SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
03. Duben 2025, 21:09

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: umrti telefonu. :-( Prosim o konzultaci....
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: umrti telefonu. :-( Prosim o konzultaci....  (Zobrazeno 3603 x)
Thomas2425
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 28. Červen 2007, 09:19 »

Zdravim,
mam P910i. Jednou se mi vybil a uz sem ho nezapl. Jen zavybroval a roznul se display (asi jen podsviceni protoze barva byla tmave modra) . Myslel jsem, ze je to zase FW. Tak jsem sel do Satronu,kde mi to minule prehrali na pockani. Eekal jsem a nakonec mi rekli, ze je telefon mrtvej. Prej asi display. Telefon mam jeste v zaruce, ALE mam naprasklej plast pod koleckem a zezadu je to docela draply. Jednou mi spadl.  Myslite, ze mam narok na reklamaci?? Tam me rekli, ze ne. Poradte prosim. Sad
uložena

SE P910i
SkyHawk007
Uzivatel
Telefon: P1i + K750i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 28. Červen 2007, 10:04 »

u Satronu? myslim ze ne
uložena

Sony Ericsson P1i silver black
Sony Ericsson K750i Oxidized Black
HPM-82+sennheiser CX300 & MXE-60

Kdo ma smarta tak sem -> http://se-tuning.cz/viewtopic.php?p=79695
miramax
Anonym
« Odpověď #2 v: 28. Červen 2007, 10:49 »

A co jeste pro jistotu zkusit Martina nebo Filipa ?
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #3 v: 28. Červen 2007, 10:56 »

Chtelo by to mit v ruce, komplet full flash, pak se da rict co s tim dale....kdyz tak se ozvi...viz. technicka podpora Smajlík
uložena
Thomas2425
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 28. Červen 2007, 22:40 »

mam strach, ze jenom kdyz to nekam dam, treba jeste jednou na preflash (treba mi to neopravili schvalne), tak za to zaplatim 500 aÂť to pomuze nebo ne. :-( To stejny v servisech.Jenom to, ze to rozdelaji a zjisti co tomu je, tak jenom za to si vemou spoustu penez. Sad Ale jen tak se nevzdam, takze se zitra nekomu ozvu.  Jsem z Brna.
uložena

SE P910i
DavesMan
Uzivatel
Telefon: C702, Samsung Galaxy S II i9100

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 29. Červen 2007, 05:25 »

A kdes kupoval ten telefon? V Satronu? Nebo proc jsi to tam daval "jen tak na preflash"? Pokud mas telefon z oficialni CZ distribuce mels to dat rovnou do autorizovaneho servisu, ten by ti to vzal v ramci zaruky (o kterou jsi navstevou Satronu prisel) a neplatil bys nic.
A i kdyby byl telefon "sedivka" od Satronu, tak i Satron snad svoje reklamace resi v ramci zaruky zdarma, ne? (I kdyz... zname Satron).
« Poslední úprava: 29. Červen 2007, 08:47 od DavesMan » uložena

Sony Ericsson C702 Speed Black / www.cyber-shot.cz
R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
SanDisk Memory Stick™ Micro 2 GB
Sony Ericsson MW600
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #6 v: 29. Červen 2007, 08:40 »

mam strach, ze jenom kdyz to nekam dam, treba jeste jednou na preflash (treba mi to neopravili schvalne), tak za to zaplatim 500 aÂť to pomuze nebo ne. :-( To stejny v servisech.Jenom to, ze to rozdelaji a zjisti co tomu je, tak jenom za to si vemou spoustu penez. Sad Ale jen tak se nevzdam, takze se zitra nekomu ozvu.  Jsem z Brna.

Dnes do 12 hodin litam po Brne, tak se na to muzeme mrknout Mrknutí, kontakt na me v sekci technicka podpora Smajlík
uložena
Thomas2425
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 30. Červen 2007, 12:35 »

Telefon jsem bohuzel kupoval v Satronu. Sad Mam napraskly krit trosku. Pod koleckem. tak mi na to rekl, ze mi to spadlo. Jinak jsem zjistil, ze snad mame nejaky kontakt v Midosu.Tak to skusim tam. Jinak mi v satronu nabizeli starsi P910tku za 4500. Tak si rikam, jestli by nebylo rozumejsi koupit tu. Mel bych i nahradni dily. Ale napred bych chtel vedet, co s tim je.

To Martin Vagner
Dekuji. Kdyztak se ozvu. Kazdopadne to nevzavam!!!  Undecided
uložena

SE P910i
Thomas2425
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 14. Červenec 2007, 10:58 »

takze, mel jsem telefon v Midosu. Skouseli mi tam nahrat FW, ale nepomohlo to. Takze je chyba pravdepodobne v HW. Prej to tam cpou pres nejakej kabel. Nabizeli mi, ze telefon poslou do prahy, ze tam prej napoji primo tu desku na nejakou masinu a skusi to tam. To jsem odmitl. Pravdepodobne by mi rekli, ze je to v haji a musel bych platit jeste palku za postovny, .......

To Martin Vagner:
Nabizel ste mi full flash. To je to co mi delali v tom Midosu? Pres ten kabel? Nebo je to neco jineho? Predem diky.
« Poslední úprava: 14. Červenec 2007, 11:00 od Thomas2425 » uložena

SE P910i
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: umrti telefonu. :-( Prosim o konzultaci....
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 17 dotazů.