SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Duben 2025, 20:57

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Firmware (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Novy FW P990i R9G007
Strana: 1 2 [3] 4 5 ... 8
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Novy FW P990i R9G007  (Zobrazeno 34660 x)
KAI
Uzivatel
Telefon: SE P1i

Zobrazit profil
« Odpověď #30 v: 17. Červen 2007, 21:08 »

mna hlavne serie to ze uz tam nieje moznost pri pisani spravy priradit kontakt stlacenim jogu.velmi casto pisem spravy a zdrzuje ma to kym to zase vyhladam v kontaktoch.s predchadzajucim FW som nemal absolutne ziadny problem vsetko fungovalo vyborne preto sa pytam ci je tu nejaka moznost ako znova nahrat do mobilu ten starsi FW (R9F011)Huh
uložena
Arthur
Anonym
« Odpověď #31 v: 17. Červen 2007, 21:24 »

Da se nejak inicializovat update, kdyz mam sundany flip? a nemohu tedy drzet stisknutou klavesu C?
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #32 v: 18. Červen 2007, 09:36 »

- starsi FW mohu nahrat ja

- drzte @ nad krytkou MSPD nebo C na qwerty klavesnici
uložena
bicek
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE P1i FW:R9K009

Zobrazit profil
« Odpověď #33 v: 18. Červen 2007, 17:41 »

vyborne - ta rada jak spustit aktualizaci se sundanym krytem se moc hodi :-)
Zatim se mi do updatu nechce,ale az to na me prijde, tak asi updatnu. To ze po podrzeni mezerniku nenaskoci Telefon je skoda,ale zas je na displayi porad ikona, tak se to da nastesti resit pres ni. Toho rychleho vyberu kontaktu u SMS je skoda :-(
uložena

T20e -> T630 -> K700i -> P990i -> P1i + Sandisk M2 4GB + MSI SF200 + SE MPS-60 + SE HPM-70
KAI
Uzivatel
Telefon: SE P1i

Zobrazit profil
« Odpověď #34 v: 18. Červen 2007, 18:13 »

Pre Filipa:ja som momentalne v zahranici tak neviem ako by sme mohli zrealizovat to prehranie FW.asi to bude nieco komplikovanejsie ako pri nahravani noveho FW co?ale aj tak dakujem za ponuku a ochotu
uložena
seaman
Anonym
« Odpověď #35 v: 19. Červen 2007, 06:57 »

Muj postreh je, ze je telefon opravdu rychlejsi. Ale nechapu tu nemoznost spusteni klavesnice pridrzenim mezerniku. Podle me to je chyba FW a nebyl to zamer programatoru. Zrejme se jim tam vloudila chyba, a to dosti podstatna. Ja pouzivam foun s flipem, ale bez nej to musi dost vadit.

Aj ja sa pripajam s mojim postrehom, ako som to preinstaloval, zvolil slovencinu a vsetko je krasne v slovencine az na jednu kuriozitu, pri zablokovanie klavesnice stlacim hviezdicku a potom by to mala byt kontextova klavesa zablokuj, alebo nieco podobne, ale pri tej klavese je napisane nieco v AZBUKE, ale funguje to, pri odblokovani je to uz po slovensky Smile

Stretol sa niekto s tym, alebo vie niekto ako to odstranit? V anglictine je to O.K.
uložena
sharkes
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #36 v: 19. Červen 2007, 07:33 »

Tak s tym blokovanim klavesnice je to aj u mna je to po rusky skratka zamknut klavesnicu trochu si nas poplietli s Rusmi  Smajlík
ale mozno to bolo tam aj predtym ja blokukjem klavesnicu len posuvacom na boku Mne sa zda ze aj opera je nejaka lepsia ako keby menej pamati brala predtym mi hlasila ked som otvoril par stranok ze nema volnu pamat ale mozno je to subjektivne
uložena
seaman
Anonym
« Odpověď #37 v: 19. Červen 2007, 07:38 »

Tak s tym blokovanim klavesnice je to aj u mna je to po rusky skratka zamknut klavesnicu trochu si nas poplietli s Rusmi  Smajlík
ale mozno to bolo tam aj predtym ja blokukjem klavesnicu len posuvacom na boku Mne sa zda ze aj opera je nejaka lepsia ako keby menej pamati brala predtym mi hlasila ked som otvoril par stranok ze nema volnu pamat ale mozno je to subjektivne

Predtym to tam nebolo, bolo to v slovencine, budem sa s tym musiet naucit zit... co je ale pozitivne, subjektivne sa mi zda, ze sa fon startuje rychlejsie :-)
uložena
Arthur
Anonym
« Odpověď #38 v: 19. Červen 2007, 18:01 »

Jeste jeden dotaz na ty chytrejsi :-)) Da se nejak vynutit opetovna aktualizace? Me po instalaci tohoto FW telefon nenaskocil, jen se rozsviti tmavy displej a kdyz to zkousim znovu, tak mi to pise, ze neni co instalovat, ze telefon ma aktualni firmware. Pritom mam pocit, ze driv to snad slo. Diky moc za kazdou radu!
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #39 v: 19. Červen 2007, 18:05 »

opravu mohu udelat i na dalku
uložena
TTK
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #40 v: 20. Červen 2007, 11:57 »

Tak nevim. Mam z noveho FW divny pocit. Sice se telefon malinko zrychlil, ale.....

1. Nejde zapnout mezernikem klavesnice
2. Pri psani SMS nejde vybrat prijemce str. tlacitkem
3. Pokud date v nabidce zprav - vice- "nacist a odeslat" objevi se vzdy KERN - EXEC chyba.
4. Pi firmwaru K9EA001 se mi telefon za dobu co ho mam nikdy nerestartoval. S novym FW uz 5x ! A to tam mam pouze zakladni aplikace, zadny install.
5. Urcite toho bude vic, postupne zjisÂťuji chyby co se s novym FW objevili.

Tak mi pripada ze tenhle paskvil K9G007 je hodne velky krok zpet. Zlatej K9EA001, ten byl bez problemu.
Poradte jak na downgrade ? Chci tam dat puvodni, s timhle jsou fakt problemy, alespon u me.
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #41 v: 20. Červen 2007, 15:11 »

downgrade mohu udelat ja
uložena
TTK
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #42 v: 20. Červen 2007, 15:26 »

downgrade mohu udelat ja

A jak ?
uložena
TTK
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #43 v: 20. Červen 2007, 17:12 »

Dalsi nefunkcni vec. Od te doby mi nejde synchronizace s outlookem. Napise "synchronizace probehla uspesne" ale data se zadna nepreposlou.

A tak pozor! Veskere problemy se synchronizaci, i chybova hlaska KERN - EXEC je odstranena s odinstalaci aplikace Exchange Active Sync. Po odstraneni aplikace jiz vse funguje. Zrejme to byl kamen urazu, a aplikace v tom delala bordel.
« Poslední úprava: 20. Červen 2007, 17:44 od TTK » uložena
komunista
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson P990i + 4GB, Motorola V500

Zobrazit profil
« Odpověď #44 v: 20. Červen 2007, 19:58 »

Takze sama zapory! Temer zadne klady! Asi mam jasno! Opet nebudu prehravat a ponecham si svuj stary z unora! S tim jsem spokojen!
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3] 4 5 ... 8
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Firmware (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Novy FW P990i R9G007
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 19 dotazů.