »

Kdyz se bavite o klavesnici a joysticku,tak mam take vyhrady,casto se mi stava,ze se prehmatnu pri PQRS a zmacknu velka pismenaty tlacitka mohlybyt trosku odlisena.Pisu hodne sms.Joystick ma nekdy pomalejsi odezvu doprava.musim se vratit doleva a potom zase doprava.Nekdo tu kritizoval N6230 ta nemela chybu co se tyka tlacitek,v tom by se mohl SE ucit. Tongue
uložena
Sportak
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 31. Srpen 2005, 16:27 »

Tak me vcera napadlo zkusit dat tovarni nastaveni a naformatovat kartu a ¨znovu tam vsechno nahrat.No a vono to fakt ¨pomohlo Vsechno jede zatim jak ma.Tak abych to nezakrikl.U symbianu jsem to delal bezne.a tak zposlednich sil jsem to ryskl a vyslo to Tak aspon as nebudete vedet co uz tak to skuste me to zatim pomohlo.Ale jakmyle bude novej firm tak jedu do Prahy.
uložena

Sony ericsson Xperie8
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #24 v: 31. Srpen 2005, 21:47 »

2Sportak: Ja to udelal taky a najednou je vse taky ok... Predtim mi telefon sem tam zamrzal, obcas byl pomalej a delal voloviny. A ted? Ted jede jak z praku. Takze vsem mohu jedine doporucit...
Ono co maji ty telefony filesystem, tak je ten master reset obcas potreba. Aspon tak to tvrdi Filip Ludvik a to je clovek, kteremu v tomhle verim, protoze vi o cem mluvi...
uložena

Sportak
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 31. Srpen 2005, 21:53 »

Asi jo mel jsem to udelat hned a nemusel jsem tady plasit.Mohlo me to dojit mel jsem symbian a Windous MPX200 a tam jsem to delal furt.Zlaty Dcko.
uložena

Sony ericsson Xperie8
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #26 v: 31. Srpen 2005, 22:00 »

2Sportak: To je normalka... Vetsinou clovek nejdriv plasi a az potom se mu povede problem vyresit samostatne...Grin
Ja uz to tady udelal taky parkrat a nasledne jsem prisel na to, ze to byla jen prkotina...Sad
uložena

martinm
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 05. Září 2005, 08:30 »

Mam D750i a joystick nie je taky kvalitny ako na mojej starej T610 a dokonca aj moja archivna T68i ma  joystick ktory reaguje lepsie. Niekedy musim joystick zatlacit uplne na doraz aby zareagoval, hlavne smer nalavo a hore... Robi to uz odkedy som ho kupil.
« Poslední úprava: 06. Září 2005, 13:20 od martinm » uložena
lukyn.v
Anonym
« Odpověď #28 v: 06. Září 2005, 10:35 »

Chtel bych se zeptat dotycnych, co si mysli o tomhle: Pritelkyne dala po 3 tydnech pouzivani D750i do servisu - prestal fungovat joy. Na pohyb smerem dolu reagoval vetsinou az napotreti. V servisu byl tel. 3 tydny. Vcera si ho prinesla "opraveny" a asi po pul hodine pouzivani, ten joy zacal blbnout stejnym zpusobem (i kdyz ne tolik) jako pred opravou. V zarucaku je napsano vymena joysticku.

Pripada mi, jako by ten joystick vubec nevymenili, protoze je (jak tvrdi pritelkyne) stejne zapraseny jako predtim. Nevite jak to je, kdyz se meni joy? Meni cely ten mechanismus a "packa" zustava? Nemusi se vymenit cela zakladni deska? Vsechno nastaveni, fw atd., ktere bylo pred opravou, tam zustalo. A jeste posledni otazka. Muze tohle blbnuti joye byt firmwarem? Nestacilo by tel. preflashnout? Diky za pripadne odpovedi.
uložena
garfield001
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #29 v: 06. Září 2005, 10:51 »

Mne obcas joy vynecha pri smeru doprava (hlavne pri hrani tenisu), ale doted jsem to pricital spis svy nesikovnosti. Jianak pri ovladani MT joy funguje OK.

2lukyn.v: No asi ho bude muset opet reklamovat. Jestli se nemylim tak 3* stejna zavada = novy MT.
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3 4 5  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Klavesnice,joystick...
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 17 dotazů.